76

Алекс

преди 11 години

Каква България бе? Хиляда *** не са България!

75

Иван сергеевич косто

преди 11 години

Аз съм за станишев и пред доган.

74

Анонимен

преди 11 години

!е е гладен народа -гладен е. Ама сега така ви пържат , както ви изпържиха и 1997г. ....Както и ви пържат вече 23 години. Бойко какъвто ще да е, ама е факт неоспорим, че досега абсолютно никой не е давал толкова хора от висшите етажи на власта на прокурор. Никой дори не е споменавал за отнемане на лиценз на ЧЕЗ. Никой дори не е махал министри и заместници при най-малкото подозрение и т.н.....Явно ценностите са подменени безвъзвратно...*** народ, слаба държава.

73

финансист

преди 11 години

незнамдали знаете но в момента българия да си обслужва държавните плащания е взела 800 милиона вътрешен кредит

72

Анонимен

преди 11 години

Протестиращи с черни маски счупиха полицейска патрулка с камъни и ритници.После отидоха и се наредиха на опашка пред Позитано.

71

detelina

преди 11 години

Ако, можеше Дякона Левски да стане и да ни види-ще се обърне в гроба!Затова ли, Дяконе загина,до ден днешен 140години от обесването му,никой не знае,къде му е гроба!Това ли трябва да се случва,Дяконе българи да убиват българи?!Дяконе, гледай ни, и ни закриляй!ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО,ЗАСЛУЖАВАШ-ПОКЛОН ДО ЗЕМИ!

70

Анонимен

преди 11 години

И в момента гледам алигофрените на сидер ага дето опитаха да се направят на мъже пък после реват като моми. Бити е.ани като сидеров от доган.

69

Анонимен

преди 11 години

Много се церимонят полицаите .Трябва утре сутринта военно положение и които тръгне на някаде със баираци и плакати във ареста за 72часа . Да върви да се оплаква на съветският саюз на европеиският на които ще. ПИСНА МИ ОТ ДРОГИРАНИ ПИКЛИОВЦИ ДА КРЕЩЯТ ,ЧУПЯТ И РУШАТ ВСЯКА ВЕЧЕР .ИЛИ СЕ ЗАЕМА ПОЛИЦИЯТА ИЛИ СЕ САБИРАМЕ КВАРТАЛА И ГИ ПОЧВАМЕ НИЕ

68

Материал

преди 11 години

До 75! Не комунистите народа се надява Бойко да подаде оставка не като, а си е баш гладен ... ! Глад братко не се трае и пари няма за ток ... Тока беше на половина преди Бойко да дойде на власт, безработицата беше на половина имаше и 13 та пенсия, имаше и финансов резерв и бюджета беше на зелено.. За 4 години всичко опоскаха като напаст от скакалци... Да се махат че не мога да ги гледам!

67

Реалист

преди 11 години

Балонът се спука. Само където няма резервни парашути. Явно ще чакаме други да ни ги подават във въздуха, което е адски опасна маневра!

66

varg

преди 11 години

Бойко ако си мъж подай си оставката.

65

Анонимен

преди 11 години

Някой ако ми каже че това не са привържениците на Сидеров и ми го докаже ще го призная.

64

Анонимен

преди 11 години

"Пред Паметника на Свободата участниците поднесоха венец и почетоха с едноминутно мълчание паметта на Апостола."А в София бронирани машини, жандарми и снайперисти попречиха на обикновените хора да демонстрират почитта си, за да гарантират спокойствието на няколко тлъсти охранени милионера избрани от мафията за управляващи на измъчената България!

63

ДПС

преди 11 години

скоро ще дойдем на власт заедно с БСП и ше ви

62

Анонимен

преди 11 години

Засрамете се , ние убихме Апостола, не анадолците, българин го предаде и българин го предаде и обеси....

61

nqkoi_si

преди 11 години

Не се учудвайте, че има един куп платени драскачи от началото на протестите. Нали знаете, че кучето е най-агресивно и хапе най-силно, когато е пред умиране? Те са впрегнали целия си арсенал за да оплюват всичко и всички и да оневиняват вожда им Тиквун. Това са национални предатели. Аз лично познавам една такава, момиче на 22, което и днес ми защитава тази *** Тиква и съм сигурен, че пише и тук коментари. Кой нормален човек ги иска, освен ако не е платен?!

60

Анонимен

преди 11 години

Квиик, квиик, квикна свинкята и си затропа с краченцата. Искам си кочинка, те искам магистрала, искам си дупките, искам другарите да лоят гушите, искам ефендитата да консултират за милиони, искам паричките въобще да не стигат дотам, закъдето са ги дали, искам наглите да отвличат непослушните бивши другари, които отказват да си платят на партията, искам си кочинката бе, квиииииииииииик.

59

Кратос

преди 11 години

Абе Бебок,плаща ли ти някой да пишеш тия глупости или си си *** по природа?

58

Анонимен

преди 11 години

Волен-ага сидеров, иван сергеевич костов, учиндолския скопец клоуна на мутрите, сашко диков тракторов. Ако беше левски жив щеше да ви избие като кучета!

57

българин

преди 11 години

До Анонимен и аз ходя на работа и плащам дануци но съм на улицата не се крия като робска мишка от османкото иго надупен да се крия и чакам някои друг да ни оправи