15

до 11

преди 13 години

кои ще оберат лаврите?

14

Анонимен

преди 13 години

10Виждаме, виждаме какво става със съда! Дори една дама сложиха като Калинка:))

13

Българче

преди 13 години

България има планина близо до столицата си.Има излаз на Море.Има безкрайно красиви планини,минерални извори,супер плодородна земя и още много неща и въпреки това е най-бедната държава в ЕС и няма нито един политик в затвора.От това по-голям абсурд трудно ще откриете.

12

наблюдателен

преди 13 години

Обърнете внимание на адвоката на родителите,когато говори за това че няма манипулации по делото как замижава.Това ще рече че и той ЛЪЖЕ!Просто и той не е сигурен във вината на Колев!!!

11

Анонимен

преди 13 години

8 - Избори много са минали, но едни ще оберат лаврите за "успешно" приключило дело!:)))) Твоята логика я демонстрирай на баба Гицка от Долно ***! Ще се хване!

10

2121

преди 13 години

Погледнете се!Съдът бил корумпиран когато не издавал осъдителни присъди!Съдът действал предизборно когато издаде осъдителна присъда!Нещо *** или какво...?

9

СРАМ И ПОЗОР !

преди 13 години

Лазар Колев може да е всякакъв, но НЕ Е УБИЕЦ !!!Това дело и тази присъда са ПОЗОР не само за така наречения български съд, а и за цялата държавна система !!!Тя показва, несъвършенствата и в пълна сила и степен.Нейна жертва може да бъде ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, който няма достатъчно пари и връзки, за да си плати, на когото трябва !!!!

8

до 3

преди 13 години

какво общо имат пък изборите?От както е започнало делото са минали много избори!

7

Анонимен

преди 13 години

Съда я подкара по своему! Убийците полицаи ги оправда, а невинният в панделата:)За двете присъди да попитам прав ли е обругаваният съд! Дано го оправдят момчето! Много мирише този процес! къде ли не ходи материал - САЩ, Англия и накрая - то било тук:)) Бля, бля, бля!

6

Анонимен

преди 13 години

Който е следил този случай от самото начало ,отдавна знае ,че това момче е невинно.Просто е удобен и наближават избори.Нищо повече.

5

Дядо 130

преди 13 години

А смешници изяснихте ли убийството на Раданов..? Сега вече ще получим санкция от Евро парламента а там определено да са заспали ще знаят повече работи, другия случай да съдят държавата и тогава там няма мърдане.....! Всички знаят кой е убиеца....!

4

niki

преди 13 години

Lazar e ubieca !!! bravo na sada!

3

Анонимен

преди 13 години

Така е моето момче! 100% съм сигурен, че си невинен, но избори идват! като си спомня какво говориха дори родителите на сестрите....но...това е...Никой не се интересува от истината, а от рейтинг!

2

bai-hui

преди 13 години

Манипулиран процес на 100%.Пак спасиха някое кметско синче или на някой обшински съветник и набутаха невинен зад решетките.Да обжалва и дано го оправдаят.

1

Анонимен

преди 13 години

КАТО НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ,КВО РЕВЕ ТОЯ