21

Тц...

преди 13 години

Уважавам го! Борисов се оказа най-достойния български премиер, откакто се помня.Да пази честта на България, да спазва , доколкото е възможно , дипломатичния тон и все пак да защити България както трябва! Както се полага на Министър-Председател! Браво!Какво ще кажем ние-то е ясно! Но и той го каза намясто!

20

СССРейчо

преди 13 години

Мутра мислител, пазвантин и мафиот - това е боса на групировката ГРБ. Предател, ритнитопковец и слуга на червената мафия !!! Патриотизъм - нула, мисъл - нула, наглост - висока !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 13 години

Разберете братя българи, че сме оставени сами на себе си. Ако искаме България да се запази като българска страна, децата ни да учат и говорят на български, да учат историята за подвизите на нашите деди, трябва да се организираме сами. Трябва да започнем дело пак като на Раковски и Левски навремето. Нека всеки да търси и да намира около себе си други такива, които милеят за родината ни. И те от своя страна да търсят други. Учете децата си. Всичко зависи само от нас, обикновените хора!

18

Анонимен

преди 13 години

Къде са атакистите на Болен Сидеров??

17

MURDOC

преди 13 години

Калина ханъм май пак ще върти гюбеци аууууу МАШАЛА, АФЕРИМ ,АШКУЛСУМ.

16

00=00

преди 13 години

Бойко да беше питал Ердоган дали биха приели основаването на партия- ДПС , както има принас? , и дали щеше да влезе в парламента им.

15

Анонимен

преди 13 години

Глас народен - глас божии! Хората искат референдум, и това какво мисли г-н Борисов не е от значение! Той е избран от народа, за да му служи, а до момента май се получава точно обратното!

14

Нерез

преди 13 години

Предлагам обрязването да стане задължително в ЕС.

13

ПРОТЕСТ!

преди 13 години

След такова предателско исказване на нашия "премиер"!Веднага трябва да излезнем всички на мирен протест пред парламента за да види народното мнение!!!

12

поздрави

преди 13 години

Поздравявам двамата приятели, Примиери на приятелски, братски и съседни народа- градители и стожери на дългосрочното приятелство и братство между двата народа. Достатъчно време бяха разделени изкуственно,време е да се прегърнат и вървят напред защищавайки общите интереси...Позрави и успех.

11

но комент

преди 13 години

Внимателно да четат тия, дето миналата година гласуваха за ГЕРБ, за да не ни управляват турците.Бат Бойко е готов и с Франция да се скара, само и само да ни поднесе на тепсия на турците!А и Цветанов взе да се изтърва, че не ни било мястото в ЕС.А Къде ни е мястото- турски вилает ли да сме?И какво стана с "Атака" - мълчат като посрани и подкрепят присъединяването ни към новата Османска империя.

10

Анонимен

преди 13 години

Браво г-н Борисов,много сте възмутен от френския посланник?Де да бяхте и толкова възмутен от американския,който многократно си превишава правата и се бърка там,където не му е работа.Я го насметете или не ви стиска.Какъв е този двоен аршин.И в заключение:Супер смешен сте,като се ядосвате на единия,а в същото време ли..д-то на другия.

9

атакист

преди 13 години

Това беше очаквано. Много интересно ще бъде сега обаче ще вземе ли Атака позиция по тези думи на Борисов. Все пак на изборите миналата година ние се явихме със НЕ НА ТУРЦИЯ В ЕС.

8

Марусяяя

преди 13 години

Атакистите ревнахте ли? Хахахаха !Подкрепяйте гооо Бойко!

7

Анонимен

преди 13 години

А гласовете на 330 хил души,които се подписаха за референдум,ИЗБИРАТЕЛИ И ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ,нищо ли са?За кой ли път Борисов показва,че не зачита мнението на тези,който го избраха.

6

Анонимен

преди 13 години

След като изигра ролята на ибрик, на министър прецетедатя на БГ му останал кофти вкус в устата. Това съобщи Анадолската информационна агенци след срещата. Хахахахаха

5

+

преди 13 години

ПАК НИКАКВА ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ СРЕЩА.........

4

uha

преди 13 години

Волен-болен нещо се е замълчал.наверно прави кафето на ***

3

Dundy

преди 13 години

Борисов за какъв се мисли, че говори от името на народа?Ясно е, че на един референдум ще кажем НЕ на Турция в ЕС, защото Турция няма нищо общо с европейските ценности, а иде реч само за икономически интереси.Да си подава оставката, нали си я бил написал, та дано внимаваме в следващите избори повече кого избираме!

2

ЛилаФ

преди 13 години

Да го пратим пожарникаря в турция като толкова ги обича и не му пука какво мисли собстениата му държава - предател нещастен.