35

Анонимен

преди 13 години

Делото мирише.Дългата ръка на политическата мафия в страната е готова на най-долни престъпления само и само да излезе чиста пред обществото,ако случайно неин член извърши криминално деяние.Този случай вече и за децата е ясен,камо ли за по възрастните които носят глави на раменете си.Лошото е,че има и много които носят балони с въздух и немогат да прочетат фактите.

34

АЗ

преди 13 години

ЛАЗАРЧО МОЖЕ И ДА Е ПРЕСТЪПНИК..ОТ СЕЛСКО БЕДНЯШКИ ТИП НО НЕ Е УБИЕЦА..МОЖЕ ДА УТРЕПА НЯКОЙ В ПИЯНСКА СЖАДА НАПРИМЕР ..НО ДА ИЗЖЪРШИ ПОДОБНО НЕЩО И НАЙ ВАЖНОТО ДА НЕ ГО ХВАНАТ 5 ГОДИНИ..ХЕХЕ..УБИЕЦА Е БЛИЗЪК ДО Р. 5. НАУЙ ЖЕРОЯТНО..НИКОЙ НЕ МОЬЕШЕ ДА МАНИПУЛИРА ДО ТОЛКОВА СИСТЕМАТА ЗА ДА ПРИКРИЕ НЕЩО ОСВЕН ТОВА КОМУНИСТИЯЕСКО Л.АЙНО..ИЛИ Е ТОЙ ИЛИ Е НЯКОЙ ОТ БЛИЗКИТЕ ДО НЕГО..ЛОШОТО Е ДРУГО ОБАЧЕ.., ЧЕ ВСЕКИ МОЬЕ ДА СЕ ОКАЬЕ НА НЕГОВО ЯСТО..САМО НЯКОЙ ДАС ГО НАТОПИ..МАЛКО ВРЪСКИ В ПОЛИЦИЯТА..И С

33

Да бе да

преди 13 години

И целият този цирк заради комунистическата ***, майстор на автомобилният спорт, който уби с джипа си, но нямаше как да влезе в затвора, понеже е прекалено ценен за управляващите, които са от една майка /ДС/, но с различни бащи!!! СРАМ СРАМ СРАМ!!! България...21 век!!!!

32

2121 до 29

преди 13 години

Може на горните инстанции да го оправдаят!Той Марковски все успява да ги оправдае!

31

Анонимен

преди 13 години

30 - 29 ме изпревари! Прочети го! Точно под теб е!

30

до 28

преди 13 години

кога го намериха?

29

до 23

преди 13 години

Под ноктите на сестрите е намерен генетичен материал от осъдения!________________________________________Така е, намериха го три години след убийството...След като три години се чудиха кой да отърве истинският убиец, най-лесно е да се вземе ДНК от *** Лазар Колев и да се използва "по предназначение"

28

Анонимен

преди 13 години

23 - Що не кажеш и кога го намериха! И за побоя в затвора да кажеш нещо, след който се намериха "доказателствата"! Хайде чао ви!

27

Анонимен

преди 13 години

Ако този е убиеца - трябва да е доста уменЗа малко да остане неразкрит

26

шишо бакшишо

преди 13 години

496000лв.,само джакпота от тотото ще го оправи.

25

Анонимен

преди 13 години

21 - Да кажеш на този дето лъже, че лъже не е недоволство, а констатация!

24

кучемраз

преди 13 години

забравих да ви кажа здрасти,ако имате нещо против коментарите ми за ЧАЛАМБА...потърсете ме в профила ми rado_in във vbox7

23

2121

преди 13 години

Под ноктите на сестрите е намерен генетичен материал от осъдения!Какво повече?!?

22

Detektiff

преди 13 години

Da dopusnem, che mu e bilo za parvi pat. No i da dopusnem, she stava duma za dashterite na tezi koito po-dolu go zashtitavat i na sledvashtite koito shte go zashtitavat. Bihte li go opravdali zaradi samiyat "1-vi pat", pa makar i da ste prtyako potarpevshi.Predizborno e povishenieto na pensiite i zaplatite, no ne i rabotata na sada.

21

кучемраз

преди 13 години

lo6o...

20

2121

преди 13 години

вечно недоволство!като стара мома на хорото!То така е като не ни върви живота кво да правим освен да сме недоволни от всичко! Нали така!Виц: *** прави тухли от кал.Минава човек и го пита:Стават ли добре тухлите Манто? Абе как да стават?! това кал ли е? При бай Тошо ква кал имаше!!

19

Анонимен

преди 13 години

17 - Хахахаха! Поне да беше чул вещите лица и тогава говори за експертизи бе люляк:! Да не говорим, че Раданов, вещо лице за заптиетата и за сестрите се "самоуби" и никой дори не си мръдна пръст да разследва! Ха дано убиеца, който е на свобода да докопа теб или твоите близки поне!

18

Обективен

преди 13 години

По време на разследването на това престъпление бяха самоубити най-малко трима души, като единия от тях беше професора по медицина направил екпертизата по делото!!! Ако някой вярва, че заради *** Лазар ще бъдат убити толкова хора трябва да знае, че е пълен ***!!! ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ДО ЕДНА ИЛИ ДВЕ ГОДИНИ ЛАЗАР СЛУЧАЙНО ЩЕ ЗАГИНЕ В ЗАТВОРА, А МОЖЕ И ДРУГИ УЧАСТНИЦИ В ПРОЦЕСА ДА ГО ПОСЛЕДВАТ!!!

17

еси

преди 13 години

след 5 години с толкова експертизи и безпорни доказателства ,ако беше в друга европейска страна или отвъд океана отдавна да е там където е мастото му .От години насам съдът да си свърши работата.А неговите адвокати по-добре да се скрият защото само бандити защитават за огромни хонорари.

16

Samo minavam

преди 13 години

Един мъдрец казва,ако искаш да скриеш една игла,сложи я сред много други,така е и с ДНК-профилите.Научиха се да подхвърлят и от други случаини хора.Материал колкото и какъвто искаш.Не съдя никои,но душите на момичетата,едво ли ще намерят покои.Обстоятелствата скриха някои и от тук,нататъка и едните и другите,Бог ще ги съди за делата им.