66

Nobody

преди 13 години

Дофторчетата, голяма молба - борете се за живота му, това ви е работата, ама не си давайте много зор в борбата.

65

Amenhotep

преди 13 години

Цветан Цветанов е изловил престъпниците? Да да, ама НЕ!

64

бухал обича шнапс

преди 13 години

Напразно се хабят лекарски труд и пари за спасяване на този човек. Жалко, че при такива като Йоско съвест няма, поне тя да го измъчва, защото присъда пак няма да има или ще е смехотворна. Да почиват в мир жертвите, бързо възстановяване на ранените.

63

въпрос

преди 13 години

Сърдечни поздрави на съдиите произнесли се "невинен" за този мърсол! От сърце им пожелавам да им се случват случки като на близките на загиналите.....И на майките на съдиите още по-сърдечни поздрави....Този е генетично предопределен като престъпник и убиец - те си го пуснаха - света вода ненапита.... Как отсъдихте бе, главанаци, по закон, по съвест, или по банкова сметка? Пък на края на годината - и 13 и 14 заплата

62

Анонимен

преди 13 години

така и не разбрах за кой от Йосковците става дума. Сливенския или другия. По всички сайтове е различно.

61

има

преди 13 години

до 28има значение питай Боко Тиквата да ти каже ...

60

Helzo

преди 13 години

"Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки автомати, боеприпаси и наркотици" - това не са абсолютно никакви причини да бъдат закопчани тези ***

59

Анонимен

преди 13 години

Защо лекарите трябва да се борят за живота на сливнишкият ***?

58

Dai Boje !

преди 13 години

Dano da umre i da se purji v ada tozi prestupnik !!!

57

Анонимен

преди 13 години

Боянските ливади са пълни с ***.Джиповете са кръвожадните убийци по пътя.Барабар с шофьорите.Убиват где ,когото сварят и се отървават с леки охлузвания и условни присъди.

56

Д

преди 13 години

МИ КОЙ СПОРЕД ТЕБ В ВИНОВЕН БЕ *** ДА НЕ БИ ЦВТАНОВ ДА ГО Е ОПРАВДАЛ - ОТ ТАКИВА *** КАТО ТЕБ АМАН - ВСЕ ВИ ВИНОВЕН ЦВЕТАНОВ ИЛИ ДРАГАНОВ - *** ЗАСПАЛ - НЕ ЗАЩИТАВАМ ЦВЕТАНОВ - ПРЕЗ ОНАЗИ МИ Е ЗА ЦВЕТАНОВ АМА ТАКИВА ТАПИРИ КАТО ТЕБ МНОГО

55

Бог да пази България

преди 13 години

За знаковите убийства не го осъдиха та за това, че премазал 2-*** обикновени граждани, карал с превишена скорост по всяка вероятност в насрещното платно "щото правилата и ограниченията са само за селяните", за това ли ще го осъдят??? Жалко, че нормални хора си отиват от този свят, а *** и изманиците остават. Дано поне има справедливост оттатък. Бог да пази България от тази *** мутренска ***!

54

насо

преди 13 години

Моралът на една държава се определя от най-високо, от там почва всичко! След като Борисов, Танов и Цветанов се изложиха и народа ги видя че са прости далавераджии, всичко отива на майната си бавно но сигурно.Почнаха инциденти на НСО, почнаха мутрите пак да се изцепват в ежедневието, почна Цецко явно да лъже за 'измазаните згради' и позицията на тази и онази евро страна за влизането ни в шенген...Лошия пример от най-високо е даден, от сега нататък, ще гледаме все по-големи простотии.Жалък елит

53

Eвгени

преди 13 години

Горките хора,дано лекарите не се преборят за живота на този ***.

52

съвсем случаен

преди 13 години

Аз мисля, че при такива случаи, след като съда оправдава е редно да поеме ангажимент за това оправдание и при такъв случай уважаемите съдии да влизат директно в затвора с тройно по-голяма присъда.Защото, ако този беше осъден нямаше да се случи това нещо. Кой ще поеме сега вината - Йоско, или съдиите, които са го освободили????

51

Бобо

преди 13 години

Да видим сега как ще го оправдаят.Само за наркотиците и оръжието в повечето държави щеше да е в райрани дрехи, но не и в България. Съболезнования към близките на загиналите.

50

Дени

преди 13 години

"Брониран джип е ударил лекия автомобил при катастрофата в кв. Бояна" Криминално проявен с брониран джип ,вместо да е зад решетките в бронирана сграда.

49

Анонимен

преди 13 години

"42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов"."Защо, защо, защо... Трябвало е да го оставите да си изгние на улицата. Там му е мястото, стига е сял смърт. Закарайте там и *** от софийския районен съд, които са го пуснали. Нека и те гният с него, мамицата им долна!!!

48

momakat.net

преди 13 години

Без значение дали става въпрос за Йоско или Боско. Убиваш на пътя - лежиш до живот. Иначе няма да се научат че като караш кола за 150 бона не ти дава право да си правиш каквото искаш и да газиш наред. Тоя сега не в болницата, ами направо в затвора при Ставински трябваше да е. Лесно и просто - убиваш на пътя, ти си виновен, отиваш в затвора до живот!!!

47

stef

преди 13 години

И сега какво ...борят се за живота му???Да го оставят да мре,нещастника!!!Защо не е в затвора,а на свобода???Като карат джипове и се мислят за безсмъртни...крадливи ***!!!