62

Анонимен

преди 4 години

Тва ако не бяха футболистите кой щеше да знае за нас

61

Анонимен

преди 4 години

Ние ли сме прости или те са нагли ?Познайте от първи път ! Да изметем всички калинки и поцелуйковци дето вече десетилетие ни лъготят че сме добре и вървим напред . Ние това не го усещаме на гърба си , а само мизерияи поскъпване на стоки и услуги , сега иводата която източиха и продадоха а за нас няма и няма и да има занапред .

60

Анонимен

преди 4 години

На кйто му трябва американски газ да иде в да живее в Чапакуа.

59

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново. Това им е политиката от 80г насам - разпалват местни конфликти и не допускат никакви регионални съюзи. Аргументите им против втората тръба са нелепи. Поне да бяха измислили нещо достоверно.

58

НИЕ СМЕ ТЕРИТОРИЯ

преди 4 години

за САЩ, която да изпомпват злато, да доят населението с 2 пъти по-високи цени от Мариците, изкупиха всички минерални източници, сега чудно криза за вода и им карат в Перник минерална....Искат да им плащаме ние за базите тук - ОКУПАЦИЯ

57

Анонимен

преди 4 години

Нека си останете бедни в Кочинистан, щом толкова ви е акъла да им ходите по свирката на тея, вместо да си гледате интереса.

56

БОЕЦ

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ВЛАДЕТЕЛЯ НА ДЪРЖАВАТА ИЗБРАН ОТ НАРОДА ДА ТРОПНЕ С ЮМРУК И КАЖЕ----ДО ТУК С НАТО В СРОК ОТ 24 ЧАСА БАЗИТЕ НА НАТО ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ

55

Евтим

преди 4 години

В случая нашият интерес се различава от американския. Знам, че трябва да подкрепяме "незаобикалянето" на Украйна, обаче след като Германия ги заобиколиха вече със "Северен поток", не трябва да сме ние единствените балами. Иначе Путин вече не може да направи нищо, колкото и да се напъва. Скоро ще дойдат други след него и цялата тая простотия, дето е сега, ще си замине, слава Богу.

54

Анонимен

преди 4 години

Айдеее, сега пък ще трябва да демонтираме тръбите !

53

Анонимен

преди 4 години

Продажните ни политици продадоха и подариха суверенитета ни в замяна на няколко години власт.

52

Анонимен

преди 4 години

Знам само че който е с Америка е добре, който е с Русия е много зле.

51

47 МИЛИОНА

преди 4 години

си спестяла БЪЛГАРИЯ като купува руски газ през ТУРЦИЯ вместо през Украйна. Е излиза, че САЩ искат ние да финансираме УКРАЙНА за да се противопоставя на РУСИЯ. Ами плащайте и вие, защо с нашите пари. А като се сетя, че ТИКВАТА загроби ЮЖЕН ПОТОК и се хвалеше с това - т.е. ТУРЦИЯ щеше да ни плати за всичкия газ през нашата територия, който сега получава пряко. и тръбата щече да е 4 пъти по-широка - 600 млн$ годишно за БЪЛГАРИЯ

50

Анонимен

преди 4 години

Ся хамериканците ще използват милиардите засамолетите като левъридж да ни шантажират.

49

Анонимен

преди 4 години

Това е страхотно, защото и аз съм против!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Абе те САЩ може да са против, но ние държим да купуваме православна газ, не джендърска на половин цена.

47

Анонимен

преди 4 години

Какво ни интересува това нас? Ние имаме нужда от втората линия на турски поток през БГ,и нямаме нужда от американската газ,нито от самолетите им,но правим кофти компромис и купуваме така, и САЩ ако са ни съюзници,трябва да приемат тръбата през БГ ,иначе ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БГ КРАВАРИ,ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ВИ МРАЗИ,ОСВЕН ШЕПАТА ВИ ***.

46

Гурбетчия

преди 4 години

Нямаме нужда от вашата загриженост. Оставете всички по света да си подредат държавата си както намерят за добре, някой да ви иска мнението гадняри

45

Бай Иван от Раднево

преди 4 години

Прекратяваме договора с американските централи и завеждаме дело за неправомерна държавна помощ/

44

Анонимен

преди 4 години

На мене руски газ не ми трябва. Къщата изолирах и я отоплявам с термапомпа, а на покрива фотоволтайци от които половината енергия ползвам, а чрез другата половина русофилите ми изплащат инвестицията.

43

Анонимен

преди 4 години

Това е пазарната икономика на сАЩ купувайте ни скъпия ток, а евтиния изнасяйте на конкурентите си. Купувайте газ от нас на неколкократно завишени цени вместо от Русия. Не сте ли съгласни получавате санкции.