41

Nina

преди 11 години

Егати наглия тип! Един път в тази държава да се приеме полезен за всички закон, без да се съобразяват с цигарени и ресторантски лобита, и това жалко мекотело Гей ще вземе да обещава да го премахне! Ето затова не можем да станем нормална държава, защото дори и случайно да "мине" някой свестен закон през парламента, след това започват да го изменят ден през ден, докато заприлича на нищо и стане неприложим! ***! Дано този популизъм му изиграе лош номер! Дано не мине 10% неговата партия на лъжите

40

pe6o

преди 11 години

Така, станишка, само така! Искаме да пушиме навсякъде, искаме АЕЦ Белене за 23 млрд за да добавим още 2 ГВ към неизползваемите си 7. Искаме и пенЦиите и заплатите да ги направиш по 500 лв минимум. Искаме и 300 000 работни места също!Но чакай, ти какво обещаваш след като няма да си ПРЕМИЕР ?!Просто знаеш че ще сте пълен провал на 12ти и те е страх Гоцко да не ти го ... !Мазен червен ***

39

Анонимен

преди 11 години

Станишев не вади компромати. От прокуратурата изискаха документи от МВР и въз основа на тях сега ще вкарат Флоров и Цветанов за 30 г в затвора и конфискация. Това е истината.

38

Анонимен

преди 11 години

тук станишев е прав. аз съм за герб но този закон беше ялов

37

БАХ МАМАМУ

преди 11 години

ТОЯ ЗА ДА Е НА ВЛАС Е ГОТОВ ДА СЕ НАГЪЗИ НАСРЕД СОФИЯ САМ И САМО ДА Е В ЛАПАЧКАТА

36

Анонимен

преди 11 години

Само Станишев предлага изпълними мерки как да излезем от националната катастрофа до която ни доведоха безхаберниците от Герб. Браво. Ще гласувам за него!

35

Анонимен

преди 11 години

Не разбрах , кое не им беше наред на заведенията когато бяха разделени на зали -пушачи /непушачи

34

толкова е просто

преди 11 години

да, аз искам да има заведения за пушачи! С добра вентилация и да се пуши!!! Който не иска да му пушат да ходи в заведение за непушачи! Какъв ви е проблема? Да не искате да си лягате с гумени жени като бойко?

33

iva

преди 11 години

Това лъжливо червено овчарче и екскурзии до космоса ще обещае за да го изберат на власт.Но народа може да прецени реално кой какво обещава и какво прави.

32

пушач

преди 11 години

Така ли ще бориш безработицата, г-н Станишев? Види се, че не заслужаваш да ти се даде шанс. ГЕРБ=БСП=СДС=НДСВ=Куневица=ДПС.....

31

Волене- а ти?

преди 11 години

Ако Волн Сидеров не обещае същото може да гласувам за Станиешев тогава! Това за мен е много важно!!!

30

Тина

преди 11 години

Колкото повече обещава толкова по отвращава , иска да си купи повече избиратели и е готов на всичко, което изглежда като грижа за бедните и безработните само да се докопа до власт, много е фалшив

29

Анонимен

преди 11 години

И аз съм пушач и не ми е приятно отивайки на заведение или кафене/не говоря за ресторант/да се смотвам по тротоарите,но тоя изби рибата!Ба си и гнидата!!!Пенсиите-1000лв,на безработните- от утре работа,мин.раб.заплата-2000лв.за пушачите -да си пафкат и в поликлиниката,за ***-безплатен живот и жилища....Да не забравяме и Ореха-7%ддс за хотелите.Не,не,този е определено със сериозен здравословен пролем!!!Този луд е ОПАСЕН!!!!Действията му са непредсказуеми!!!!

28

Анонимен

преди 11 години

Популизъм, наглост и лицемерие в пълна сила преди изборите. Обещаваме всичко, с което можем да погъделичкаме стадото, а после ще му се смеем и ще му разваляме седянката.

27

Анонимен

преди 11 години

да има разделени помещения - за пушачи и непушачи. Преградила баба Марта с тръни братовото виното в кацата. Вместо да съветва хората да не пушат,и че пушейки и убивайки се, по този начин, пушачите убиват и хората около себе си.

26

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Странджа, твоят любимец Буда Методиев е толкова нагъл и самовлюбен, че е готов да жертва и най-добрите си дружки (Плевнелиев, Цветанов, Флоров) само и само той да се измъкне чист като сълза и да се върне на бял кон.2013-та обаче не е 2009-та.

25

върбан тополов

преди 11 години

този и дупе ще обещае само и само да спечели изборите

24

Мецо

преди 11 години

Бях решил да гласувам за червените след дългогодишна пауза. Е, сега със сигурност няма да го направя.

23

Алов

преди 11 години

Стамишев с удоволствие би попушил кожена пура било то и ***.

22

до 2

преди 11 години

Къде ги намери тези даскали, които взимат по 1000 лв. заплати? Точно затова няма млади учители, защото за мизерните 400лв. заплата никой не иска да работи. Чистачките получават повече!