94

Анонимен

преди 11 години

Прави са *** да викат на ГЕРБ ГРОБ! Това е комунистическия ГРОБ!

93

АнаЛиз

преди 11 години

Не е вярно , че БСП имат 16% защото трябва да се добавят и бюлетините на ДПС ...всички знаем , че от 8 години са едно като в рекламата на туикс ....Така че БСП и Местан около 25% , а ГЕРБ около 30% , но да не забравяме и Пръмовица и тя като добави около 5% към тройката резултатите са следните ...Тройна коалиция около 30 %ГЕРБ около 30%което значи патова ситуациу и служебно правителство още дълго време и избори до откат

92

Анонимен

преди 11 години

Ако това изследване е вярно,значи тази държава е пълна с мазохисти.

91

Патриот

преди 11 години

За всички е ясно, че трябва да се избира от двете злини-по-малката! гЕРБ ИЛИ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ! За съжаление - всички останали са слаби! И ако цифрите са вярни, то явно народа предпочита по-малкото зло! За съжаление добро не се вижда на хоризонта!

90

чекист

преди 11 години

До Анонимен Не сте съвсем прав. Месец преди изборите силите бяха изравнени. Мисля, че почти равен брой гласове получиха на изборите за парламент. После гафа на Доган за "раздаването на порциона" взриви нагласите на избирателите. Не знам защо го направи обаче. Дали да играе с Борисов се опита или това беше направено за да избягат елегантно от властта БСП и ДПС защото кризата се виждаше вече. Не прецениха обаче цунамито с бюлетините колко бал аще достигне.

89

честни избори

преди 11 години

Новият МВР шеф Петя Първанова обеща такива честни избори, че агент Буда да бъде избран само със 120% от гласовете и Цецо да каже: "този път не можете да ме обвините, че аз съм фалшификатора".

88

Анонимен

преди 11 години

Хора не се отчайвайте ГЕРБ няма да могат да управляват. Парите в БГ свършиха. Това което бяха натрупали БСП и тройната коалиция е изхарчено. Постъпленията от данъци падат и ще падат драстично (Аз лично данък няма да платя докато ГЕРБ е на власт) така че дори и да спечелят изборите няма да изкарат много. Сигнализирахте за неуместен коментар

87

Анонимен

преди 11 години

Между подкрепям някого и ще гласувам за някого има разлика. Може да подкрепяш една партия но да не гласуваш за нея. Така че едните мерят в круши а другите в ябълки и сметката не излиза.

86

Анонимен

преди 11 години

До Известно еСигурно е вярно съотношението, но процентите са далеч над нормалните и са двете комунистически партии. Приемам 12% *** за комунистите от ГЕРБ и 6% за комунистите от БСП. Нормален човек за ГЕРБ няма да гласува. За БСП ще гласуват бастуните и, а нормалните хора за всички останали.

85

БоСимеонов

преди 11 години

- Тя допълни, че става въпрос за две паралелни проучвания, поръчани от чужди възложители, единият от които е много известна фирма. - Аз я знам тази фирма. "ГЕРБ" ДНО - дружество с никаква отговорност

84

Народен човек

преди 11 години

Заради такива като:Учиндолеца,Мишо Шамара,Алексей Петров,Пешо Сумиста,Гоце,Станишев,Манолова,Доган,Костов,Кунева,Сидеров-Реших че заради такива като тия ще гласувам за ГЕРБ

83

анонимен

преди 11 години

Социолозите и журналистите са платени от наглите крадливи гербаджиии за да манипулират народа.да се забранят герб и социологическите проучвания като особено опасни за народа.

82

Анонимен

преди 11 години

Товарищи, който е решил да се замозапалва ,нека да подкрепи БСПартията за последно и да го прави след изборите, молим ви дайте поне гласа си за нас!

81

До 85

преди 11 години

А абсолютен *** за да гласвуваш за една МУТРА която съсипа България за 4 години

80

Blaze

преди 11 години

Ами и анкетите на доста сайтове из нета показват същото, което значи,че младите и работещи хора от по-големите градове, които са основните потребители на интернет биха гласували за ГЕРБ(друг е въпрасът дали ще го направят), а всички останали отиват под строй да гласуват за БСПДПС

79

акуд

преди 11 години

до кога 50% не гласуващи българи ще допускат анти Български партии в БЪЛГАРСКИЯ парламент

78

Анонимен

преди 11 години

БСП/ДПС,...не са на МОДА в Бг ----ВЕЧЕ!

77

TPE3BEH

преди 11 години

Много ясно, че води много пред БСП. Всичките родни социологически агенции се държат от червената ДС - мафия. И на предишните избори се даваха такива близки резултати пък видяхме накрая какво стана.Сега умишлено се дава 1 процент преднина за да могат после, когато реалните резултати излезнат, БСП-арите да ревнат, че те са били подменени, купени са гласове и т.н. - все неща, които БСП прави от години.Видя се на референдума колко гласове имат БСП (+Атака) ~ 650000.

76

Дир

преди 11 години

В един друг популярен бг сайт , също тече проучване сред посетителите му... и само за 2 дни са участвали над 60 хиляди посетители и там резултатите са още по убедителни в полза на герб.ГЕРБ около 40%БСП около 15%Но като се има предвид , че едва ли *** и пенсионерите са сърфирали в нета и са гласували на сайта , може наистина разликата между ГЕРБ и БСП да не е 25% а около 15%

75

това ли искате?

преди 11 години

Ако искате да ви управляват агент Буда и Цецо Лажецо, значи искате да има повече емигрирали, повече умрели, по-малко новородени, повече безработни, повече полудели, по-ниски детски, по-ниски пенсии и заплати, по-малко пари за лекарства, повече онкоболни, повече мутри, повече бити и убити, повече самозапалили се и повече от другите самоубили се? Наистина това ли искате?