49

Анонимен

преди 6 години

"Предлагам следващия път да не го каним за да не го разочароваме.Аз и без това не го чуствам като празник."A аз предлагам да изчезваш от България, да се заселиш в САЩ и там да празнуваш датата, дето я чувстваш като празник- 4-ти юли.

48

Анонимен

преди 6 години

За който не знае всички донски казаците са украинци. Единствените които не са били крепостни селяни в Русия със специален статут и всяко село си е имало предводител наричан таман. Длъжни са били да участват руската армия като основно са били кавалеристи. Обитават районите на запарожието и поречието на река Дон в момента на територията на Украйна.Някой историци дори смятат че те са наследници на прабългарите на Кан Кубрат в този район е намерение и гробът му! Така че нещата са сложни.

47

ВЪПРОС

преди 6 години

Някой знае ли КОЙ български Политик е ръсил тези глупости и лъжи ?

46

Анонимен

преди 6 години

До ...да си ходи... Само, ако знаеш колко си зле!? Много е трудно да си безродник!!! Поне си признай / за себе си/ струват ли си парите, които ти дават, за да пишеш подобна помия?

45

Анонимен

преди 6 години

На добър час попе! Повече не се и връщай!

44

Анонимен

преди 6 години

До ЛудМа ти верно си луд, още ли не са те вързали?

43

Край

преди 6 години

Трябва да благодарим и на немците за освобождението щото кучето на Скобелев било немска овчарка. Лани оня мухлясал синоптик не спомена руснаците загинали за България. Пред тази гнусна постъпка всичко друго бледнее.

42

Анонимен

преди 6 години

"Предлагам следващия път да не го каним за да не го разочароваме.Аз и без това не го чуствам като празник."Ето първият продажник, вашингтонски лакей и антибългарин се разкри. Не усещал 3-ти март като празник... Боже Господи!

41

Анонимен

преди 6 години

Никаква освободителна война не е това ТОВА Е БИЛА ПОРЕДНАТА ОСМАНСКО-РУСКА ИМПЕРСКА ВОЙНА ЗА ВЛИЯНИЕ!споменатите воини НЕ СА БИЛИ С РАДОСТ ЧЛЕНОВЕ НА РИ,питайте поляци,прибалтийци,финландци ТЕ СА БИЛИ СЪЩО "ПОД РОБСТВО"както българите в ОИ!За разлика от ОИ ТАМ ВСИЧКИ СА ПОДЛЕЖАЛИ НА МОБИЛИЗАЦИЯ БЕЗ РАЗЛИКА НА НАРОДНОСТ-ЗАЩО ДА НЕ ГИ СПОМЕНАВАТ ??!!Сърби и румънци СЕ ВКЛЮЧВАТ В ТАЯ ВОЙНА НЕ ЗАРАДИ ХУБОСТТА НИ А ЗА ЗЕМЯ-ПОЛУЧИХА СИ НАГРАДИТЕ ТА И ОТГОРЕ ПОСЛЕ!Ние сме "ЩАСТЛИВА случайност"на пътя!!

40

в очакване на Годо

преди 6 години

Абе да си признаем, не случихме на президент. Той не може една разпивка да направи в кварталната кръчма, държавата взел да управлява.

39

Анонимен

преди 6 години

На внучката в учебника по история пишеше , че България е освободена он " САЩ,Англия и Русия" и то при доказаното недоверие на американците към писмата на Мак Гахан, Яростната съпротива на Англия за създаването на България и подмолната политика на Австро-Унгария.

38

Анонимен

преди 6 години

Да сигурно и САЩ пренаписаха историята за Насилственото македонизиране на Пирин ? За него що не говорите пенсии ??:))

37

да си ходи

преди 6 години

Предлагам следващия път да не го каним за да не го разочароваме.Аз и без това не го чуствам като празник. Какъв повод за празник може да бъде окупацията? Когато Левски търсеше пари за 5000 пушки, от тази патриаршия пращаха книги, а на сърбите въоръжение.

36

Анонимен

преди 6 години

Положителното в случая е, че архитектите на пренаписването на историята ни (САЩ) вече постепенно започнаха да губят влияние в Европа, с което глупостите за литвоско-полско-украинските "освободители" ще избледнее с времето.

35

Анонимен

преди 6 години

Те миналата година някакви десни бяха писали как са ни освободили канадци и американци които идвали с кораби през атлантика!Явно някой(НПО) им плаща за да лъжат и променят историята ни,между другото е лесно да се досетите кои са тези хора,на един от тези му бяха дали 320 000 лева!

34

Анонимен

преди 6 години

До 24/7 30А моето предложение е: ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДА СЕ СКРИЯТ!!!! В МИШИ ДУПКИ, ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!!! Но едно ме успокоява, че СКОРО ЩЕ ВИ НАТИКАМЕ ТАМ!!!! Заради подигравката ви с цял един народ ще си получите заслуженото!!!

33

до 19

преди 6 години

Тогава не е имало нито Украйна, нито украинци. Украйна е измислена държава като Косово. Създадена е през 1991 година, а територията й е населена с руснаци - в Източна Украйна и поляци - в Западна Украйна.

32

Анонимен

преди 6 години

Тоя да вземе да обясни какво общо има руската олигархо болшевишка федерация днес с много националната империята тогава.в която руснаците са 40 процента от населението и Управляват немци. Оная русия умря 1917 .Последния и владетел Николай 2 бе убит с цалото си семество от Чекистите дето сега са на власт

31

Анонимен

преди 6 години

Брех, като се почне изброяване на някакви народи, като че половин Европа се е вдигнала да освобождава България, а такова нещо няма, на никой от европейските народи не му е дремело за нас! Ако се участвали и други, те са били в руската армия под руско командване, така че прав е патриархът!

30

Анонимен

преди 6 години

Тая година измислени етноси, догодина и кравари, канадци, англичани, французи....