22

diadko50

преди 11 години

ЕС говори тихо но удря силно.Мисля че в случая Орешарски е прав.Всеки си носи кръста.

21

Недоволен2

преди 11 години

г-н Орешарски, България Ви мрази!!!Незнам как Ви го кажем по друг начин!

20

Тошо

преди 11 години

Признаи си че ти си само една пешка там,каквото ти кажат и напишат от бсп,дпс и атака ти това правиш.Срам за България,че назначавате наи-големите престъпници,на такива отговорни места,но да не забравяме че това е България,тук всичко е възможно.Хаиде стига толкова да отивам на митинга.

19

Шака Зулу

преди 11 години

Народа скоро ще развали седянката на Орешарски. Комунисти и турци ще висят от уличните стълбове.

18

anton

преди 11 години

ostavka!ostavka!

17

GERBerastin

преди 11 години

А отговорно ли беше да назначите Пеевски? А още по-отговорно ли беше да му подадете оставката без един работен ден?Нужно ли е да ни пробутвате отново тиквеника и физкултурника? Последният въпрос явно не е към Орешарски, а към общите кукловоди на т.н. български елит.

16

Шоп

преди 11 години

Протестирай народе, виж какво ви чака. Нека паднат правителствата, вижте само България как се разпада. Гранатирано от ЕС и лично от Барозу.

15

избирател

преди 11 години

Виж сега пич!Тия милиарди ,къде говориш ги чакате вие за да ги откраднете!!!Нас тия милиарди никак не ни топлят/това се доказа с годините/.Затова я *** елементарните оправдания.

14

Чиновник

преди 11 години

Аме днес ги няма скъсаняците, които "протестраха" вчера пред МС. Явно не са получили пари и затова днес не работят.

13

Протестиращ

преди 11 години

НАПРОТИВ ТОВА ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА Е ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО НЕЩО,КОЕТО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ АКО ИМАШ ПОНЕ МИКРОН ДОСТОЙНСТВО!!!И НИЕ НАРОДА ВАШИЯТ ШЕФ ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ ГОРЕЩО,ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ПОЗОРНО ДА ВИ УВОЛНИМ!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Подайте си оставката. Колкото по-скоро толкова по-добре. Безмислено е да продължавате. След това което се опитахте да направите в петък никой повече няма да ви трае дори и ден. Само бавите неотложното. Най-голямата партия не е на власт, уравлявате със 120 депутата едвам едвам, това правителство представлява към 10-15% от избирателите, президента не ви вярва, народа му иде да ви изрита. За какво ще стоите? Направете това което трябва.

11

Анонимен

преди 11 години

Безотговорно е към мафията, към която си поел ангажимент, към хората ще е много отговорно!

10

Пацо, я си кажи - кой ти сложи вилата на врата за Пеевски? И какво целяхте? Тоя *** не става дори за деловодител в ДАНС понеже заради делото за корупция и рекет няма как да получи допуск до секретна информация - така че за да го предложите и гласувате сте целяли нещо друго... И не разправяйте че няма връзка с присъстващите чиновници от ЕС за откриването на Дунав мост-2, а и за капак - "разкрасяването" на Кулезич същата вечер!

9

cuca

преди 11 години

ei, otgovoren shteshe da si, ako nyakoi te beshe izbral... ama ne sme, tui che marsh, ostavka! 18:00 dnes, vsichki vun!!!

8

Анонимен

преди 11 години

ВЪН ***!!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

7

пън

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- ПЛАТЕНИ И ЗАБЛУДЕНИ!

6

Капут Бареков

преди 11 години

Олигархски, времето то изтече, разваляме ви седянката!

5

дан

преди 11 години

напротив , най умното което ще направиш за да не си прокълнат от Българския народ ще е да си ходиш

4

Шоп

преди 11 години

Стига с тия оставки протести. Държавата фалира, наистина мисля че Орешарски ще подаде оставка, но на новите избори пак ще са същите и този път по зле, ГЕРБ + ДПС + БСП коалиция, ЕС ще каже или вече се стягайте и стига с тези нови протести или излизате от съюза лично Барозу направил коментар днеска гледайте в други сайтове. И тогава ако има пак протести полицията ще размаже хората. И пак няма да се сваля правителството.

3

Анонимен

преди 11 години

Безотговорно е да продължиш да се правиш, че управляваш Орешаче, ти със сигурност не правиш това!ОСТАВКА!