34

Анонимен

преди 1 година

Москалите да си ходят в масква

33

Анонимен

преди 1 година

Бой по окупаторите.Слава Украина

32

безпристрастен

преди 1 година

от статията се разбира следното - 1. САЩ свършват боНбите и се чудят какво да правят, защото ако Мехико ги налази ще стрелят с прашките на жените си. 2. Имало някаква офанзива на Украйна 3. Не ясно в какъв мащаб е офанзивата 4. Много е успешна, ама не е сигурно, защото на терен нищо не се е видяло 5. В България всеки разбира от военни действия и стратегия /ако съдим от коментарите/ ама от дивана вкъщи

31

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Идат като вълци, бягат като офци, тва са те, укрите гейлофци.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3о----------- като мине референдума , ще се официализират нещата

29

Анонимен

преди 1 година

Колосалена побой над московската вата около Херсон. И продължава! С гумени лодки през Днепър бегат....

28

Оранизацията куца

преди 1 година

Западняците, синхрона във медиите и военната обстановка - куца! То всико приключи преди да е почнало! Да си бехте траяли, по-малка излагация щеше да е!

27

аа

преди 1 година

Браво на укрите Бий до пълна победа

26

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия току що превзе Херсон

25

Анонимен

преди 1 година

Още вчера вечерта излязоха данните от първото нападение: укритата са настъпили с около 12 000 човека жива сила в три направления - посрещнати от артилерия, удари с хиперзвукови ракети и масирани авиационни бомбардировки. До тук около 1500 загинали, и около 4000 ранени. В две направления са отблъснати, в третото направление са напреднали и са се окопали на 2км напред. Днес се очаква втория ешалон, руската артилерия не спира да копае позициите на укритата. До тук е ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ.

24

Анонимен

преди 1 година

единственето , което може да прави Зеленски е партизанска война , терористични актове, и да мята по някоя друга американска ракета . Няма оръжия и хора за контраоофанзива

23

Анонимен

преди 1 година

От кога Херсон е руски? И до кога, казах да завземеш ЧУЖДА територия е по лесно отколкото да я задържиш. НЕ Е КАТО ДА ИЗЯДЕШ ПАРЧЕ БАНИЦА И КРАЙ!

22

Анонимен

преди 1 година

59 танка, 53 БМП-та, 9 РСЗО, 2 СУ-та, над 560 загинали от Украинската армия за по-малко от 4 часа. Тази контраофанзива ще я пишат в учебниците как НЕ трябва да се прави.

21

Пижо

преди 1 година

От месеци слушам за "грандиозните" ежедневни "успехи" на Украйна, а клоунът все в бункера си седи, Украйна загуби 1/3 от територията си и никога няма да си я върне. Най-много се забавлявам от коментарите на разни ***, които изпадат в истерична радост при всяка глупост на BBC. Само за инфо: западната преса се опитва да помпа европейците с някакъв измислен "героизъм" и мираж за "победа" предвид рецесията, глада и студа на обикновените хора.

20

Анонимен

преди 1 година

Медийно шоу за ***! Така и аз знам къде са им войските..... Има ли мислещи???!? Война а си обявявам ходовете все едно съм на наркомански прайд.... Няма изненада, тактика... Нищо...

19

Абе

преди 1 година

Такова нещо се прави с изненада, а не тръбейки предварително кога и къде ще го правиш !

18

Анонимен

преди 1 година

Офанзивата приключи още вчера и украинците си върнаха от Херсон само първите три букви.

17

ZV

преди 1 година

С една дума- нищо!) Много укри ще наторят там земята. Вдовиците им да вземат да раздават та да им се види за душите. Колкото повече,толкова повече)

16

Ех,

преди 1 година

"Представителите на украинските власти отказват да дадат повече подробности, а американските военни във Вашингтон казаха, че все още не са си съставили цялостна картина какво се случва на терен." Аз лично много им вЕрвам!!!

15

Анонимен

преди 1 година

наркомана пак дава сумати украинци курбан за американски интереси