80

Анонимен

преди 12 години

Тоя е такъв ***

79

За 76

преди 12 години

*** си

78

Анонимен

преди 12 години

До 63Сам на себе си задавам въпрос щом БДЖ трябва да е рентабилна и на печалба кога Здравеопазване то ще е ретабилно и на малка печалба ?

77

Анонимен

преди 12 години

Бойко "Овчия Разум" Борисов. Това е нашият премиер, дами и господа. Един издухан мозък, който си плаче за дълга почивка в санаториум. Жалка картинка.

76

до 60 възмутен

преди 12 години

Защо бе Бойко не каза тия неща преди изборите. Тогава щеше да ги загубиш катастрофално. ТОЙ ЗАГУБИ! Изборите бяха супер фалшиви. Ако се правят все по същият начин, той може и от бай Тошо повече да управлява.

75

Анонимен

преди 12 години

Тъжната истина, че във времето на прехода ние сме имали само един компетентен и със стратегия министър-председател. Само един подготвен реформатор. Един-единствен силен държавник, който степенува нещата по важност и свърши забележими неща. И това е Иван Костов, независимо дали ви харесва или не. Би било хубаво да има още на неговото ниво или още по-добри, но нямаше и още няма! Нито пожарникаря, нито хамстера, нито мадридския, Виденов, Беров,рапона. могат да бъдат дори сравнявани с него. Не го величая, само ме яд, ама много ме яд, че не само няма друго успешно управление, но дори и отхвърляме малкото, което е свършено. Беров и Виденов разсипаха държавата и комунистическите мастодонти само висяха като камък на врата на държавата. Огромни задължения - ежедневно и ежечасно.

74

kulio

преди 12 години

do 64Smqtai koi si mizeren , shtom Boiko ti e vinoven za neshtasnoto ti jivurkane , nai veroiatno jena ti e poharchila mizernita ti zaplatka prez weekenda v BIla i sega si go izkarvash na celia sviiat :D :D nema veche komunizum , nema kifli po 0.12 st , trqbwa da rabotish za da iadesh mizerniko

73

жаго

преди 12 години

тези някои от вас са свикнали да получават пари за пърдяне и пиене , повечето избиратели малко ги боли вече . Който става за работа - на работа , другите в социалното . Парите вече ги окрадоха комунистите . Който и да дойде на власт , най-много да ви даде купони за телевизори или ред за кола ......ха ха

72

Анонимен

преди 12 години

Ех, Бойко,Бойкоооо, тия стратегии и такова оправяне слушам вече 22 години. Като почнеш от Луканов, та Костов така съкращаваше щото все нямало оправия, та разни Мадридски шарлатани, та Хамстери, та сега и ти....То поне да беше първия та да ти повярваме....Докато не видя Бойко някой от крадците кито обраха цял един народ със смъртна присъда, никога няма да повервам !!!!

71

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли каква е средната продължителност на живота на българина и каква е в страните които ББ цитира, че се пенсионират по - късно от нас. Ако празноглавеца знаеше нямаше да дава такъв пример. Кой от това стресирано поколение ще доживее до пенсия. Аз не съм работила и един ден в черната икономика Плащала съм всичките си осигуровки а до пенсия няма как да доживея. ЗАТОВА ЩЕ СТАЧКУВАМ

70

Анонимен

преди 12 години

Бойко, просто ни дойде до гуша от твоите тъпотий. Ти не разбираш ли, че с тази безработица, с това безпаричие, с това здравеопазване , а пък сега и с увеличаването на годините за пенсия ,просто ти докато си построиш великите магистрали, няма да останат хора ,които да пътуват по тях. Ще работим до гроб, никой няма да дочака пенсия и ти ще пътуваш по магистралите заедно с твоите велики министри и депутати, които ще оцелеят защото са крадци, лъжци и маръсници. А народа бог да го прости !

69

Анонимен

преди 12 години

Аве 57-ми герберурунгел...казва се първосигнално. Първа сигнална ти е глъвътъ. По-добре кученца отколкото кучешки екскременти като тебе

68

rumen221

преди 12 години

ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА..., с некадърните си министри!!!Националния ни интерес е ясен Благоденствие на Българската нация!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза; Българската криза обаче е структурно-управленска:- У нас съществува Предпазарно стопанство...- Най-голямата пречка за развитието ни е Клиентската система, наречена Обръчи от олигархически фирми червени, сини и татарско-циганскиОткъде пари ли?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да плати ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...

67

Анонимен

преди 12 години

vsichki deto tuka revat glasuvaha i go izbraha tehnijat lider s narodnija ezi ,dnes nali im objasni po narodnomu schet se reje da turpjat sega che i upoika njama ,i tja s akziz

66

до румен

преди 12 години

Правата на човек добре си ги научил а за задължения нещо чувал ли си или искаш само да папаш без да бачкаш бе" грък "такъв!!!!!

65

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов: Ало!Ваньо Танов: Ало!ББ: Какво пра`иш, Танов?ВТ: Нищо...пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...ББ: Не бе, т`ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.ВТ: А-а-а...ББ: Т`ва му е ЕГН-то. Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.ВТ: Еми...ще го реша веднага.ББ: Айде виж го и ми звънни!

64

Анонимен

преди 12 години

Борисов показал жълт картон на министъра.... А на него хората от много време му скандират: "МАХА СЕ!" Това не е ли жълт картон? Но той не го осмисля така. И за нов министър ще слага човек, който се харесва на Брюксел. БОЖЕЕЕЕЕЕ, КАК НЕ СЕ РОДИ НОВ СТАМБОЛОВ!!!!!Днес се раждат само мижитурки.

63

112

преди 12 години

Каква " средно европейска държава" БОРИСОВ БЪЛНУВАШ

62

До 51

преди 12 години

*** олигофренски, паричките от рекет ли натрупа или дрога продаваш. *** нещастен, не всички хора са лишени от съвест като теб. Те изкарват с труд хляба си. И точно техния хляб взе твоя идол Боко Мутрата!!!

61

Анонимен

преди 12 години

Щом БДЖ трябва да е икономически рентабилно и да не е на загуба добре, Питам кога Полицията ще е рентабилна и на печалба ?