21

Загрижен

преди 11 години

до Но1, ама ти *** ли си? или не можеш да четеш, а?Не че съм фен на Борисов, но понеже съм няколко дни седмично по тези магистрали и мога да ти кажа че трябва да добавиш още доста лотове към сметката на втория... нова загора-петолъчката например има няма 35-40км, другите не съм ги броил... РЕЗУЛТАТЪТ е че пътувам без да ме е страх от *** с коли за по 10хил които се мислят за безсмъртни като са в насрещното...

20

помощ

преди 11 години

Добре, като влязат в парламента Тиквата, Съсела, и Кривата джука, какво ще правим ?

19

Анонимен

преди 11 години

Това случайно ли е? Грешка? Или истина? Не, това просто се казва мобилизация на редиците. Т.е. да обере гласовете на колебаещите се социалисти. Толкова е просто. Да им вдъхне оптимизъм, да ги накара да повярват, че нещата не са толкова лоши. Ами хайде на бас, че БСП няма да спечелят следващите избори. Хайде на бас, че между ГЕРБ и БСП, ще има повече от 7% разлика и ще зависи от скрития кос на *** Кунева. Не случайно я пуснаха в употреба. Какво ще стане - следваща Тройна? Ами... дали?

18

Анонимен

преди 11 години

БСП със сигурност ще загуби изборите. Неизбежно е...

17

Анонимен

преди 11 години

Наи-много да се върнат БСП с Доган и тогава 6те си полу4ите заслуженото, ***.

16

Анонимен

преди 11 години

МухахахахБорисов води на Станишев по личен рейтинг само с 5%Смях в залата!!!!Ае смешници вие същите и 2009 година казвахте ,че ГЕРБ ше вкарат 60 депутата ама като обявяваха резултатите от изборите,Хамстера излезе разреван нали ??

15

до 1

преди 11 години

освен Б.Борисов няма друг да е строил магистрали,това което съществува отпреди неговото правителство са едни магистрални природни феномени ,подобно на чудните мостове в Родопите . Бойко е най-велик от всички управници на света !!!

14

Алов

преди 11 години

Не експертно правителство трябва А директно военно кризисно управление и бърз съд и екзекуция на всички *** и продажници ,както и на виновните в приватизацията и кредитните милионери.

13

Анонимен

преди 11 години

А Григор Стоичков е съден за престъпления относно неосведомяването на населенеито за повишената радиация в България от АЕЦ Чернобил.

12

Анонимен

преди 11 години

В последните шест месеца на мандата си ГЕРБ ще загуби още проценти. Няма да имат повече от 18 -20 %. Толкова взимаше всяка една от предишните партии във властта ОДС (2001), НДСВ (2005), БСП (2009). И понеже Боко и твърдоглав и чепат всички ще се обединят срещу него. Той няма нормална политическа култура и поведение за да се подлъже някоя партия да влезе в коалиция с ГЕРБ. А в началото на 2014 г. ГЕРБ ще се разпадне, а вождът ще се покрие от многото си приятели!

11

Анонимен

преди 11 години

ТУЙ Е ПОЛОЖЕНИЕТО!ГЕРБ НАКРАЯ ЩЕ СЕ УСЕРЕ! НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИШ, ЧЕ ХОРАТА ДА ПРЕДПОЧЕТАТ БСП ОТНОВО, САМО 4 ГОДИНИ СЛЕД КАТО РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА ОТ КРАЖБИ. И ТОВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО ОСТАВЯШ НЕЩО СЛЕД СЕБЕ СИ, ДОКАТО ДРУГИТЕ 20 ГОДИНИ САМО СЕ СУЕТЯХА. И ПРИ ВСИЧКО ТОВА, ДА ТАКАРАШ ХОРАТА ДА ТЕ ПСУВАТ, ДА ТЕ МРАЗЯТ, ДА НЕ ТИ ВЯРВАТ...Е НАИСТИНА, НЕ ЗНАМ КОЛКО *** ТРЯБВА ДА СИ! АМА КАТО ГОВОРЕХА, ЧЕ ДЯНКОВ ЩЕ ИМ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА ВСИЧКИ..

10

Анонимен

преди 11 години

Те галъп америка казаха , че и Ромни ще победи ама ...

9

Анонимен

преди 11 години

Райчев си е социалист заедно с бабичката Виза Недялкова.

8

Анонимен

преди 11 години

Каде ги тея 20% дето ще гласуват за некадърното управление на герб?

7

смех бате

преди 11 години

Тиквата, Съсела, *** и Кривата джука ! Това е бъдещото на България !

6

Голфаджия -социолог

преди 11 години

При нас всеки може да победи - стига да си плати....

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

Тези от Гълъб са големи...гълъби;да не ги докопа Бойко че ще ги направи на...женски гълъби.

4

Анонимен

преди 11 години

Мутрата на никой не води ! Той води само топката на мач на Тигрите !

3

Проф. Колимечков

преди 11 години

Кармазъ Колю и Паркинсон Райчев всъщност не са виновни. Под предлог, че хората много им вярват, когато пуснат измишльотините от смешната си агенция, те са си намерили наивници, които да им плащат за лъжливите проучвания. Не голф-игрища ще си направят, ами и изкуствени острови като в Дубай, че и самолети ще си купят даже. Не е луд, който яде зелника а що се отнася до този, който му го дава, ако не е разбрал досега, че народа не се лови вече на евтини номера, толкова по зле за него. Гоцко само чака, за да се върне на бял кон на Позитано.

2

Калъф Интернейшънъл

преди 11 години

Вижте ся, ние знаем, че лъжем и вие го знаете.....*** влезте ни в положение- знаете,че който плаща той поръчва музиката