33

100 лапи

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Тия от четири лапи, дето сега най-много реват са най-големите скатавки, когато стане дума за поредното нахапано и обезобразено дете. Нечовечни ***, мразещи всичко човешко, за да могат да живеят ***. Те себеподобните се защитават.

32

bez

преди 13 години

Az puk ne iskam deca. - 30% stavat prestupnici i narkomani, 40% stravat konsumatori, koito poveche iadat otkolkoto proizvejdat. A si plashtam danuci. E?!

31

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Браво на нашите политици! Това е правилното решение! Първо да оправим насилието срещу хората после да мислим за насилието срещу животните. Държавата неможе да се справи с първото а хората гладни, голи, боси, сополиви са тръгнали да се занимават с животните. Трябва да се забрани с закон развъждането на котки, кучета и други .. от там идва проблема.. всички дето се правят на защитници гледат, разплождат развъждат безрасъдно и без да искат животни, които после обикалят из улиците правят бели,

30

Анонимен

преди 13 години

Животните нямат задни мисли, като хората...И животните са божии създания...Който не е имал домашна животинка, той не знае какво значи преданост...Можи би сте обичани от някой / някоя /, но никога не може да бъдете сигурни в тяхната преданост...Човекът е най-големият хищник в природата,защото убива и за удоволствие...Животнитe убиват само за прехраната си !!!

29

Doznatel1

преди 13 години

Ami kakvo da kajat horata koito sa poturpev6i ot jivotnite, a???????

28

Анонимен

преди 13 години

Абе стига глупости. Човек убил животно ще лежи в затвоара, а животно убило човек най-много стопанинът му да бъде глобен с 200лв. Това е смешно просто!

27

Елена

преди 13 години

Хайде да не се лъжем - била съм куче, когато подгони детето ми. Не искам там, където има деца, да има кучета. Който иска куче - да го взима и да го гледа. Това не означава, че преследвам кучета и котки, за да ги осакатявам. Мисля. че и едната и другата крайност са еднакво глупави, но да изпадам в умиление пред бездомно куче - хайде стига. А децата?! НЯкой знае ли колко струва един ден на куче в приют и един ден на дете в сиропиталище?!

26

невена

преди 13 години

който упражнява насилие върху животни,въпрос на време е да го направи и с хора.като прочетете кои са държавите,дето не е приет законът,веднага става ясно ,че сме от диваците.дори и това е показателно,че унас е най-валиден законът на джунглата...

25

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига с тези животни.Аз като съм рибар и редовно ловя риба та даже си и хапвам да не искате да ме подгонят за насилие върху животинките.И да не са само кучетата животни.Ами да вземат тогава да забранят лова и рибилова.

24

НЕ ТАКА...

преди 13 години

А тя насъсква ли умишлено децата срещу него,предизвиква ли го нарочно да я бие и да бие децата си защото жената и децата в сговор срещу бащата РУШАТ ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО И НАЧИНЪТ КАК БЕЗНАКАЗАНО ДА РУШАТ ИМ Е ПОДСКАЗАН ОТ АДВОКАТИТЕ.Тя и децата умишлено и съзнателно предизвикват бащата да ги бие защото той не може да изпълнява капризите им и материалните им прищевки и своеволия,и като си получат заслуженото се пишат невинни жертви на бащата побойник.САМО НАСИЛИЕТО НАД ЖИВОТНИ НЕ Е ОПРАВДАНО......

23

!

преди 13 години

"Да убиеш за да се нахраниш е едно ! Да убиеш за удоволсвие или от злоба е престъпно !"Кой си ти, че да определяш кое е престъпно?Глада, удоволствието или злобата.Тези качества са общочовешки и са на по-високо ниво на което и да е животно.

22

Анонимен

преди 13 години

Децата ви страдат за животните много повече от вас самите - просто душата им още не е обезобразена като вашите.

21

Анонимен

преди 13 години

НЕ УБИВАЙТЕ ЖИВОТНИТЕ, ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ

20

Анонимен

преди 13 години

Бях ужасена, че само в България, Алабания и още някъде си не е инкриминирано насилието над животни.Прочетох коментарите под мен и се зачудих, дали не съм в някоя паралелна Албания.*** ли сте или не схващате, че никой не иска да има кучета по улиците. Но хората, каквито вие явно не сте, не искат те да бъдат тровени насред площадите, да им се разтопява найлон по тялото, да им се режат краката, да се заливат с киселина... Едно е да искаш ред и справедливост, друго е да си битер звяр

19

Анонимен

преди 13 години

Когато те е страх да си го изкарваш на хората, си го изкарваш на слабите и безсловесните.

18

до 24

преди 13 години

Мен кучета са ме хапали няколко пъти, но съм абсолютно против да бъдат избивани и хвана ли някой да трепе животни за удоволствие жална му майка.

17

Anton

преди 13 години

Всички улични *** -2 седмици в приют, обезпаразитяване инжекции и като никои не ги поиска - приспиване това е просто и хуманно.

16

Иван

преди 13 години

Да убиеш за да се нахраниш е едно ! Да убиеш за удоволсвие или от злоба е престъпно !

15

Анонимен

преди 13 години

София миришИ на кучешка урина и фекалии!!!

14

Анонимен

преди 13 години

А ти не си ли виждал селянин да реве за прасето Гошо, което току-що е заклал? Защото аз съм виждал, просто живота е прекалено сложен за хора като теб. А човекът не е месоядно, а всеядно, като прасето - има голяма разлика.