126

Анонимен

преди 12 години

121Тая 'силната' икономика фалира на три пъти за 45 години. Тия лъжи ги разправяй на малките деца. По време на 'силната' икономика, тоалетната хартия беше дефицит.

125

*

преди 12 години

До 25 - щом така смяташ, отивай живей в Сибир ти, и си прави градинката.Ние и сега можем да се издържаме, само че колко хора отглеждат плодове, зеленчуци, ала-бала?Блаженни са балъците, които вярват, че този съюз ще промени нещо (още по малко към по добро)... В европа сме последна дупка, не заради европейците, а заради нас самите (добре да се запомни).Пробивните и къдърни хора се изселват (практ. погледнато) в чужбина, защото тук е дъното на блатото и изглежда никой не иска да го промени.

124

Анонимен

преди 12 години

АЗ СЪМ - ЗА, С ДВЕ РЪЦЕ. ЕС САМО НИ НАЛАГА ОГРАНИЧЕНИЯ, ПАРИ НЕ ДАВА А САМО ВЗИМА. ФАЙДА ОТ ЕС НЕ ВИДЯХ. СЛЕД ТОВА ЕС Е ПРЕД РАЗПАД. ЕНЕРГИЯТА ОТ КОЯТО Е ЗАВИСИМ ЕС СЕ НАМИРА В РУСИЯ. СЛЕД ТОВА ВЛЕЗНЕМ ЛИ В ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ - СЕ МАХАМЕ И ОТ НАТО - РЕСПЕКТИВНО АФГАНИСТАН, ИРАК И Т.Н. ВЕЧЕ щЕ НИ ПАЗИ БРИК - РУСИЯ, КИТАЙ. АЙДЕ У ЛЕВО НА ДВУЛИЧНАТА ЕВРОПА

123

kfk

преди 12 години

В напредналите азиатски държави се работи по 12 часа плюс няколко доброволно допълнително и като си тръгваш се извиняваш на колегите, че ги оставяш. Годишния полагаем отпуск е 4 дни. Винаги имаш право да се самоубиеш.

122

Факт

преди 12 години

Когато сме били в съюз с Русия сме били печеливши, икономика, стандарт на живот, ако щете и независимост, спомнете си го това на националния ни празник 3 март и се сетете какво празнуваме, и на деня на независимостта можете да се сетите ще ли да я имаме ако не беше Русия, и за АЕЦ може да се сетите, и за туристическия бизнес също може, и за доставките на един куп руди, железа, дървесина газ, газ и отново газ (която ЕС не може да ни намали цената, та и те от там смучат), и т.н.

121

105

преди 12 години

Рад, СИВ отдавна не съществува, а светът се прекроява по нови стандарти.Бог са царят долар и петролът. Помислете кое ще е най-добре за България, а не под коя сянка да се скрием.Хектор, подкрепям те с две ръце.

120

БЪлгарин

преди 12 години

Абсолютно съм за! Истината е, че имаме шанс единствено, ако имаме подкрепата на силните, а в момента клоним към грешната посока. На Щатите никога не им е пукало за нас, нито ще видим нещо хубаво от тях. Докато от Русия сме видели само добро- справка времето Брежнев- Живков. По-силна икономически никога не е била България от това време. Бъдещето е на Изтока и ако не го разберем навреме доста ще си патим.

119

Анонимен

преди 12 години

Все още не сме по добре от Монголия и Беларус и ЕС няма да го позволи трябват им роби

118

sk

преди 12 години

Само европа стига щуротии.

117

Споко !

преди 12 години

След 10 години в БГ ще има само *** чалгари и ***. Тогава и в този съюз няма да ни искат :)

116

Анонимен

преди 12 години

Браво отлична идея на братушките.

115

до 100

преди 12 години

Така е, и аз виждам подобна тенденция когато съм на почивка. Да не говорим, че в общия случай руснаците идват със семействата си и не правят зулуми, а западняците идват за да се напият и за да ш.бат *** евтино. А това, че всички руснаци пият е мит. Който е ходил последните години в Русия ще знае, че тенденцията (модата ако щете) е младите руснаци е почти да не пият алкохол.Ти ходил ли си в страна от Западна Европа и в Русия ???Тогава се изказвай и сравнявай!

114

зевзек

преди 12 години

Може да не влизаме в този съюз, но какво пречи да търгуваме с него и да печелим от това? В бизнеса и икономиката няма харесване, има интереси. Когато България осъзнае своите интереси, силни и слаби и страни и започне да работи за тях, тогава страната ни ще се развие. Ние трябва да имаме добри отношения със всички и да печелим от всички - ЕС, САЩ, Русия, Израел, Китай, Япония, арабските страни, Бразилия и т.н.

113

До Rad

преди 12 години

По добре последни в ЕС , от колкото в СССР да сме по-добре от Монголия и Беларус примерно.

112

Анонимен

преди 12 години

Нашата история го е доказала че ние винаги сме с губещите.

111

61453

преди 12 години

Гулаг за вас бе

110

Анонимен

преди 12 години

Най доброто е независима България Лошото е че не останаха българиВсички политици са продажници начело с васала Борисов

109

Анонимен

преди 12 години

Знаят не знаят и без туй Русия и Китай са новите световни господари ЕС и САЩ са бита карта айде да се образува тоя съюз по-бързо да се намъкваме вътре.

108

Хектор

преди 12 години

Пъравата икономическа война във Европа е 928г. по случаи засегнати икономичеки интереси на Българските търговци във Коннстантинопол,в резултат Византия е разгрмена.Ние трябва да станем първа сила на Балканите както е било винаги от 681г до 1981-82г.Един БВП от сорта на 1.5 000 000 000 000 (1.5 трилиона) е напълно възможен ( толкова е на Франция в момента).НИЕ СМЕ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ВОДАЧИ НА ЮГОИЗТОКА,НЕ НИ ТРЯБВАТ СЪЮЗИ ЗА ДА СМЕ ПОДЧИНЕНИ.Да живее и крепне измъчената ми и ВЕЛИКА родина.С нами бог.

107

до ДЪРТИТЕ КОМУНЯГИ

преди 12 години

другари, никакъв съюз с Русия ниямя да върне комунизма обратно, нито младостта ви ... само не знам по-кое от двете копнеете повече.