48

Анонимен

преди 12 години

ДОБРЕ ДЕ "... ДА ГО НАПРАВИМ 1 ГОДИНА И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ И НА 4 МЕСЕЦА ЩЕ СЕ РАДВАТ..." НА МЕН ТОВА МИ ЗВУЧИ СЯКАШ СЪМ НА ПАЗАРА...ТОЗИ ЧОВЕК СЕ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗА НАРОДА, А НЕ ДА СЕ ПАЗАРИ С НЕГО И ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА ГО ПРЕКАРА..

47

Ура другари !

преди 12 години

Баце айде гаси им интернета на тия панкячи че да вземат да свършат и некаква работа днеска..едната половина стачкува че вече ги карат да работят другата реве по форумите.. е кой да работи бе ?!

46

НЕДОВОЛНА

преди 12 години

Тотално Бойко пренебрегва правото на гражданите да изказват мнението си, болката си. Да само протести ще има докато Борисов не разбере що е гражданско общество. Искаме самочуствие на граждани и да си запазим достойнството си на хора, а Бойко ако има такова просто да си отегли. Това лошо управление просто да си ходи, при толкова нередности, при тази голяма корупция и имат наглоста да ни обиждат ама какви ли не бяхме и лош материал и какво ли не, младежите ни за овчари ги праща, а бе тъпотии.

45

Анонимен

преди 12 години

Бойко, направи си курбан. Ще ти е нужен.

44

Анонимен

преди 12 години

Но пък премиера завърши с мечтателен тон, как ще имаме магистрали, магистрали, пътища... А че безработицата реално с негова помощ стигна астрономически цифри в държавата... А бе, я дай да си говорим за магистрали и светлото бъдеще, когато ще усвояваме европейски фондове!! Да, ама настоящето ни е повече от мизерно, алооо, премиера!

43

Анонимен

преди 12 години

Точно, Г-н Желев, вадим от десния пари които да покрият осигурителната тежест, които после ги взимаме под формата на осигуривки- къде е логиката-как това ще подпомогне държавата...Или важното е алъш-вериша да върви????

42

косморог

преди 12 години

Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо!

41

до nobody

преди 12 години

защото сега държавата не им ги дава, но ги внася. затова сега ще им ги даде и после ще ги вземе. и ще си спокоен...

40

шшшш

преди 12 години

тотьо идиьото да си ходи!!!*** и циркаджията калпав!!!!!!!!

39

lyka

преди 12 години

korypciata tragva ot tebe nagal lazec

38

Анонимен

преди 12 години

Кой е тоя шебек на снимката?

37

да

преди 12 години

Разумно предложение за да не подава оставка Премиера Борисов, И няма нужда от с т а ч к а! Няма нужда и от Тристранка. Предлагаме Генерално решение: Учредяваме ФОНД, средствата за който се набират от заплатите на всички от ГЕРБ (милиционери, полицаи, тъмничари, общинари и т.н.) и всякакви други ***, които са гласували за ГЕРБ. Размер 75 % от заплатата. С този фонд ще се финансира БДЖ, дупката в НОИ и всякакви други щети и колосални вреди, нанесени от некадърниците от ГЕРБ. Само така тъпанарите като отидат да гласуват ЩЕ МИСЛЯТ, АМА МНОГО ЩЕ МИСЛЯТ!!! Ако са оцелели при управлението на ГЕРБ.

36

малей, страх

преди 12 години

ако имаме работеща икономика и свестни заплати, вноските в НОИ щяха да са в пъти повече. А горките Банки, дето вкараха света в криза ? Защо тях никой не ги пипа ? и аз мога да управлявам така - питам Брюксел и готово. и като си помисля, че челия този ужас е само заради едното свободно пътуване в Европа. . Изобщо не си заслужаваше

35

"...като дойде половин България да протестира ще ни сменят, ще дойдат тези, които направиха дупката в бюджета..."КОСТУФ И СТАНИШЕФ НАПРАВИХА ДУПКАТА В БЮДЖЕТА:ОСТАВИХА МИ САМУ 9 МИЛИАРДАСИГА АЗ ГИ ОПОСКАХ И ША ВЗЕМАМ 4.2 МЛРД ЗАЕМВИНОВНИ СА КОСТУФ И СТАНИШЕФ

34

пак аз

преди 12 години

Като гледам какво се заформя в милата ни татковина и какви коментари се пишат ми идва на акъла само едно: - *** народ - калпава държава!Ха да ни е честито!!!

33

Тиква за всички

преди 12 години

Боко запя друга песен:"Премиерът застана и зад предложението чиновниците, полицаите и военните сами да си плащат осигуровките."Лошото е, че ако го стори, ще си подреже крилцата! Тогава няма да има полиция, която да мачка по негови заповеди и когато хората излязат на анти-*** протест, барабар с *** и Боко ще го отнесе.

32

Анонимен

преди 12 години

А бре Бойко ревизирай тези инвалидни пенсии бре мамин.Ще видиш какво ще изкочи--собственик на ТИР с инвалидна пожизнена пенсия,почти всички с двойно гражданство и те с такива--ревизирай бре защо ще подпомагаме чужда икономика.

31

до 28

преди 12 години

хахахахахах

30

Анонимен

преди 12 години

"Казах им на депутатите и на Изпълнителната комисия дали е 4 месеца или една година, шумът ще бъде един и същ. Да го направим с една година и ще видите, че и на 4 месеца ще се радват. - БОЖЕЕЕЕЕЕЕ... ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ ПРОМОЦИЯ В МАГАЗИН .. НОРМАЛНА ЦЕНА 5ЛВ ТЕ Я ВДИГНАЛИ НА 7 И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРАВЯМ ЕДНО ГРЪМКО НАМАЛЕНИЕ НА, КОЕТО НИЕ СЕ РАДВАМЕ , А ТЕ ВСЪЩНОСТ ПАК СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ

29

Желев

преди 12 години

А на НЕ държавните работници кой ще даде пари за компенсиране на парите внесени за осигуровки.Или местим патите от единия в другия джоб.