38

ВР

преди 13 години

След като от зам.кмет е бил министър кога е правил консултацииите се питам ???? А миниситър има ли право да извършва консултации ??????2А консултациите да не са като Догановите по хидро инжинерство :)

37

Въпрос

преди 13 години

Един въпрос към всички членове, симпатизанти на ГЕРБ и защитници на Цветан Цветанов:Кой нормален, честен държавен служител /дори и зам. кмет/ при наличие на 4 апартамента ще направи ипотека и ще купува още апартаменти???Трябва да си много алчен, изпечен лъжец, да си корумпиран, за да искаш още и още имоти!!!Цветанов е вече аут от политиката. Сега наред е прокуратурата.И този наглец се беше провъзгласил за морален съдник на народа и раздаваше присъди наляво и надясно!!!!Нямам думи.

36

STARBUCKS-USA

преди 13 години

То не е за влизане вече в тоя форум,пълно с червени ***.

35

Иван

преди 13 години

Това е точно така......бяха цитирани много смс-и между двамата точно преди ареста на Алексей,когато Боко тиквата вече бе премиер.....Спомням си един такъв когато са имали среща на някакво тайно място,Боко не отишъл и после писал смс на Алексей " Извинявай успах се,в министерски съвет съм,звънни или ела "......Като попитаха тиквата затова тойу отговори "Е че какво му е странното ,нормални отношения"....Прав беше да попиташ и сравниш случаите на Красъо черния с този на тиквата..еднакви са

34

Анонимен

преди 13 години

Много "пестеливи" тези управляващи, бе! Ама защо само него проверяват. Я да проверят всички, да видите как ще се напълни хазната с незаконно придобити пари.

33

Държавник

преди 13 години

Култовата фраза от преди 16 годи *** съм ти държавата, дето аз съм бил министър, е на път да се завърне скоро muhihihihi

32

Анонимен

преди 13 години

какъв пък консултант е вифаджия, смехории, цела българия потънахте в простотия, лакомия, дебелоочие, лъжа, полицай не е научен да дава, само взима, колкото по та високо толкова повече, издънил се е, шута, нема кой да верва, за далавера, конфликтни практики вече двама министри не са в отбора, клоуни построили сте замъци във въздуха, работата ви не е била напразна, там им е мястото

31

Miren

преди 13 години

Както каза Янев преди 4 дни,цитирам " Отношенията между Петров и Борисов са специфични,ще имат много любопитен завършек".....Разбрахте ли смисъла и какво ни очаква ?. Петров има ужасяващи факти срещу тази тиква която в момента е на власт...За изнудванията,за кражбите,за натрупаните първи милиони от Бойко и Цветелина/жена му/,за купуването на цяла банка.. Най едрия олигарх в страната е тиквата и жена му......Давайте Яне и Алексей,извадете кирливите ризи на тези престъпници от ГЕРБ/ГРОБ/.

30

КОСМО-нафт

преди 13 години

"...защото сте абсолютен престъпник..."Ха-ха-ха!

29

писнаминаху

преди 13 години

Машала на тоя борец за правдини. Ами ти след още 3 години ще надминеш Доган бе!!!

28

Любомирчо

преди 13 години

Абе аз и друго да попитам. Как за контакти с Красьо Черният бяха уволнени магистрати и то само защото ги имало в телефоните му. Защо не беше направено същото с Боко Тиквата след разкритите СМС-си с Алексей Петров.Най-лошото е че обществото го позволи. Беше издигнало на пиедестал тези смешници вярваки че са по-добри и им позволи невероятни издънки. Някои дори още продължават Оправдавайки ЦЦ. Защо бре хора. Никое правителство до сега не е имало такъв комфорт медиен и обществен.

27

ЙЪХ

преди 13 години

ПОКАЖЕТЕ БОРИСОВ КОЛКО Е СПЕСТЛ И ЦВЕТЕЛИНА КАК КУПИ СИ БАНК,А ТОЗИ ЦЕЦО ВИНОТО ВЕЧЕ Е ЯСРН ПАРТИЯ ГЕРБ Е В КАНАЛА ТОВА СА ТОТАЛНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ КАТО НДСВ,ИМА ОЩЕ ШЕПА ГЛУПАЧЕТО КОИТО НЕ МОГАТ ДА ГО ПРОУМЕЯТ.

26

EMİL

преди 13 години

Sega razbraxme za6to e stanal ministar tozi kradec....i dokoga 6te krade tozi........

25

Бойко Борисов

преди 13 години

Аз гарантирам, че той е специалист по разнасяне на папки по коридорите на МВР!Е, защо тогава Цецо да не консултира хилядите родни папконосци как се става министър? Такъв ярък пример и такъв чар рядко се срещат!

24

коко

преди 13 години

Всичко е наред.Цецо лови престъпниците и като награда им взима парите.За 20 години ми писна да гледам ангели с рога,които ме гледат в очите и нагло ме баламосват.

23

аз

преди 13 години

е този лиско яне с белото гърло го бех забравил мислех че пасе *** някаде

22

гейБЕР

преди 13 години

Вазелин Маринов песен композира, ЦВЕТАНОВ апартаменти ПРИБИРА.

21

Анонимен

преди 13 години

Операция ,,Спестовниците" май се задава...

20

Ето това е Герб

преди 13 години

Странно е, че никой за 10 месеца не попита дали разликата между Алексей и Бойко Борисов не е само в това, че единият днес е министър-председател. Нали е известно, че в биографиите и контактите им няма много съществена разлика? И че са силно съпоставими и преплетени през годините. До степен на приятелство и съратничество. Единият става министър-председател, другият първо е лоялен гражданин, сетне мафиот. Или други фактори наложиха тази констатация?

19

Преоблякъл се Илия п

преди 13 години

Сасипаните хорица в сраната не искат да си включат телевизорите вече от тоя *** Цветанов ! И големи консултации бре машалла !!