75

КИБИК

преди 13 години

...Не е лесна и ..тяхната ,не искам да съм на тяхно място !

74

Да,но

преди 13 години

Тази грозна бабка, бабишкера защо не се скрие да готви в някоя барака, грозотията бабишкера се натиска да ни става президетша;ВЕДНО с Новото Гоце от Гоце . . . Делчево, дали не е от Гърмен, а... ?!?!?! който знае - да каже

73

БОЙКО БОРИСОВ

преди 13 години

"Кога ще излезе един кадърен политик който ще милее за нашата прекрасна Страна....."ЕТО, ИЗЛЯЗЪЛ СЪМ!

72

raq

преди 13 години

Колко е сигурна за победа от първи тур. Аз не познавам хора, които да са доволни от това управление. Навяваме мисълта , че ще има фалшификации.

71

Анонимен

преди 13 години

Законите на Герб:За всички злини са виновни предишните.Които не е съгласен с Бойковите идеологии е твърдо от Бсп.Ако някой пише против Герб е *** И платен драскач.Алтернатива на нас няма - така е от вас по-зле само при Жан.Народът умира от глад но ние ще строим магистрали.Младите напускат страната всеки ден-но ние се грижим за ***-нашият редовен електорат.Твърдо се борим с комунистите въпреки, че сме си бивши такива.

70

Анонимен

преди 13 години

Въпроса е тези колко успешни министри са, щом ги разкарват от министерствата ?Ще го кажа по разбираем начин... за ББРеал Мадрид води с 3 точки преди края на първеството Кристиано Роналдо е с основна заслуга за представянето на отбора.... и Мауриньо решава, че Роналдо ще спира с футбола за да бъде негов помощник.

69

Анонимен

преди 13 години

Хора, гласувайте срещу всички досегашни политически ***.Най-вече срещу ***.Та ако ще и за някой неизвестен, който и без друго няма да спечели.Важното е да се гласува.Да им се бръкне в задното отверстие на нафуканите гейбери.

68

Попа

преди 13 години

На 23/10 ще опяваме столетницата с всенародни веселби ....амин :)

67

дУ...61

преди 13 години

А ГЕРБ,не е ли ,....дететто на ПРЕХОДА 20г.?Що не си искате ..детето ,то е ваше.... НА БГ---ГЕРБ !

66

Анонимен

преди 13 години

Кога ще излезе един кадърен политик който ще милее за нашата прекрасна Страна ,всичките са маскари грижещи се единствено за себе си без значение от цвят и партия ето това е истината бедни ми народе ,и докато стойте вкъщи пред компютрите си а не излезете на улицата и си отстоявате интересите нищо няма да се промени напротив ще стане по лошо и трудно.

65

!

преди 13 години

до бай ГаньоКойто е против ГЕРБ е омразен комунист!

64

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Баси 100 годишната партия... - не могат да излъчат техен кандидат - а какви дебатаджии притежават само - другарките Дончева, Нинова Манолова... - Нинова, дори кучетата не я изтраяха и я наръбаха жестоко...

63

До 14

преди 13 години

След като пишеш, че лично познаваш М. Попова и твърдиш, че за нищо не става, защо не си написа името? Считам, че ти или си лъжлив платен писач, който никога не се е срещал с М. Попова, или си страхливец, който анонимно я плюе, а реално и се подмазва и хвали.

62

Миче,Мичееее,

преди 13 години

...всеки ден ....убийства ,каква я мислите в СЪД. СИСТЕМА ----22г.,КАКЪВ Е ТОЗИ ПРЕХОД -------НА УБИЙСТВАТА,ДАЛАВЕРАТА И ТЪРГАША...?

61

бай Ганьо

преди 13 години

Абе някакъв ***, гробаджия постоянно пише за някакъв Кутев? Бога ми чак като го видях в гугала се сетих кой е! Абе гробаджии на резбрахте ли, че не само от БСП ви плюят! Всъщност вие сте тяхна рожба, какво се правите на застреляни!?

60

IrD

преди 13 години

Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта.В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите.За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката. Докогато това е истина,това ще е истината!

59

да-да,ама не

преди 13 години

По-скоро : Маргарита Попова очаква Годо...пп.Герберасти,разбрахте ли за какво иде реч ? Само с "Винету" не става...

58

ШУБЕ ГОЛЯМО

преди 13 години

ОЧАКВА ПОБЕДА ОТ ПЪРВИ ПЪТ, НО НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. СЪМНЕНИЕ............ ШУБЕ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ НА СУХО.

57

Анонимен

преди 13 години

Да стои под него- най-добре. С нейното правосъдие, няма да гласувам за нея!Стана ли Плевнелиев президент-останахмебез магистрали.

56

Анонимен

преди 13 години

48 чекай че гейберасците *** фанаа по трасето и ми праснаха 3 минуса преди да се появи коментара ми у пространството и още съм ошашавен.... явно Цвъки лично е седнал зад машинатъ да дебне.... Та за Гоце .... требе да се срамуваме че сме имале такъв Президентин, но обаче след следващите избори ша на и срам още повече