53

Анонимен

преди 11 години

КВИ СТЕ МИ УБАВЦИ ДВАМКАТА, ЦВЕТАНОВ МУ СЕ ЗАКЛЕЛ В ДЕЦАТА СИ, БАСИ ТОА ЦЕЦО ВЕРНО Е БЕЗКРУПУЛЕН, НЕ Е ИСТИНА, ТОА ЦЕЦКО, ЦЕЦКО, ТОА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ И МИСЛЕТЕ МУ ТОГАВА, ОТМЪЩЕНИТО НА ЦЕЦКО ЩЕ БЪДЕ БЕЗПОЩАДНО, САМО МУ ДАЙТЕ ВТОРИ ШАНС

52

Анонимен

преди 11 години

Как пали мотора на ГЕРБ: - Шу-шу-шу-шуКак работи мотора на ГЕРБ: Цвъ-цвъ-цвъ-цвъ-цвъ-цвъ-цвъКак се форсира мотора на ГЕРБ: -ам-ааам-аааааам-ампартамент

51

Анонимен

преди 11 години

Няма начин, САЩ и Европа ще дигнат червен картон на двете влюбени гълъбчета. Как, ще видим..

50

Мислещ

преди 11 години

Страх ви е *** и платени форумни мишоци. Много ви е страх, че ще вземе да изчезнете. Предизборни кирливи ризи. И с това ПАК показвате, че ви е еня само за КОКАЛА, а не за БЪлгария, понеже ако беше за второто, щяхте сега вместо да търсите компромати да мислите как да ОПРАВИТЕ икономиката ни, нещо, което за толкова години на власт не успяхте да направите.

49

ОРЕЗИЛЕНИ БУДАЛИ

преди 11 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са като братя Галеви от ГЕРБ

48

Анонимен

преди 11 години

Защо ---БСП/ДПС,не кажат ,КОЛКО И КОИ СА ПОДСЛУШВАЛИ ,за 20години !Същите сътвориха и закона /то не е и закон,а ''някакъв''--правилник /,за подслушването ,от който ''ЗАКОН'',НЕ МОЖЕ ДА С РАЗБЕРЕ ,КОГА ПОДСЛУШВАНЕТО Е ---ЗАКОННО ,И КОГА НЕ Е ЗАКОННО !На практика са оказва ,че когато управляващите послушват е ,....ЗАКОННО !ЗАТОВА И ''ЗАКОНЪТ'',СЕ ОБЪРНА ПРОТИВ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ---БСП/ДПС,и затова е голямото реване !

47

Анонимен

преди 11 години

Ако го изкарат от политиката Цветанов става подсъдим! А както е тръгнало Шлифера ще седне на подсъдимата скамейка...

46

э

преди 11 години

Цялата "политическа класа" се надигна срещу законните подслушвания, наричайки ги незаконни, защото разбра че при Борисов и Цветанов няма да им вървят далаверите по старому, но Октопода и на тях им видя сметката - край с асфалта, пастите идват , знаем кой майстор ги поръча,Орешарски само ги носи!!

45

избирател

преди 11 години

Представяте ли си каква кампания се води-да се закълне, ЦЦ се закълнал в децата си.Боже ,така ли се управлява д-вата.Естествено,че ББ и ЦЦ държат цялата т.нар.партия. Само те знаят какво правят и се държат здраво едн-друг.Две мутри,които по нищо не се отличават от братя Галеви.Дано българите,гласували за тях на предишните избори не повторят отново грешката си.Понеже на никого нищо не му пука,като допре до него-тогава вини д-вата.Така става и с болните деца,с кражбите по селата и пр.

44

777

преди 11 години

Цецо се бил клел...Абе хора това да не ви е махаленски запой пред блока!!! Я малко по-сериозно, стига сте се подигравали с м'атряла !!!!!

43

НЕ НА БУДА !!!

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ - *** НА ВЛАСТ !!!

42

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Този човек нещо не е добре с главата. По време на стачките, си риташе футбол. По време на скандалите раздава автографи. Е такъв ли *** да ни управлява?!

41

ЗОРО

преди 11 години

Цветанов много яко е хванал Борисов за топките...завалията няма мърдане........

40

Анонимен

преди 11 години

Снимката е култова, шушне, докладва нещо....

39

Анонимен

преди 11 години

Тия двамата са като скачени съдове.Явно си знаят всички кирливи ризи и няма начин да ги изкарат на показ.Единствения начин да разберем за престъпните им деяния е да ги свалим от власт.Гласувайте за когото си искате само не и за тая престъпна клика,иначе жална ни майка.

38

X

преди 11 години

Борисов подписа края на ГЕРБ с оставянето на Цветанов.

37

Халтурко

преди 11 години

Бокич, питай Цветелина Бориславова какво става с "гаранта" ако гарантираният сгази лука ?!Ще отговаряш за всичко, брат'чет! И пред "лошия мат'рял" и пред Прокуратурата !!!

36

Мислещ

преди 11 години

Мръсните *** и соц-чета правят предизборни кьорфичеци.Кому е нужно това, не е ли по-добре ВСИЧКИ досиета да се разсекретят и да лъснат всички?Но въпреки това, народа пак ще гласува за Герб!!! За да се мъчат комуноидите, не за друго. :D

35

Цветко

преди 11 години

За Цветница Герберите са като препикани мушкати

34

Анонимен

преди 11 години

Това ГЕРБ са наистина "Плод и зеленчук"!Борисов-тиква или ряпа,както ви хареса!Цвъки-с глава на пъпеш,Фидоската-зеле или алабаш/както ви хареса/,по-добре да я прескочиш,отколкото да я заобикаляш,Лилито-една огромна заоблена круша,Плевнелиев-нито плод ,нито зеленчук-плевел!И т.н. и т.н.!