68

Анонимен

преди 12 години

Но който и да дойде, край с разпродажбата на държавата!!! Край на "приватизацията", край на източването на държавата! Край на измисления преход!

67

до 61

преди 12 години

Не ми дреме Станишев ли ще е Доган ли кой ли и на къв кон.По-зле от тия няма.Вече никой не е в състояние да ме убеди в обратното.

66

Анонимен

преди 12 години

Ей, ама много *** народ сме !!!!! Наполеон е казал , че френският народ е мъдър - защото знае ,кой работи за него !!!Ей, затова българите сме *** народ ................ и да иска някой да работи за нас , ние го плюем ! Когато цяла Европа се тресе , що си мислите , че някой с магическа пръчка ще ни реши проблемите !Най - много да си докараме нова Виденова зима , ама то нали Ви казах - *** народ !!!!!!!!

65

Анонимен

преди 12 години

Интересно как ни обясняват като на *** че за да се увеличат пенсиите на пенсионерите ще трябва да се увеличи пенсионата възраст защо?!Та нали тези хора които са в пенсия са си плащали вноските за пенсия къде са те?Май дянков и фидосова ги опукаха...борисов пак ще му е крив космоса някой друг му е ял от баницата...

64

но

преди 12 години

протестите в София да бъдели след 20 часа ?? е вие като си купувате хляб от тези хора, да не би да го правите само след 20 часа ? остава и да поиска и да бъдат с ***, че да не вдигат шум, като стъпват по паважа

63

но комент

преди 12 години

Не, тоя вече е абсолютно неадекватен!Преди 20 години какво било сбъркано, след 20 години какво щяло да стане.При абсолютна некадърност да се справиш днес, почваш да плещиш за преди и сега.А какво щели сме да правим без него-ами доколкото си спомням слънцето изгряваше и преди Бойко Борисов да е премиер.

62

ужасена

преди 12 години

Такъв цинизъм в един политик рядко може да се види.Гърците били по-зле от нас.Това може да го каже само един незапознат със ситуацията към момента човек.Човека си говори наизуст заучени фрази.Жалко за България по едно време тъкмо си мислех,че сме влезли в правилния път.Не,че трябва да ги сменим тия,ами си е направо задължително.

61

Разумен

преди 12 години

Боко освен всичко останало, май очаква да бъде безкрайно обичан и тачен от народа, и всички да сме съгласни с всичките му желания ? о.О И като има протести - плаче като момиченце на което са му дръпнали плитките. Баси и меката китка се оказа "мъжкаря" Борисов.

60

Анонимен

преди 12 години

Aма то наистина така ще стане, гламавия Бойко ще докара на бял кон и Станишев и Доган и царя, помнете ми думата!!!!!

59

Анонимен

преди 12 години

Така е като избирате мутра да ви управлява и разни *** като фидосова да се свинят в парламента

58

Анонимен

преди 12 години

е то ако пък всичко беше оправено, дали щяха изобщо да го изберат ? прилъга хората с обещания и тълпата видя в него поредния "месия" нито е първия, нито ще е последния... 2 години и половина бяха достатъчно време Дянков или който и да е друг на негово място (стига разбкра се да има понятие от финанси) да се сети, че има нужда от реформи що не ги почнахте както обещахте преди изборите 2009 ? нямаше сега да се цупи като парясана девойка

57

Анонимен

преди 12 години

На БГ и трябва основен ремонт,преразглеждане на всички инвалидни пенсий, майчинство само до 3-то дете и то при стаж(реален), детски и майчинства да ен се изплащат на "майки" под 18г.(защото те се водят деца), наказателна отговорност за "осеменителите" на младите ***(има го в закона секс с непълнолетни и малолетни),здравни и пенс. осиг. по индивидуална партида(или под формата на застраховки),данък обвързан с доходите,екология,земеделие и производство,квоти за внос на хранителни продукти...

56

БСП

преди 12 години

потрайте , бате Гоце се връща на бял кон , ще има скара и хоро за всички...и капачки от буркани са останали даже

55

Анонимен

преди 12 години

Пак се обяснява като *** *** Бойко.

54

Ана

преди 12 години

Е как не са правени реформи 20 години бе г-н министре? Кога беше въведена точковата система? Да не би по социализма? Кога започна да се вдига възрастта за жените от 55 на 60? Ти ако не си забелязъл, ние следим за разлика от теб тези неща, защото ни интересва. Ами Костов като оряза пенсиите на нашите родители, и това ли не помниш. Баща ми беше с пенсия 380 лв и след костовата реформа остана със 180 лв и до смъртта си човека не можа да го преглътне и осъзнае защо така направиха??? Н

53

deqw

преди 12 години

По-добре поне веднъж в живота си да прояви достойнство Бойко, и да си подаде оставката. Че поне за едно нещо през тея унизителни две години да може да се каже, че си бил поне малко мъж. 20 години най-различни *** копаят гроба на България, а вие гербери, се наехте със задачата да покриете държавния труп! Оставка!

52

ПУТКО МАФАНИ

преди 12 години

Когато гласувах през 2009 г за тоя *** имах големи очаквания.Оказа се обаче че е поредният лъжец.Освен това се оказа че е и страшен ***.Никога не съм си мислил че ще ми липсва управлението на Тройната.На следващите избори ще гласувам за БСП и хич не ми пука че сега някой ще ми слагат минуси и ще ме плюят.На мен такъв премиер който плаче като вдовица за х...й не ми трябва.Станишев се оказа по-мъж и демократ от тоя ***.Ама не може да си прочел само "Винету" и да си нещо.

51

Berkley

преди 12 години

Аман от безхаберие, държавата се разпада в ръцете им! Безследно изчезнали деца, палежи на коли, безнаказани убийства ... и остроумен първенец ... !?!

50

косморог

преди 12 години

Все за нещо ще намерида се начумери:ту му млякото горещо,ту пък друго нещо.И за дето Бойко вкъщичесто тъй се мръщи,Цецка, Ваньо, Мендавикат му Легенда.

49

АНОНИМЕН

преди 12 години

Когато ББ дойде на власт те намалиха осигурителните вноски за пенсии с 2 процента.ЗАЩО?Коя е причината да стане така.До 2010 година имаше реформа в пенсионната система .,като всяка година точките се увеличаваха с по 6 месеца.Сега пак започва всичко отново.Къде отиват парите за пенсии на хората,които сега трябва да се пенсионират.ГОВОРЯТ СЕ МНОГО ЛЪЖИ,КОИТО ВЪОБЩШЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИСТИНАТА,ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА.ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЛЪЖИ.УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА БЪДАТ КОРЕКТНИ С НАРОДА,А НЕ ДА САМО ДА ЛЪЖАТ.