69

бай х

преди 6 години

Трябва да благодарим за освобождението само на Япония !!! .. имало е един японски самурай в руската армия

68

Анонимен

преди 6 години

Чакайте, скоро ще изровят в миналото на някой от войниците, че е с произход от Аляска, и тогава ще тръбят, че ни е освободил братския американски народ, а руснаците са имали някакво участие.

67

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да не каним и не приемаме повече руснаци в България!

66

Анонимен

преди 6 години

Вашингтонските лакеи вече съвсем се самозабравиха. Един вчера се възмущаваше, че патриарх Кирил ни "бил натрапвал религията си", явно трола не знае, че България е православна от 864-та година насам. Сега гледам друг вашингтонец обяснява, че не усещал 3-ти март за празник. Било руска окупация на България, предавяте ли си? Сякаш България по това време е била свободна и независима държава, едва ли не?

65

той си знае

преди 6 години

Абе казаха му го.Да връщат българските архиви и да спрат да манипулират историята.

64

Анонимен

преди 6 години

Един свещеник не му е работата да говори за политика особено, като гост в чужда държава!

63

Бай ви Герги

преди 6 години

А след като Сюлейман е "дьонме", евреин, професор по литература в Сорбоната , Париж, означава ли ,че Франция е била окупатор на България?Хайде русофобите да плямпате простотиите си!

62

Анонимен

преди 6 години

Пак добре че не спомена че министър-председател на европейска страна се скри да не казвам като какво на националния си празник

61

akinak

преди 6 години

До Анонименмного си смотан

60

sd

преди 6 години

Накрая ще се окаже че руснаци не са участвали във войната с турция 1877-1878. Гурко е белорусин, Тотлебен е латвиец, Фьодор Радецки е от полски произход.

59

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от освободителнита войска е била от украинци! Над 1000 финландци, както и поляци- има загинал полски генерал в България. Така, че няма какво да хленчи кгб-иста. Да си оди огорчен и да каже на Путин, че и той да не идва тук.

58

Анонимен

преди 6 години

Папаза отлично знае канона и като се говори за падналото войнство се казва каквиса .Украинци . Руснаци .Поляци.Финланци. Немци. Беларуси и тъй нататък. Това че се опитва да бута и номера от нешната политика е най малкото срамно

57

Реставратор

преди 6 години

Искаш да благодариш на потомците на загинал финландец, украинец, черногорец, литовец, латвиец, естонец, румънец, молдавец, руснак, поляк, сърбин, белорусин, български опълченец, пишеш молба за разрешение до Кремъл !!!

56

Анонимен

преди 6 години

Миналата година Путин дойде да ги ръси. После онази. Тя иначе става. Само дето не си мери приказките. Сега този. Може ли някой да посочи един руснак да е дошъл в България и да не е оставил тягостното чуство че сме сбъркали като сме го поканили?

55

Анонимен

преди 6 години

Алоо, фрау Меркел! Бойко е.- Я, я, Бойко, вас волен зи?- Не Волен. Мани го Волен. Ако може пак да нападнете Чехия. За това се обаждам.- Вас?- Не нас. Чехия. Чехия атакен вюншен. Гросе арбайт!- Нихт ферщейн, майне фронде.- Да, да, ти си майне фюрер.- Найн, найн. Нихт ферщейн. Данке. Ауфвидерзейн.- Ква Данка ***, Данка е в кметството! Пфууу, Гинка ***, Гинка...

54

Щерю

преди 6 години

Мамка му - сега ще ни издаде на Путин какви ги е приказвал Радев...

53

Анонимен

преди 6 години

Ох ша съ разплача. Нимогъ

52

На място казано

преди 6 години

Голям духовник, дипломат и ерудит е партриарх Кирил, патриарх на 200 милиона православни. Разбра истината за България, обича и цени народа на България и даде на глупавите продажни политици заслуженото Всяка казана от него дума е на място и е светата истина..Бог здраве да му дава! да ни е жив и здрав и патриарх Неофит който стои на страната на паството си - на народа , и е истинския ни духовен баща.

51

Анонимен

преди 6 години

Прав е патриархът! Изброените народи щяха ли да тръгнат да ни освобождават, ако не бяха мобилизирани от руската армия? Не, нали?

50

Анонимен

преди 6 години

Абе, показа си рогата. Ние и преди да дойде си знаехме че не е човек, ама сега вече го видяхме наживо. Предлагам вече да не го каним.