28

ааа

преди 11 години

Да гласуват за Доган и Серго.Те ще ги оправят!

27

Анонимен

преди 11 години

бляк, с ваща цензура, хем със звездички го написах. Регистрирай се, цензурираме те, абееееее що не се самозакриете поне. Айде със здраве, не ща да ви чета вече...

26

Чиновник

преди 11 години

Абе, я пак кажете какво ще направите на изборите бе, овчици малодушни. Вече съвсем откровено се гаврят с вас, а вие търпите, че даже и за още питате. Заслужавате си положението.

25

OKOLOMRASNO

преди 11 години

POSLE, NA MAGISTRALATA MOITO MOMI4E. ORUGARIA BORISOV ZA6TO GI POSTROI. PAK AKO NE BARZA ZA RIAZANE NA LENTI MOJE DA POSPRE DA MU POSVIRI6 MALKO

24

до 2

преди 11 години

Човек, мнението ти е много точно, но не очаквай разбиране във форумите. Малко са смислените хора, които четат и отговарят. Повечето са хора, искащи да бъдат поне с нещо забелязани, затова и пишат по цял ден, други обслужват червените партийни централи... ББ не е идеален, но обществото ни не е узряло за по-добър.

23

ГНЯВ

преди 11 години

Тя и Цветелинка няма пръстени, но има БАНКИ и пари, които бъдещите безработни от ВМЗ Сопот никога няма да видят, та ако ще да работят като роби по 24 часа в денонощието.Борисов, прекалихте!

22

Анонимен

преди 11 години

До 12 и 13не мислители че тези хора все пак са работили за парите си? Това са заплати, които са изработили и ако някой от вас мисли, че поддръжа "високия" им стандарт на живот, на работниците, тогава да ходи да им плати сметките!!!

21

Анонимен

преди 11 години

Откъде накъде тая жена ще си позволява лукса да купува лук и да го праща като подарък как не я е срам.

20

Анонимен

преди 11 години

На тия още 2-3 години след изборите ще им оправяме бакиите. Направо се *** тотално, положението е трагично, как можа бг народа да се подведе толкова елементарно.

19

Анонимен

преди 11 години

За момента ще си продам пръстените и ще си платя сметките. Но за следващия месец какво ще направя? Да дойда да прося от него ли? А какво да правят хората, които нямат пръстени? Да продадат дрехите от гърба си ли или къщата, за да платят сметките си? Какво да продадат, за да преживеят?, попита работничката.Не му прави чест на господин Борисов да обръща внимание на толкова дребнави неща, възмути се няколко пъти тя на думите на министър-председателя.Ядем филии с мас, нечовешко е, жалват се работници от ВМЗ15 яну 2013 18:2181Цялата в златни пръстени, а ми праща лук!15 яну 2013 14:1

18

Анонимен

преди 11 години

След като се е правила на интересна да праща лук, така и се пада - ако е бил някой, който наистина няма нищо, разбирам да прави демонсзтрации. Но такива дето са гласували с години за ***, а сега се правят на артисти заедно с другите истински нещастни хорица, си заслужават репликата на Бойко.

17

ТИКВУНЯ СМЕШЕН

преди 11 години

Мутрата е социално слаб, той никога не е имал пръстени, защото не може да си ги позволи. Яде само филии с мас... и скоро ще пикае газ !

16

Анонимен

преди 11 години

Абеееее, до кога ще го търпим тоя, необразовен, празноглав, дебелоок и пр. и пр. ***..и наглец!!!!!!

15

Анонимен

преди 11 години

ББ беше много прав за тая с пръстените. Това неговото не е дребнавост. Човек си личи по малките детайли какъв е, а не по това, което е тръгнал да демонстрира. Жената с пръстените кой знае чии интереси обслужва, нямала пари за хляб, а по ръцете си има пръстени, колкото повечето хора не могат да си купят, ако си съберат всичките пари.

14

глас народен

преди 11 години

ха да му купим на Борисов един пръстен

13

Анонимен

преди 11 години

Премиер ***! На изборите ще ти бием шута смешнико.

12

Анонимен

преди 11 години

shopite zatrivat bulgaria

11

Анонимен

преди 11 години

Простащината не се лекува!

10

Анонимен

преди 11 години

Всеки се бори да си запази стандарта на живот до който се е докопал. Естествено да му го пазят са длъжни другите

9

Анонимен

преди 11 години

Цялата ситуация с изказването на Борисов го показа като един дребнав, долен ***, който не трябва повече да е примиер на страната!