33

qwer

преди 11 години

Това плашичовече от снимката от кога започна да прекалява с алкохолът бе ?

32

Анонимен

преди 11 години

До александър...... ПИЧ , МАИ ЗАБРАВЯШ ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИСТИТЕ , ТУРЦИТЕ И МАДРИДСКИЯТ , НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ И ИКОНОМИКАТА В ЦЯЛ СВЯТ БЕШЕ В ПОДЕМ ... ПРИ ТИЯ УСЛОВИЯ ТИЯ , ТРИМАТА *** ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ РАЙ... , А ТЕ ТИ ВДИГНАХА ЗАПЛАТАТА И ПЕНСИЯТА С 20 ЛЕВА ...ПОДИГРАВКА ....МИСЛИ , ПРЕДИ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ ....

31

Анонимен

преди 11 години

Абе пичове, кой му е дал право на недоклатеното *** от сайта да ни трие мненията и да ни цензурира???

30

анонимен

преди 11 години

ГЕРБ 2ри мандат НЯМА да види това да ви е ясно от сега се стягайте ! следващото правителство е на БСП и не искам да чувам повече глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГЕРБ-Глобално Еволюционно Разпадане на България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

29

ТИКВЕНИК С ЛУК

преди 11 години

Тоя е по мъж и от ЦвЦвък физкултурника, от Дянков, от Мустак Цачева и от ББ взети заедно. Залагам 1000 лв срещу самобръсначката на Фидосова че цялата тая пасмина ще се разбяга в чужбина 10 дни преди изборите и никои няма да може да ги събере за втори мандат.

28

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно прав е другаря Станишев!

27

Анонимен

преди 11 години

платената БСП агитка е в пълен състав. пише глупости и клика минусчета в несвяст. за мене човек подкрепящ Станишев е просто ненормален или платен.

26

MM

преди 11 години

Свобода - ГЕРБ ;)

25

Анонимен

преди 11 години

СВОБОДАЗА СПИНИШЕВАТА ПАРТИЯ ДА КРАДЕ,ЛИЦЕМЕРИ И НИЩОПРАВИ ИЛИ ГЕРБЗА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВИДИ С НЕЩО ПОСТРОЕНО,МАКАР И С НЕИМОВЕРНИ ЛИШЕНИЯ,ТЪЙ КАТО МИЛИАРДИТЕ СА В ПАРТИЯТА НА БЕДНИТЕ--БИСЕКСПЕ.

24

Анонимен

преди 11 години

Внимавайте какво пишете, сайта е червен!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 11 години

"въвеждат монополистична олигархична икономика"Е то щото след 10-ти ноември червените олигарси не взеха властта и не си преразпределиха монополите.И до днес ни управляват все същите.Монополите си седят.Парите са в "свои хора".Каква демокрация, какви 5 лв.?

22

Анонимен

преди 11 години

ОПРЕДЕЛЕНО .... ГЕРБ ....

21

александър

преди 11 години

ами прав е ! Аз повече няма да ги търпя тези. Дано следващото правителство да е на БСП че от тези *** от ГЕРБ добро няма да видя ! Ей ония от "лошата" тройна коалиция крадяха ама и ни даваха всяка година доходите скачаха с малко, но скачаха а сега 3 години нощо сега евентуално предизборно мооооже Седянков да даде нещо ама то вятър работа-инфлацията отдавна го е изяла !!

20

лелее ко ша става?

преди 11 години

Това, което се чува дори и в редиците на БСП, е, че се готви сериозен компромат срещу собствения им лидер. Толкова сериозен, че би могъл да сложи край на кариерата на Сергей Станишев. Звучи логично - в мига, в който Станишев стане първият българин лидер на европейска партия и влезе в светлините на прожекторите, той да бъде сринат. Кой го готви не е ясно.

19

Анонимен

преди 11 години

А този като го видя ми разваля целия ден,по-голям лъжец от него няма

18

герб

преди 11 години

според този *** ,трябва да се дупим още на русия.

17

Жалка картинка

преди 11 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

16

Анонимен

преди 11 години

В ЛОМ!!!!! - истината чентете нотук няма з аСОМА СОМ!!!!!! Научете първо и тогава пишете само тук не пише за СОМА В ЛОМ! Научете първо!

15

Историк

преди 11 години

След като некадърници и крадци по всевъзможен начин се изказват против някого, това означава, че отсрещната страна е добра. То и народа си го каза, преди 3 години.

14

анонимен

преди 11 години

Начи каквото и да е били пти тройната коалиция беше по-хубаво. НЕ ми обеснявайте за милиони за глупости защото сте прости хора. При тройната коалиция се крадеше но се даваше и на хората. А сега се краде само в полза на ГЕРБ ! Аз ще отида да гласувам на тези избори за 2ри път в живота си и избирам БСП !