12

rmajevski

преди 13 години

Има алтернатива !!! На 12.02.2011 в София се учредява ПП "ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА СПРАВЕДЛИВОСТ" !!! Тази партия възниква на базата на Гражданската Организация "Гражданска Инициатива Справедливост", която съществува от 4 години и е известна с делата които води с/у публичната администрация. Най-скорошното е делото с/у МВР относно хаоса с паспортите и нелегалните такси за тях.

11

Алфа Пис

преди 13 години

Много сме вредни ...........но пък сме богати и модерни - с тези проучвания доскоро само търгове си организирахме / който даде повече е пръв :) / ,сега триабва и да работим как ще сме доволни ,аааааааааа ?????????

10

PR агент

преди 13 години

Цецо я бързо спретния някоя нова акцийка, че рейтинга вече хич го няма. гледай да е готова в близките 24 часа. а аз ще чакам клипчето във вебокса.

9

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБ !!!!!!!

8

koko

преди 13 години

да ви имам и тъпите проучвания.доверието се е увеличило бъдете сигурни.и на следващите избори ГЕРБ ще отпукат всички- и гнусния доносник президентчето, и серго -ге -я.ей много я мразя тая червена *** крадлива.долни мижитурки

7

Пак куц кон

преди 13 години

Радвам се, че не гласувах за тези аматьори ! Очаквах да са некадърници, но чак такива.... Изненадаха ме с тъпота, наглост и некомпетентност. Българите отново гласуваха глупаво и ще си получат заслуженото.

6

ликтор

преди 13 години

Нормално е да има такъв спад,доста скандали се сътвориха за кратко време!Предполагам ,че на следващите избори правителството ще е между ГЕРБ и Синята Коалиция.

5

Иван

преди 13 години

Доверието ерозира е много меко казано - доверието направо се срина!

4

Нов морал

преди 13 години

Глупости! Вчера го посрещна една жена с баница и вино ББ:) Е! Само една беше и не знам дали не е на щат в министерството на Плевнелиев, защото обсъждаха пак магистралките Бокови:)

3

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ отиват на бунището в Цалапица

2

избирател

преди 13 години

Да ,ГЕРБ се сринаха и в моите очи,жалко,че гласувах за тях...

1

...

преди 13 години

Insert Гоце/Доган/Серг/РОВЧ/Мая/Червена глупост fanboys here.