49

ххх

преди 12 години

Какъв полицай си ти бе? Ти си една откровена мутра! Бандит!

48

До 14

преди 12 години

Ти нещо срещу пожарникарите ли имаш бе, ***? Нали ако ти се запали дома, ще се молиш на всички светци да дойдат максимално бързо. *** бе, не остана ненаплюта професия, не остана ненапсувано призвание в тая държава ... пожарникари, полицаи, лекари, парамедици, всички, от които зависи жалкия ви животец!

47

до 31

преди 12 години

Това л**но го изака Цвъцко, по думите ти излиза, че е *** :)) Я си съгласувай репликите с централата на ГЕРБ, че ще ти дърпат ушите като на Тотю Младенов :D

46

ЕЙ ДА *** ИЗБИРЕТИ ПАКЧЕ ИМА ОШТИ ЗА КРАДЕНЕНИ СЪМ СФЪРШИЛ!!!

45

до 19

преди 12 години

а за кой щеше да гласуваш, ако можеше да върнеш времето назад?

44

DO GN. KUTEV

преди 12 години

TUK DA PEISVAME LI MATERIALA ZA CECO--KRADECO

43

до 31

преди 12 години

Цветанов забърка скандала! Какви бспета и сдсета? Същото като с флашките - ЦЦ правили записи на Бибиткото и без да искат изтекли по медиите. Никой не може да ме убеди, че ЦЦ не го прави нарочно!

42

Анонимен

преди 12 години

Имаше един филм с Алберто Сорди- "АЗ ЗНАМ,ЧЕ ТИ ЗНАЕШ,ЧЕ АЗ ЗНАМ" :):):):) Въпросът е кой знае,че той знае,че оня знае.....хахаха

41

Попитан той какво би направил, ако при него дойдат да искат подкуп, Борисов заяви: При мен не могат да започнат и приказка на подобна тема....МИ УБЕШТАЛ СЪМ НА МИШО БИРАТА ДА НЕ ГО ЗАКАЧАМ. АЗ НЕ СЪМ КАТО ПРЕЗИДЕНТА Ако съм бил аз, аз имам полицейско мислене, с белязани пари да сме ги хванали, сигурен е Борисов. СИЧКИТЕ МИ ПАРИ В СИ БАНКЯ СА БЕЛЯЗАНИ:...БЕЛЯЗАНИ ОТ РЕКЕТ...НАРКОТИЦИ...ПРОСТИТУЦИЯП.П. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ТРАКТОРА С КВО СЕ ЗАНИМАВА.А АЗ МУ БЯХ ОРТАК

40

Алооо- ти с маркуча.

преди 12 години

Ало ...ти с маркуча.....не карай полицаите да се срамуват ...май си паднал от някоя пожарникарска стълба по време на учебно занятие и от тогава май сам не знаеш кой си.....както за жалост и народа не те познаваше до преди време ...Та просто не се нареждай до ИСТИНСКИТЕ ПОЛИЦАИ....там изглеждаш много много малък.....мъничък.....какъвто си и като човек....

39

Анонимен

преди 12 години

Боче, ти не си полицай! Ти си пожарникар, милиционер, пазванитн и мутра...

38

танкист

преди 12 години

до 27 може ли да допълня , че едно решение за заменка или продажба се взима освен от кмета и от комисия и се гледа на сесия на СОС така че , освен фалшивия подпис на боко има поне още 60 такива и един фалшиф протокол от заседание, е те това е нещо страшно ако в държавата имаше на една 10 та от това желание за работа и този талант щяхме наистина да сме швейцария, а боко просто ни пуска по пързалката и си мисли ,че каквото каже всички му вярват, лошото е ,че ще му се размине отново за наша сметка

37

този

преди 12 години

Ей БТВ как ще ми задавате такива въпроси на който не мога да ви отговоря. АЗ СЪМ БЪЛГАРИЯ И КАТО С ВИ СЕ ОЗЪБЯ ПУСКАИТЕ РЕКЛАМИ С МИШО БИРАТА С ФЛАШКИТЕ С СЛАВИ ТРИФОНОВ С МАГИСТРАЛА ЛЮЛИН С АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦЕЦО,А С 6 ТЕ ............АЛЕЛЕ ДО КЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ????

36

Анонимен

преди 12 години

Комунистки ***! Как не разбирате огромното напрежение и опастност в който българските министри са принудени да работят, заради попълзновенията на мафията на СерГей и Гоце!!!Някой някъде си казал някаква думичка! Е,и? При този стрес може да се каже нещо което дори не е било помислено! И веднага мафиозите правят компромати, интриги и заговори срещу последният шанс за спасение на България - първото и истинско правителство дето се грижи за народа!

35

Една_от_БГ

преди 12 години

Те това е. Урко-подлизурко омаза положението, овцата Р.Плевн. с неговото мънкане съвсем забатачи тинята, та се наложи ПОЛИЦАЯТ НА ВСЕЛЕНАТА - ената - ената - ената ....да тупне с *** по масата и да тури сичко У РЕД.

34

С.М.

преди 12 години

Полицаи са хора, или поне би трябвало да са хора, които се борят срещу неправдата и защитават народните интереси.Хора, които крадат милиарди от една и без това проскубана държава, и развиват престъпна дейност под покровителството на МВР, според мен се наричат МУТРИ, а не полицаи. Независимо дали мутрите имат униформа, пагони, дали са премиери, президенти, депутати или каквото и да е.

33

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Дали навремето ,тъй наречените партизани не са били мутри,само че в по стар вариант.Спомням си ,като малък,как ни казваха в училище.... "Партизаните слизали от балкана до близката мандра, и хората с радост и вълнение им давали ,пити с кашкавал и сирене" Колко ли бой са яли,до като ограбят на хората труда.

32

4444

преди 12 години

тоя го гледах по тв тая сутрин.много сърдит бе.пак е станал с гъзъ нагоре.така е като се *** отвсякъде.

31

biscuits

преди 12 години

От 2007 г. се пази този случай, та чак сега се зашумя около него ... ех, тези ***, *** ако не изакат, не са те.

30

За Витков!

преди 12 години

Няма ли кой да ни избави от тази ***! Всичките сега действащи мармоти трябва да отлетят. Не може и не трябва да продължаваме да ги гледаме как се гаврят всеки божи ден с нас. Как ще отида с чиста съвест и ще гласувам за някоя от личностите на прехода и техните подопечни главата не ми го побира. Толкова ли не останаха чисти хора които знаят ,могат и искат да променят нещо!? Ако наистина е така живеем в някакъв абсолютен абсурд и надежда няма!