34

Анон

преди 7 години

Ако тази гемия е като останалите гемии (а тя е) бойната й мисия е да подържа положителна плаваемост. Другото като се движи На собствен ход без аварии е бонус...

33

/./

преди 7 години

Тази руска фрегата, има повече въоръжение отколкото цялата ни държава. Не се учудвайте че са я изпратили срещу 4 американски кораба. С натискане на копчето, тази същата руска фрегата ще потопи тези четири американски кораба. руснака си знае работата, докато краваря има някви лодчици и си мисли че владее света.

32

Наблюдател

преди 7 години

След изпращането на руската фрегата в Средиземно море, Доналд явно е напълнил гащите и набързо смени томахавките с ... памперси. Путин ще поддържа Асад докрай и с всички средства защото още от края на Втората световна война е договорено между великите сили Сирия да е в руската зона на влияние. Там има 2 руски военни бази и руски инвестиции за милиарди във военна техника и инфраструктура. Такива интереси не се изоставят и не се правят компромиси.

31

Анонимен

преди 7 години

Само не можах да разбера, тия тенекии С300 и С400 за какво ги изпратиха в Сирия, като не става нищо от тях? Щеше да е голям смях да им бяха метнали по една томахавка.

30

Хм

преди 7 години

До 123Путин ще се опита да избегне III-та световна,но не на всяка цена!Виж за американците е жизнено важно да унищожат Русия и не заради самата нея,а заради Китай!Китайците в момента на практика държат американската икономика и финанси в ръцете си(или са близо до това).На практика могат да фалират САЩ за дни!Естествено,нямат интерес(засега) и не го правят.В момента Русия пази Китай!Падне ли Русия-пада и Китай,това е истината за тая война!А подчинен Китай е сбъдната мечта за САЩ!

29

Хех

преди 7 години

Изстреляли 59 ракети срещу 1 летище??? И всичките са поразили целта??? Че те тези ракети да не би да са били заредени с по 300гр. тротил всяка? Иначе би трябвало на мястото на летището в момента да има кратер! Не ги разбирам вече тези пропаганди. Нито лъжите на едните, нито пък лъжите на другите. То наистина вече няма от къде да се информира човек. Вече ще спра да гледам всякакви телевизии и да чета новинарски сайтове и блогове.

28

Anon

преди 7 години

Братушките имат една функционираща фрегата и я изпратили да прави какво на кериър груп? Може да има полза само ако е натоварена с ***... Важното е да се отчита дейност някаква...

27

ф

преди 7 години

Япония ще окупира май пак Сахалин и Корея ....... Натам отиват нещата. А Бундесфера ще освободи Кьонинсберг.

26

Анонимен

преди 7 години

Тръмп направи Путинко за смях. Браво! MAKE AMERICA GREAT AGAIN!

25

Красимир Йорданов

преди 7 години

Горките американци .....

24

Циник до 19

преди 7 години

Такива дрънканици - са просто дрънканици!Ако Путин реши ( не дай боже ) да отприщи война със САЩ - няма да са армиите, които ще решат изхода от нея! Балистични ракети...подводници...много бързо ще се стигне до изпробване на атомните арсенали...и не ми се мисли на чия страна ще застанат другарите от пекинската ККП!

23

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНа тая гемия и свършиха въглищата и самолетите.

22

Анонимен

преди 7 години

От това напрежение, цената на нефта лети нагоре, което устройва руснаците.Ще проавт нефт за скъпи долари. А след нефта се вдига и цената на газта, и пак ще ревем!

21

Нострадамус

преди 7 години

е видял тази война.Писана е.

20

Огнян Минчев

преди 7 години

Война между САЩ и Русия няма да има. Война може да има между Русия и Китай заради САЩ. Китай е най големият кредитор на САЩ и ги иска за провинция. Русия иска да си върне заедно с Аляска и САЩ, като автономна република в състава на РСФР. Путин е кавал, при това свободен и ще обърне внимание на Мелания. А Доналд ще бъде назначен за директор на Държавния цирк в Москва. Разбрах, че има тревога и у нас. В момента се провежда съвещание под магнолията в Банкя.Осигурени са въглища за "Дръзки"и "Смели".

19

анонимен

преди 7 години

оон да изкара межд заповед за арест на ид----та трьмп всичките му укази саспрени от сьдии и тои така избива невежеството си като напада без доказателствасамо по приказките на бандата убиици около него

18

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАТая "една гемия" може в рамките на 5 минути да потопи всичко краварско по-голямо от катера в радиус от 1000 километра. Вероятно и "гемията" ще бъде потопена, но преди това ще нанесе стократно повече щети, за това и пращат точно този тип кораб и точно само един.

17

Анонимен

преди 7 години

Американците пуснаха няколко томахавки и руснаците се наакаха. Кво стана със С300, С400 и другите каруци?

16

Гларус

преди 7 години

Аз пък се радвам, че рублата пак ще стане като тоалетна хартия. Рускините за един лев ще вършат чудеса.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Видяхме как ги направиха за смях преди една година."Какъв смях, не минава и ден без да ореват света колко се страхуват от "руската заплаха". На Русия не и е нужно да процъфтява икономически за да надвие противниците си, нещо което историята е доказвала редица пъти.