42

И това защото:

преди 11 години

Отговорно е когато умееш да балансираш между политическа, финансова и лична отговорност. А вие се интересувате единствено от олигархическата такава. Бъдете отговорен и се махайте от този пост, който със сигурност не ви приляга г-н Орешарски.

41

БЪЛГАРИН

преди 11 години

***!!! Подавай си веднага оставката! Искаш да те обесим ли?

40

sofeto

преди 11 години

"Орешарски: Безотговорно е да подам оставка"xa xa xa Ще бъде записан резила на най краткият мин. председател-*** в *** на българската история!

39

Анонимен

преди 11 години

Be neznam za Peevski,no varne li se BB na vlast...demokraciq vsqka zabravete,6te si karate smafiqta o veki vekov.Moje i tova da e celta...nqma 'komunisti',vsi4ki sa dovolni i robuvat dobrovolno na mafiqta...hubavo e ,4e ne sym v BG i nqmam namerenie da se vra6tam.

38

ххххх

преди 11 години

Никаква оставка хората те поткрепят, а тия драскачи от герб и платени протестиращи да се страхуват заедно с онези мутри Борисов Цветанов.Има защо да ги е страх ножа е опрял до кокала.Нарочно бавят нещата за данс идва видов ден.Просто ще видите какво ще излезе за тия престъпници.Няма шанс да не излязат на яве престъпленията.Въпрос на време е,ох тогава герберчетата как ще почнат да се пребоядисват в различни партийки.

37

антикомун

преди 11 години

марш бе комун долен....

36

Анонимен

преди 11 години

До Чиновниксамо след час ще запееш друга песен!!!

35

избирател

преди 11 години

Толкова явно не на мястото си премиер сме нямали от Жан Виденов.Еииии все на БСП ли се случва да са зле откъм кадри бе.Оп сетих се и за тъй наречената '' Жан Виденова зима'' и тръпки ме побиха,спомням си я.А пак иде зимаааааааа ................

34

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Чакай, бе, чакай не бягай по тъча Олигарски. Има си служебен кабинет, за седмица се съставя, каквъ се правиш на ударен. Наглост и безумие в ЧЕРВЕНО!

33

steiger

преди 11 години

Нямам думи. Каква наглост!

32

Анонимен

преди 11 години

Ба,комунист и оставка.Това полубългарче дето баща му го е било срам да го пише по български Димитров ами го е писал Дмитриевич,този *** живял като царче понеже аз помня децата на Политбюро как си живееха,завършил в Москва,майчин език украински - това червено *** дето първия му работен ден беше като Министър - председател - тия ли ще ми говорят за мафия бе ,*** *** и престъпните комуненца,СТАВАЙТЕ БРАТЯ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ,СЕГА ИЛИ НИКОГА !!!!!!!!

31

7887

преди 11 години

Искахме ново правителство преди - ето получихме го. То е по-лошо и от старото .. Сега какво ни остава - да искаме пак ново правителство? Ами то така ще е до безкрай. Няма за кого да се гласува - това ще е така, тъй като са все старите муцуни, а няма и за кога да се появи някой различен, не че той няма да стане същия след някоя и друга годинка.Гледайки сегашното правителство, се сещам за фразата, че всеки народ си заслужава управниците .. ама чак пък толкова ли?!

30

345

преди 11 години

Точно обратното е Олигархски ! Задължително е , защото така можеш да предотвратиш големи поразии !

29

FBI

преди 11 години

Омразата на Българина нема край , така за пореден път се доказва че Българина е НЕ ИНТЕГРИРАН в Европа , но страха на Борисов е по голем от Пеевски , защо ли го е страх Борисов от Пеевски? можеби страх от Затвора

28

Анонимен

преди 11 години

До Недоволен2това че ограбихте цялата държава не значи че можете да говорите от името на всички българи

27

mimi

преди 11 години

ei oligarski podai si ostavkata.boiko pone ima6e doblesta

26

ataka.tv

преди 11 години

истината разкрита:ataka.tv/видео/студио-атака-с-волен-сидеров-16-06-2013г-c2554.html

25

Dogan

преди 11 години

Vreme e! Horata razbraha koi ti e gospodar - Dogan! Izmitai se....

24

Анонимен

преди 11 години

Виденов - сезон 2

23

Чиновник

преди 11 години

Абе днес ги няма скъсаняците, които "протестираха" вчера и в петък пред МС. Явно не са получили пари и затова днес не работят. Праителството на г-н Орешарски обаче работи защото трябват структурни реформи, които да донесат благоденствие.