10

Авторът е невежа

преди 4 години

Българското море никога няма да е чисто колкото Егейско и който обича да плува го знае. Плажната ивица няма една свободна педя - факт. В Гърция мога да съм на плаж до мен да няма никой - факт. Можем да се конкурираме само по алкохол, дискотеки и голи жени. Толкоз от мен!

9

Анонимен

преди 4 години

Ще идем на море в Гърция и няма да стоим под карантина, направете си морето като гръцкото ако искате да ни привлечете, не сме ви виновни, че стe едни алчни бетонни гъ3ове. Заврете си и сянката в бетонните *** на сянка и си платете 20 лв за сянката.

8

до 3

преди 4 години

много си силен но има начин повярвай

7

Анонимен

преди 4 години

разлика между Люлин и нашето море да го кажем, е само морето

6

One

преди 4 години

А негативизмът дали е не е оправдан. Друго си е като влезеш във водата и да те лъхне отпадъчни води, толкова е ............. (нямам думи).

5

Анонимен

преди 4 години

Защо няма надписи за продуктово позициониране в подобни дописки?

4

Мен

преди 4 години

Мдам аз всеки ден си фантазирам как на нашето черноморие е гадно обслужването, *** водата и всеки се посира. ААА опааа то било истина. Който иска да се плацика във фекални води да заповяда. Миналата година хотелиерите разправяха като не ни харесвало да не ходим. Ми не ни харесва и не ходим, за какво ни викате тая година?

3

Плажуващ и в момента

преди 4 години

Краченцето ми няма да стъпи по нашите хотели. Миналата година"Като ви е скъпо 50 лв чадър и шезлонг,отивайте другаде,има кой да дойде" 2020г рев. Хайде Ду Халите...

2

Анонимен

преди 4 години

Що си не таковате лллл щели да ме карантинират! И как ще стане това? морето ще е в Гърция и това е!

1

Анонимен

преди 4 години

Хич да не ви пука. За да си поставен под карантина, не ти е нужен отпуск, защото си в болнични. Още две седмици лежане, никому не пречи и никога не е излишно. Да работи оня, дето се бори с развилнелите се бесовски сили, през лето 2020.