61

Анонимен

преди 11 години

Браво на Станишев! След като държавата дава СУБСИДИИ на тютюнопроизводителите защо пречи да се пуши в заведенията? Ако има тотална забрана за тютюна, като при наркотиците (не че Боко, Цецо и Флоро ги интересува) съм съгласен да не се пуши никъде! След като е разрешено пушенето и тютюно производителите взимат даже субсидии, не виждам защо да не се пуши в заведенията.

60

Анонимен

преди 11 години

БСП имат сили да съживят икономиката. Ако Буда остане на власт ще ни спасява МВФ след 6 месеца. Всъщност неговата роля май е точно това - да подари държавата на богатите евреи

59

Анонимен

преди 11 години

Свирихме пред 150 души всяка вечер докато тиквата забрани пушенето. После почнаха да идват по 25-30 души и половината време висяха навън. Парите ни намаляха 5 пъти. Изборът е ясен.

58

Анонимен

преди 11 години

Това с сцигарите е правилната мярка за държава в криза, в която ресторантьорският бизнес изнемогва и фалира

57

Huko5

преди 11 години

Хаха, тоя Серго... това вече са признаци на отчаяние! Каква ли глупост още ще измизли, за да подлъже още будали, да гласуват за него?

56

2345

преди 11 години

Браво това е истински политик който ще ни върне демокрацията!

55

Анонимен

преди 11 години

От тоя закон ще е най-щастлив тиквата. Контрабандните му цигари ще тръгнат още повече.

54

Анонимен

преди 11 години

защо да не се пуши в заведенията? При добра вентилация? Дайте смислен отговор. Иначе защо не искате да се забрани дизела.Доказано 110 ПЪТИ по вреден от тутуна. Защо не искате от Фандъкова да мие всяка седмица улиците като сте толкова загрижени за здравето си? Защо живеете в най-запрашения град в Европа - София?

53

Анонимен

преди 11 години

Станишка, баба ми каза че ако обещаеш лятото екскурзии до космоса ще гласува за теб, тъй като до морето вече и писна да ходи !

52

тъпчо

преди 11 години

Да си призная този път пред голяма дилема ме изправи Станишев. Заклет пушач съм и роптах много против този закон. Сега трябва да избирам: гласувам за Станишев, в заведенията да се пуши ама нямам пари за цигари или за ГЕРБ и пак да мръзна като куче пред заведенията.

51

(:

преди 11 години

Нещо червените платени не са много активни из форумите.

50

sostin

преди 11 години

хахахахахаххаааааааааа, съсела съвсем полуде , хахахахахахаххахахаааааааааааа

49

Анонимен

преди 11 години

Ууууу само заради тва заслужаваш да изгубиш изборите хамстер

48

ha ha

преди 11 години

Невероятно ОТЧАЯН опит на тоя смехурко да спечели гласове с вкарването на отровите пак в заведенията, с глупавото извинение на загубени работни места. А проблема е, че много хора отказват цигарите в който бизнес има наляти доста пари от същите тези тарикати. И парите който се спестяват от лекуването на онко болните покрива многократно обезщетение на безработните, В нормалните страни където са въвели забраните, никои не писка да връщат пушеците обратно в заведенията, сТАНИШКО, МНОГО СИ ЗЛЕ

47

Анонимен

преди 11 години

едно голямо ДА на Станишев за пушенето. Никой *** от рода на подсъдимия вече Миро мазното не може да даде смислено обяснение защо да не се пуши в заведенията за пушачи!

46

Анонимен

преди 11 години

Заведенията които затвориха - не плащат данъци в момента , освободили са персонала ,следователно не плащат осигуровки , не зареждат кафе,алкохол и др.продукти -само това е достатъчно за да стане ясно че дребния бизнес пълни бюджета Праил съм малък бизнес - още с отварянето започва рекета от всякакви чиновници

45

вв

преди 11 години

Спри да се появяваш , че пак губите електорат !

44

дефлоров

преди 11 години

Прокуратурата деФЛОРИРА Цветанов.

43

СТИГА

преди 11 години

да не дава господ тоя да доиде на влас

42

ИЗРОДИ

преди 11 години

По цял свят го забраняват, а нашите пак искат да го върнат....чудят се какво да обещаят само и само да се гласува за тях....само и само да се докопат до заветната власт, пък майната му на здравето на българите....гадни политици безочливи!!!!!!!!!!!!