114

хаха

преди 11 години

Другарите вият на умряло ...Слушах Местан които искаше да се пратят поне 30 чуждестранни наблюдатели на изборите за да са честни.... е от ОССЕ ще пратят 242 наблюдателя , но пак факта , че ще загубят изборите ги кара да се оправдават .Как пък на референдума нямаше един другар да каже , че е нечестен , защото е организиран от Цвъцко ... Нямаше оплакващи се , защото бяха доволни от резултатите иначе , смятайте какво реване щеше да и до ден днешен от Станигей и компания.

113

Глас Божи

преди 11 години

Нищо ново в ГЕРБ - лъжи , лъжи и пак лъжи!Но....народа е под пара и малко му трябва да ги подгони ,просто трябва повод ....като фалшификации на изборите например !Но ,къде акъл в милиционер и мутра???Уж щяха да арестуват крадливите турци и *** ,а те какво .....БЪЛГАРОУБИЙЦИ ,какво ли Ви чака!?????

112

анонимен

преди 11 години

А тези тайни изследвания дали включват всички които се страхуват да кажат за кого ще гласуват, но после таиничко ще си даем гласовете за БСП?!

111

Анонимен

преди 11 години

--121А ти какво искаш -----АНАРХИЯ ЛИ!Всеки който иска да си вози задникът в центъра ,ще си плаща ,ДАЖЕ Е ЕВТИНО !

110

Анонимен

преди 11 години

А дано да не спечели ГЕРБ че току виж комунистите наизскачали с пушките. Нали казаха че ако Бойко не си отиде с мир ще му спретнат революция. И ша стане еднааааа. Той за това и подви опашка я щото срещу пушка не се рита.

109

цецко

преди 11 години

А бе бате, я ми обясни на мен,"психично" болния, защо Бате ти Бойко сдаде властта четири месеца преди изборите?Или разбра , че много се е наакаъл,или , че тези , около него са направили същото.Всеки ден по телевизия,радиа,вестници и изведнъж-беж.Някой наистина е психично болен, но това не съм аз.Ще гласувам за всеки, но не и за ГЕРБ.Пък и не харесвам много и американците.

108

Анонимен

преди 11 години

Видяха в USA посолството, че агентите им може и да загубят вота.Веднага развързаха кесията и хоп - активно мероприятие за вдигане имиджа им.Затова е тайно, защото е срамно.Хората с камъни прогониха ГЕРБ а тези по поръчка обявяват, че същите имали най-голяма подкрепа...Но библията казва, няма нищо скрито, което да остане неоткрито.

107

До 113

преди 11 години

Коя е по-калката зли бре . С какво ГЕРБ подобриха живота на хората в сравнение с тройната коалиция. Истинският индикаторродени през 2009 82 000 деца . Родени през 2012 62 000 . Абсолютен анти рекорд............ БЪЛГАРИЯ ПРИ ГЕРБ УМИРА>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

106

Анонимен

преди 11 години

Всеки който си мисли че ГЕРБ ще получат повече от 300-350 хил гласа е пълен ***

105

Анонимен

преди 11 години

Ама то се знае Бойко Будата е най-удобен на Барак Бамата

104

Gabara

преди 11 години

Не се коркайте! ГЕРП в тайните изследвания води тайно. За това никой не е разбрал, само Мира.

103

$

преди 11 години

Герберската "преднина" ми прилича на сутиените "Wonderbra"! Начин да вземеш желаното за действително!

102

Бре

преди 11 години

мутрата и извънземни ще докара в негова подкрепа.

101

Анонимен

преди 11 години

Естествено е че съм по склонен да вярвам на това изследване , отколкото на фъфлещия и очилатия социолог на БСП .Все пак да не забравяме , че имаше референдум скоро и БСП взеха около 10% тогава.

100

Анонимен

преди 11 години

---119А ти ,кои ОСВЕН ГЕРБ виждаш... ,на ХОРИЗОНТъ?

99

Анонимен

преди 11 години

Думата Мутра звучи като невинно дете пред думата Комунист. Мутрата може да открадне едно друго а Комуниста открадва всичко.

98

до 97

преди 11 години

"Готви се грандиозна фалшификация на изборите от ГЕРБ с помощта на ЦРУ."По-голяма глупост не можа ли да изтипосаш, другарю?И как точно ще ги "фалшифицират", след като вече не са на власт? А как успяха да ги "фалшифицират" и през 2009 г. тези "магьосници" от ГЕРБ? Сигурно с рейсовете от Турция и кебепчетата по *** квартали, а?! По-големи *** от вас *** няма! Пък и към заплахи и агресия ви избива вече, безсрамници!

97

Спонги

преди 11 години

До чекистСлаб ти е мозъкът на теб, като на повечето калинки. С два пръста чело къде сте тръгнали.

96

БГ+

преди 11 години

Не вярвайте на вестника на Тошо Тошев.Той винаги е с властимащите мошеници.А синът му натресе на софиянци сини,зелени и други зони за паркиране.И това всичко за пари.

95

Анонимен

преди 11 години

Алооо, БСП ?1/Защо в БСП има чистка?2/Защо в БСП ,чистката е само повърхностна ....?3/Защо чистката в БСП не стана преди 4 години ,след големия крах?4/Защо БСП са в опозиция ----ВЕЧЕ ?5/Защо БСП ,не се откажа да ----СЛУГУВА на ----ДПС-Доган ?10001,..... защо ?