63

TANKIST

преди 15 години

OBVINILI GO V PREKALENA SAMOOTBRANA .. AMI DA BESHE SE OSTAVIL 4OVEKA DA GO UBIQT KATO KU4E ... CHE POSLE DA IM DAVATE 1-GODINA USLOVNA PRISUDA ... *** !

62

село

преди 15 години

време е така наречените мутри- престъпници да висят по дърветат с по едно въженце за врата..

61

Градабанабър Храбър

преди 15 години

Написах го.Само за този случай пише.Ако до 2 минути не дадеш кокретен линк,ще те нарека МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ!

60

;-)

преди 15 години

Абе я му дайте на Лисичков пистолета и ги пуснете тия угоените да му "е*ат майката" на пенсионера...тъкмо ще си довърши работата човека ;-)

59

Анонимен

преди 15 години

Напишете името Петър Лисичков в Гоогъл-а и ще видите съвпадение на името от случки преди няколко години...............рижавите са си за убиване но дали истината е точно такава както се представя................

58

Рижко Лисичко

преди 15 години

Изписаха го като бракуван кон този Риж!Търси се смелчага за другия Риж!Желателно бивш полицай,те поне имат законно оръжие.А онези диваци,които само викаха и псуваха около трупа на тяхния идол,може да ги изпратят при Янко Ваташки.

57

Анонимен

преди 15 години

Браво,трябвало е да пусне още някой патрон и в другите ***. Само не ми се мисли за семейството на полицая:(

56

Анонимен

преди 15 години

свобода за добрия човек той е ГЕРОЙ !!!!!!

55

Gaskoing

преди 15 години

и аз да съм ако ми се направи някой на голямата работа скачам и това е! а тези *** си мислят че сабогове на пътя като отнемат непрекъснато предимства и минават на червено!

54

Анонимен

преди 15 години

сто процента полицая не си е мълчал на пътя, затова са го метнали. В такива ситуации или ставаш пълна мишка и се молиш да ти се размине с по-малко бой, или скачаш на бой и си поемаш последствията. Полицая е бил смелчага, а явно държавата ни не обича смелчагите, а мишките.

53

Чичо Живко

преди 15 години

Всяко чудо за 3 дни. И този случай щеше да се забрави.БРАВО НА ПРОКУРАТУРАТА !Примерът как един истински Българин трябва да се защитава ще стои дълго време в тор новините.

52

крали марко

преди 15 години

Повдигнато му е обвинение "за превишаване на пределите при неизбежна самоотбрана", съобщи БТА, цитирайки Окръжната прокуратура в Бургасмай някой прокурор се е ядосал, че е останал с един "спонсор" по-малко.....

51

Анонимен

преди 15 години

още ли има такива мутри бее

50

he

преди 15 години

Умрела държава е тая,дето и викат България.Отново бандитите на свобода и правят каквото си искат,а който се опита да се защити,зад решетките.Така няма риск народът да се осъзнае и да надигне глава срещу бандити и политици.

49

Анонимен

преди 15 години

Жалко, че не освиткал и останалите. Тогава и орден можеха да му връчат, за особени заслуги към страната.

48

Българин

преди 15 години

Ха да видим сега какво ще направят в гр. Перник където е пребито момче от полицията от двама престъпници които са протежета на Федята Това са " Данчо Овчара " и Росен Ефремов или сега ще чакат да ги оправи господин ПРОКУРОРА ЦВЕТКОВ ОТ ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА -ПЕРНИК. Е затова ще си купя оръжиуе и само да ме нападне някой ще го застрелям пък какво и ще да става. Цветанов ела в Перник че ще става напечено

47

vankata

преди 15 години

да това ни е правосъдието какво значи првишена самоотбрана щом бандюгата ти вади нож ти нямаш право да му вадиш огнестрелно оръжие понеже не е равностойно спрямо неговото това са ни законите преди време мой колега нещо подобно двама *** го нападнаха докато си пие бира в заведение и бяха го пребили и няма мърданепринудил се вече вади пистолета и очиси единия правилно бил го ползвал има си самоотбрана ама понеже беше пил бира пак го вкараха заради такива простотии вече несъм полицай

46

Анонимен

преди 15 години

някой вчера пусна линк че този полицай също е бил криминално проявен, ако не е съвпадение на имената и професията

45

Chavdar

преди 15 години

Прокуратурата го обвини в прекалена самоотбрана!!ahahahah kloshari mrusni sa prokuraturata braaat!prekalena samoootbrana.znachi parvo sha gi predupredq s dumi,posle shte ima rukopashen boi.posle buhalki trubi boksove...i nakraq ako pak prodaljat da me biqt shte izvadq pistoleta i da im go dam inache shte ima PREKALENA SAMOOTBRATA?!?!?! mi te horata pred nishto ne se spirat mn qsno che trqbva da zastrelqsh ediniq che da se sprat?!?!? EVALA da beshe uchistil vsichki v kolata!

44

КауБойко

преди 15 години

Аз не виждам къде е прекалената самоотбрана. Онзи му вади нож. Онези са повече и единия вади нож. За какво го вади - да си нареже луканката или с явното намерение да нападне. Браво на полицая, че е отървал обществото от един ***.