146

До 137

преди 12 години

Това не беше заради Горбачов, а заради структурата на Руската/Съветската икономика. А тя е базирана на добива на ресурси. 80-те Запада успява да смъкне цените на ресурсите и затова СССР фалира. Тъй като се разчиташе на износа на ресурси.В Русия в момента е същото - пак разчитат на износ на ресурси. Например 2009 петрола като падна до 40$ на барел Руската икономика се срина с 12%.

145

Хектор до 132

преди 12 години

Да в момента е така,но ие ТРЯБВА да се борим и работи здраво,другото ще дойде само по естествен начин,защото НИЕ сме естествено със потенцияла в себе си.Кръвта вода не става,ДНК не е *** а повика на дедите ни,тои само чака за да се събуди......С нами бог.

144

до 137

преди 12 години

Стига с тези банани бе ти маймун ли си? Ние си имахме ябълки, кайсии, круши и др. такива... банани аман от бананови републики. Чакай за банани щом не ти се ядат плодове, които имахме с хиляди тонове като ти е толкова акъла. Сега като има 5 хил. марки и модели телевизори ти да не би да имаш 100 във вас? Банани... кажи си адреса да ти пратя един кашон, па дано ти стигнат за зимата, можеш да се отопляваш с тях например... банани...

143

ДО 140

преди 12 години

ОТ КОЙ Е НЕЗАВИСИМ БОРИСОВ / ОТ САщ, УОРЛИК ИЛИ СИКРЕТ СЪРВИЗ ? КАЖИ ГЛУПЕНДЕРСПЕН

142

до 140

преди 12 години

Борисов независим политик? Докажи го с факти!

141

138

преди 12 години

Много тъпо написано. Русия нямаше право да ни оставя на студено защото НИЕ СИ БЯХМЕ ПЛАТИЛИ! И ИМАХМЕ ПЪЛНО ПРАВО ДА Я СЪДИМ!

140

до 123

преди 12 години

Това с Брежнев го забрави. Новите реалности в Русия са съвсем други. Сега всеки гледа да те завлече и да спечели от теб, за носталгия няма място

139

Анонимен

преди 12 години

Точно пък Борисов е може би единственият независим политик в последните 22 г.А за БГ е по-добре да е в ЕС. Руснаците за съжаление все още имат огромно икономическо влияние. На практика ни съсипват икономиката, чрез енергийния внос. Ако се диверсифицира енергетиката бихме имали някакъв шанс за читава икономика.Проблема на Русия е, че и преди и сега не правят разлика между политика и икономика. И това ще продължи да им тежи. Не може да се разчита само на добив и износ на ресурси .

138

Анонимен

преди 12 години

Тук не става върос за Русия или Европа А ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! :) САМО БЪЛГАРИЯ!

137

до 129

преди 12 години

Ще ти го припомня по най-*** начин, ако ти живееш с мен ще ти бъде и топло и всичко, но излезеш ли от вкъщи и решиш да живееш другаде, аз не съм длъжна да ти създавам комфорт навсякъде да те топлят другите. Хем не искаш да си с мен, хем ми дължиш пари, хем ме плюеш, а искаш да те грея ами няма как да стане, ти защо не плащаш издръжката на комшията нищо че те плюе.

136

До 121

преди 12 години

Верно времето Брежнев-Живков се е живяло добре,амакато дойде Горбачов и увиснахме като прани ***,нямаше какво да се купи по магазините.За банани,телевизори и елементарни стоки по социализма се чакаше на опашки по километър дълги!!!

135

131

преди 12 години

Хаха аха нещо друго сънува ли? Гледай кюрдите да не наравят съюз!

134

Анонимен

преди 12 години

Три пъти УРА за Русия.

133

Анонимен

преди 12 години

Абе като искате САЩ и ЕС ей ви ги ходете там я се скревайте ве чалгари *** само Русия.

132

Спец

преди 12 години

Това, което коментирате за морето е тъпо, защото в България идват средна ръка руснаци и бедни западняци. Във всяка страна бедняците са ***, а средната класа работи, а не пие. Иначе България трябва да спазва дистанция от такива "съюзи", защото 45 години се видя, че с рашките бизнеса не върви !

131

до 109 Хектор

преди 12 години

Пъравата икономическа война във Европа е 928г. по случаи засегнати икономичеки интереси на Българските търговци във Коннстантинопол,в резултат Византия е разгрмена.Ние трябва да станем първа сила на Балканите както е било винаги от 681г до 1981-82г.Един БВП от сорта на 1.5 000 000 000 000 (1.5 трилиона) е напълно възможен ( толкова е на Франция в момента).....Ние себе си си не можем да оправим,българите,но сила ще ставаме.За това трябва акъл и потенциал...а ние сме *** народ като цяло.

130

kangal

преди 12 години

zanapred nyakoi darjavi ot balkanskia poluostrov ste sformirat turskiat sayuz,toest oblasti kato bulgaristan,garcia i yugoslavia nyama da satestvuvat.

129

Анонимен

преди 12 години

Водещите банки в САЩ и Западна Европа претърпяха нов трус през последните часове. Той бе предизвикан от предупреждение на Fitch, че кризата в еврозоната заплашва американските банки и от решение на Moody's да понижи рейтингите на 12 финансови институции в Германия, пише ВВС.по г големи измамници от западните банки няма и не е имало на света

128

Анонимен

преди 12 години

Спомнете си и как Русия ни остави на студено.. България трябваше да я съди.. но така е като всички целуват руския ботуш!

127

Европеец

преди 12 години

България е в Европа, Русия е в Азия. Точка! Проклет да е деня, в който съветски крак стъпи тук! Преди войната бяхме осма икономика в Европа, най-силна на балканите и левът беше четвърта по стабилност валута в Европа! След комунизма държавите от соц лагера бяха пред фалит! Включително и ние. Е, докога трябва да повтаряме една и съща грешка? Разберете, че Русия не е нормална и цивилизована държава и ние не трябва да вървим по тоя път.