42

Анонимен

преди 4 години

Не билва ви укрепнала демокрацията за да имате тръба... Бахахахахах, тоз даже за *** не ви смята, ами нещо по-долно...

41

Анонимен

преди 4 години

България категорично трябва да скъса с Русия. С тази политика която провежда сега да лавира между Русия и САЩ ще си докара само бедност, зависимост и санкции.

40

Анонимен

преди 4 години

айде русофоби=американофили- ПРЕДАТЕЛИ НА БГ, обосновете се сега колко прав е господаря ви $$$това са изречения на заместник-секретар. Говори го за да разбуни духовете, американците много добре знаят, че е по-добре Русия да продължи да бъде Бензиностанция и страна от третия свят зависима изцяло от ресурси. Северен Поток също ще има, всички дейности там бяха за ескалация цената на проекта. До няколко години ще го има и него, по-скъп, а цената плаща Русия. Нищо не разбирате, първосигналници.

39

Анонимен

преди 4 години

А БЕ ДОКОГА фащ ЩЕ КОМАНДВА ЦЯЛА ЕВРОПА И НАЙ ВЕЧЕ НАС,ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ В Е.С. НЕ ГИ БРОЯТ ОТДАВНА,УБЕДИХА СЕ ЧЕ хамериканците СИ ГЛЕДАТ ТЕХНИЯ ИНТЕРЕС, ЧЕ ВОДЯТ ВОЙНИ НАВСЯКЪДЕ---ГРАБЯТ ЧУЖДИ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА И ОТКЪДЕТО Е МИНАЛ НАМЕРИКАНСКИ БОТУШ-ТРЕВА НЕ Е ПОНИКНАЛА, НО ТЕ НЕ СА ПУШЕЧНОТО МЕСО,А НИЕ БАЛАМУРНИЦИТЕ !!!

38

Пешо

преди 4 години

"Късно е либе за китка", особено след като Украйна вече прекрати пренос на газ към България. Нали да им войдисаме на краварите означава да нямаме никакъв газ!

37

Ельоменат

преди 4 години

Щом този го е казал считайте проекта за спрян. Припомнете си само Орешарски как спря АЕЦ белене след американската визита. Просто си изпълняват каквото им кажат и това е. Безгръбначни д били готови на всичко за да ги оставят на власт още година

36

kukoto

преди 4 години

До АнонименАма на ББ му дреме и им играе по свирката!

35

SDI

преди 4 години

Същият този трябваше да се види с Борисов преди няколко дена, но не успя, заради събитията около Иран. Щеше да се повтори историята с Южен поток, когато долетяха трима сенатори и накараха нашите да прекратят проекта. Ако това се случи отново означава, че завинаги ще си останем една изостанала колония, докато всички около нас се развиват.

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБългария = американски протекторат и брюкселска колония Ако това което си написал беше вярно, нямаше да сме в това бедствено положение на руски васал. Идват тука руснаците и започват да прекарват тръбопроводи и да сокарват чернобилски АЕЦ-ове без да ни питат, при това дерат по 10 кожи с измислените си цени.

33

Сержант

преди 4 години

Още едно доказателство че България се управлява от посолството на САЩ. Жалката ни 'независима' България.

32

Анонимен

преди 4 години

А ние сме против да се месите в чужди дела по цял свят. Ама на вас не ви пука, нали?

31

Насакото Яката

преди 4 години

Не съм русофил, нито американофил. Този газопровод ако е изгоден за нас, САЩ да си гледат работата. Ако пък не искат газ през нас, да ни плащат. Нахалници долни! Да живее България!

30

Анонимен

преди 4 години

"САЩ са против втората линия на газопровода Турски поток, по която трябва да се доставя газ за Югоизточна Европа през България, тъй като я разглеждат като геостратегически проект на Русия."Ние сме демокрация и пазарна икономика и можем да търгуваме с когото си поискаме.

29

Бате Гойко

преди 4 години

*конституцията

28

Анонимен

преди 4 години

айде русофоби=американофили- ПРЕДАТЕЛИ НА БГ, обосновете се сега колко прав е господаря ви $$$

27

Анонимен

преди 4 години

Ние сме против да разпалвате войни пред прага ни.

26

Анонимен

преди 4 години

Всички страни трябва да наложат санкции на САЩ и да бъдат изолирани в телчарника си гарантирам, Ви, че няма да липсват на никой.

25

Анонимен

преди 4 години

Казаха господарите и разпоредиха за н-ти безкраен път какво да става или не в колонията....

24

джо

преди 4 години

Опаааа, някой спешно май ще ходи до Вашингтнон да му набият канчето, защото не е разбрал правилно другарката Херо. Най вероятно на трасето ще попадне някоя археологическа находка или ще се разпротестират еко активистите и така .......... няколко години.

23

много неща...

преди 4 години

..са ми НЕясни,но "ЗАОБИКАЛЯНЕТО НА РУСКИЯ ГАЗ ДЕСТАБИЛИЗИРА украйна" - ГОЛЯМА ЗАГАДКА - "НЕРДЕ ямбол,НЕРДЕ стамбул" ,и америкА "ЗАГРИЖЕНА" да не'МАЙ и КЪДЕ си за нашите ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ,*** ТА ДРЪНКА!! *** "НЕЙСЕ" ние сме "ПРОСТИ" и за това те разбираме "ЛЮБИМА" НА ВСИНЦА НИ америкО!!! ИДВА ВИ "ВРЕМЕТО" - скоро ЩЕ "СЛЕЗЕТЕ" ОТ сцената!!!