39

Анонимен

преди 2 години

Еее жалко сега Нинова ще поспи с мандата под възглавницата ще помечтае около седмица и греда пак ще се превърне в госпожа никоя и ще разбере най накрая че от нея и оня плъх на Дондуков 2 не зависи нищо!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха, кеф, мед ми капе на душата.

37

Анонимен

преди 2 години

Забележете в каква затъмнена обстановка е интервюто. Записано е след обед по светло. Щорите са спуснати. Има някакви нощни лампи или плафони. Много тъмно. Много призрачно и малко прилича на траурна агенция офиса. Sorry!

36

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не стои зад ИТН, дори и избирателите им разбраха, че от тях нищо хубаво не може да се роди и единственото което обединява новите партии е омразата към последния управляващ.

35

Анонимен

преди 2 години

Яд ли ви е гербари? Изпуснахте кокъла заради тоя чалгар. Хахахахахаха

34

Анонимен

преди 2 години

Злобата и езикът на омразата трябва да се криминализират. Това НС е пълно със злобари, които се мразят един друг, а заедно мразят народа.

33

Анонимен

преди 2 години

Е то няма голяма разлика, дали ще "управляват" (крадат) комунистите на Чорапа или комунистите на Нинова... От една шайка са все, пак...

32

Анонимен

преди 2 години

И зад него в сянката Сокола!

31

Damm

преди 2 години

И сега идва слави комуниста, отгледан от посткомунистическите бсп-сдсари, дирижиран за любимец на народа 25г на екрана.

30

ф

преди 2 години

Абе, направо шат на патката главата.

29

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли когато много сеяндури се съберат на едно място. Получава се куп на квадрат. Ще правят избори през 2 месеца поне 10 години.Старите хора са казали. Два остри камъка брашно не мелят. Сеяндурите са само за село.Там у кошарите при овцете и кравите. Да чистят ла.на и да ринат оборска тор. Да немогат да се разберат и да съставят кабинет това на какво ви прилича. На мен ми прилича на деца в детската гродина които се карат за кукли и пар.цалки. ИТН и БСП на бун.ището и никога повече в парламата

28

Анонимен

преди 2 години

Трифонов се имунизирал. Обясни, че прекарал тежък Ковид, но въпреки това се имунизирал. Василев го пита дали не флиртуват с вируса. :D

27

Анонимен

преди 2 години

Какво ви е предал Слави?! Човекът каза, че е против партиите на статуквото. БСП какво са? Партия със 100 годишна история.

26

izh

преди 2 години

Ч А Л Ъ М И за пилешки мозъчета. Търсим с кого да заменим оаканата от кражби партия и най важното търсим форма за подкрепа на новото знаме на петолъчките Грипен Фуражков. Другото са сметки за разпределение на парите дето евентуално ще се спечелят от такава схема. Е, като на протестите някои духаха супата, ама без прекарани не може. Те един път царя изработиха, че един Чалгар ли?

25

Анонимен

преди 2 години

В момента България се управлява от БСП. Очевадно е че всички протестърни партии са отрочета на БСП. ГЕРБ също са комунисти БСП. Цирка е пълен, защото комунистите пак вкараха държавата в спиралата на бедност. То освен комунисти други не са управлявали държавата над 70 години.

24

ИСТИНАТА

преди 2 години

Чалгарите на кич-комунизма няма да подкрепят Нинова, защото такъв е кремълския сценарий,за да остане служебното правителство на власт и да подготви спечелването на втория мандат на Радев. Нищо ново под слънцето.

23

Гледна точка

преди 2 години

А възпитанието не изисква ли да си говорите и с ГЕРБ? Не с Борисов, не с някои други лоши, но поне с част от тях. Ако искате си ги псувайте, критикувайте, плюйте, ама имат почти колкото вас подкрепа на българските избиратели и това предполага елементарно уважение. Другото е простащина и самозабравяне.

22

Анонимен

преди 2 години

След 32г демокрация кочинката се разпада и това е добре така.

21

Анонимен

преди 2 години

Сега Трифонов говори, че Ковид не избира тази и онази партия... а доскоро нали нямаше такъв вирус?

20

АнонимеН

преди 2 години

СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ Е АБСОЛЮТЕН НЕНОРМАЛНИК!! ЕДИНЯ ДЕН ОБЯВЯВА , ЧЕ ПОДКРЕПЯ СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ А НА ДРУГИЯ ОБЯВЯВА , ЧЕ ЩЕ ГО ОТРЕЖЕ!