60

мале мале

преди 12 години

За каква средно европейска държава говори тоя . Ние сме в тинята бре *** .

59

Анонимен

преди 12 години

Все едно не ни стига една домашна лютеница като този на снимката. А простия народ ни докара още една майонеза Г-н Женчо Плевнелиев.. ? :) Браво Народе.. Вървиш на Добре..

58

Възмутен

преди 12 години

Защо бе Бойко не каза тия неща преди изборите. Тогава щеше да ги загубиш катастрофално. Ако правиш пенсионна реформа през 2012 г. , значи си безсилен, безидеен и най добре да си ходиш сам, защото на следващите парламентарни избори ще си политически труп а измислената ти партия няма да я има. Между другото досега гласувах за ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 12 години

Боко Кратуня бърка посоките още от преди,дава десен мигач пред избирателите си ама нали е със специален режим на движение и си завива на ляво съвсем спокойно

56

rumen221

преди 12 години

БОКО-О-О-О, БОКО,ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ!!!- Вече никой не им пречи, та като европейци да публикуват СЪВМЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ на Парламента, Правителството и Президента, че С РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИЙТЕ и с бюджета за 2012г., ще започнат да спазват "Харта за правата на човека":Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа. Какви са минималните ЧОВЕШКИ изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 692лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2124лв., а средната заплата е само 640лв...Днес: - 70% от работещите (1.8 мил.) са Социални аутсайдери хора лишени от обществен живот, заради незаплатеният им труд, а те издържат 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 60% от пенсионерите - около 1.0 мил. Да не забравяме и около 0.7 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 298лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 6.7 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее? А ехото отговаря:- Парламент, Правителство и Президент И ЯВНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ТОЙ

55

АМАН

преди 12 години

ха ха ха... тук май само животинчета с Първа сигнална система са се събрали да Плювкат... Лайте си Кученца, исках да кажа помиарчета... за такива като Вас (вечно недоволните) ми е много Жал... тук се зъбите, а когато сте на работа сте Първокласни Слуги и Нагаждачи...

54

Анонимен

преди 12 години

БОКО не ти минават селските номера вече.

53

Анонимен

преди 12 години

Рапона ББ си каза,че след последните избори,на СЦЕНАТА са:БСП - ляво...ДПС - център,като "либерална" партия !? и ГЕРБ - "дясно"като "ДЕМОКРАТИЧНА" партия...!?Правете си ИЗВОДИТЕ,ако поне малко сте умни!

52

жаго

преди 12 години

точно така , Бойко . Крадоха нафта , пускаха жаговци за 1 лев да се возят, а парите в джоба ! Клоаки , а не тоалетни , мръсни - нормалните хора отдавна СТАЧКУВАМЕ срещу жулузниците и не се качваме на тях . Оскотяха и деградираха, сега пак от нас искат пари !

51

Иван

преди 12 години

бай *** : Опиянението от 20 годишната ракийки ще трае ден -два а след изборите пак в реалния свят - не Борисов а Станишев,Костов,Кунева,Първанов - различни имена а едни и същи мизерници.С едно изключение - този който ще падне от власт иска да направи реформите за които бяхме на площадите 1989-1990 година.Но тези коити ни мамеха тогава бяха 20 години на власт и единственото което ни се случи - дойдоха с домашните пулуверчета а сега си джиткат с яхти и автомобилчета от 300 хиледарки.

50

Анонимен

преди 12 години

ЩЕ БЪДАТ ОТГОВОРНИ АКО НЕ ПРОТЕСТИРАТ СЕГА.. ТАКА ЩЕ КАЗВА И СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР.. АКО БОГ МУ Е ДАЛ НАГЛОСТ КАТО ТВОЯТА

49

kulio

преди 12 години

nishto novo vyv foruma, bedniacite i muhliovcite otnovo sa nasrali s komentarite si :D :D D

48

Анонимен

преди 12 години

Не сме те избрали да ревеш а да свършиш нещо полезно за народа. Ако преди хората са били доволни нямаше да те изберат. Сега благодарение на ББ разбрахме колко по - добре сме си живяли преди две години.

47

хахахаха

преди 12 години

Абе Боко,как така мутроподобни бизнесмени са кредитирали държавно предприятие-на кога раздаваш парите ни-кога измисли далаверата с БДЖ....голяма работа си......?!

46

Анонимен

преди 12 години

Отново куп тъпоти.

45

Пешо

преди 12 години

Бойко вече трябва да си ходи! Хайде да му спретнеме една стачка нали това иска!

44

Анонимен

преди 12 години

Хм явно са останали ***, които не разбират какъв е проблемът с Бойко.. Дали някой от тези, които го защитават, е гледал интервюто все пак? Няма такъв *** ТОЧКА

43

пако

преди 12 години

Всеки от предишните управници се правеше на хрисим и се стараеше да бъде приятел и със синдикатите и с пенсионерите и с мюсулманите и с хоратаработещи в държавните предприятия които десетилетия наред работят на загуба само и само да не им падне рейтинга и да не загубят човешката обич!Да сте чували някъде по света частно предприятие да работи на загуба ида продължава да съществува,!Защо тогава държавното БДЖ трябва да харчи парите от данъците които вие плащате и да поддържа голяма администрация!

42

Тъпанар Мутренски

преди 12 години

Ало,Борисов!!!Ти от 2001 година до този момент ежечасово,ежедневно ни заливаш с лъжи и обяснения ала Пастир Тъпанаров!! Като ти са виновни всички от 22г.назад,то Ти как натрупа милиони! Как твоята Цвети натрупа стотици милиони!! Не заблуждавай,не лъжи!! На теб пенсия не ти трябва!! От такива като теб България е на това дередже!!!

41

MURDOC

преди 12 години

Когато за БДЖ се даваше кредит на стойност милиони всички се радваха и пляскаха с ръце. Сега ще трябва да се плащат лихвите(не кредита,лихвите . Кредита е невъзможен за изплащане) за тая цел е нужно съкращение -по малко работници ,по ниско обслужване абе забатачване до край ,пишете го умряло БДЖ.