66

Анонимен

преди 13 години

Сега е доста добър момент под предтекст за защита на етническия мир и общественото спокойствое да се забранят ДПС и Атака като етнически партии. Не вярвам някой на запад да гъкне и да ни обвини в нарушение правата на малцинствата.:)))))))))))))))

65

Анонимен

преди 13 години

дойдоха избори и тоя мърляч трупа точки ама няма да мине атака 0000000000000000просентаха ха ха

64

hihihihihihi

преди 13 години

Волен е прав,но трябва да свалим имунитета на всички политици след 89,които разрешиха ДПС и новините!В България официалния език е българския,и турските новини са незаконни по БНТ

63

Ян III Собиески

преди 13 години

Айде тука всички мюсулмани да ми кажат,защо никъде не ви искат ?Германия,Франция,Италия,Швеция и други са вдигнали ръце от вас.Така ли не успяхте някъде да се интегрирате.Защо вярвате и живеете по стандартите на една книга писана преди 1700 години от един необразован бедуин ?Не ставате,затова никъде не ви искат,до сега ви търпяха от толерантност но вие прекалихте навсякъде.От тук нататък ще трябва да свиквате с подобни неща не само в България а и навсякъде в Европа и Америка.

62

наблюдател

преди 13 години

Абе Соте ти къде дрема две години? Ама сега нали рейтинга ти увисна, а избори идат та с този 1,5 процент ти си полит. труп та се мъчиш да се реанимираш. Не става брат. Ти си умрял и дори смърдиш. Твоята свърши. Поне ще съм доволен, че от моите пари няма да субсидират такъв ***-***-доносник като Соте. Ако вземат да изхвърлят и ДПС от политиката ще съм изключително доволен. Другите не че са цвете, но поне не са опасни за мира в страната.

61

Proctoglivenol

преди 13 години

Нека всички *** да затворят страницата на днес.бг и да идат да си земат надника от централата на Атака.Днеска е Неделя братя,ше бачкаме до 4.Дори и полу хора имате нужда от почивка.На останалите българи,приятен неделен следобед.Навън времето е прекрасно.

60

Matrixman

преди 13 години

А той на каква мрежа е част? На онази, червената мрежа, започваща като начало от Москва. Нямали кой да му пръсне на това *** главата с един точен изстрел, ами го оставят да си беснее по улиците и по институциите ни, че да се отърве българия от този заразен ***.

59

............

преди 13 години

АХАХАХАХААХ! Луд та му лесно!

58

Грот

преди 13 години

НК Чл. 165. (1) Който със сила или заплашване пречи на гражданите свободно да изповядват своята вяра или да извършват религиозните си обреди и служби, с които не се нарушават законите в страната, общественият ред и добрите нрави, се наказва с лишаване от свобода до една година.Чл. 163. (1) Лицата, които участвуват в тълпа, събрана за нападение на групи от населението, отделни граждани или техни имоти във връзка с националната, етническата или расовата им принадлеж

57

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за АТАКА.

56

до EL TURKO

преди 13 години

Ей *** бягай у *** Турция , кво правиш тук бе *** !

55

Анонимен

преди 13 години

Нищо няма да постигне с това. С петиции и подписки не става и Сидеров много добре го знае това много добре му е ясно, не е чак толкова глупав. Трябват закони, и работата на Сидеров и Атака в парламента е да предлагат такивава закони които ги има в цяла Европа Франция, Белгия, Германия. Просто да вземат да ги препишат. Дотогава никой не може да закача Доган, нито тези които се молят на килимчета и пускат високоговорители. Всичко останало е бля бля бля и истерии, и Сидеров много добре го знае и съзнателно прави тоя театър да впечатлява имбецилите като ония от кадрите особено това за арестуването на агресивните ислямисти вижте ме какъв съм националист само дето е финансиран от ДПС и БСП и всичко това налива вода най-вече в мелницата на ДПС.

54

EL TURKO

преди 13 години

Islyama e mir i lubov!!! ty e putya i istinata!!!

53

ХА,ХА,ХА,...ЕГАТИ...

преди 13 години

....тия две ченгета ...Доган и Сидеров , май надушват , че няма да се класират изобщо на изборите наесен...!!!!Че се изтепат от ....циркаджилък....тия ***.....ха,ха,ха,аааа.....КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ,ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ...???!!!!

52

Umeren NATSIONALIST

преди 13 години

Az sam za mir i spokoistvie vatre v stranata, zashtoto samo razmiritsi, koito biha doveli do neshto po-strashno ni "lipsvat" i shte tsafnem kato stari darveni nalami. Kazvam NE na parlamentarno predstaven kraen natsionalizam i DA, na nezabavno zakonovo reshenie na kazusa.Krainite natsionalisti v Bg da si zadadat vaprosa kakav e proizhoda na Barak Obama i da si dadat smetka dali izbora mu za PREZIDENT e povod za razmiritsi v USA.

51

Дядо 130

преди 13 години

Мюсулманите се опитват да завладеят източно Европа, след това и западна... Примери за това са България, Германия и Холандия, след това и целия свят... дали ще стане не знам.. господ да ни е на помощ.. нека да прави повече земетресения в Турция

50

ха-ха-ха

преди 13 години

Ай стига ни занимавахте с тоя психопат. Те *** изкъртили тръбите ама преди това си облекли фанелки на Атака и си взели знамена за та изглежда, че са ги нападнали. А Сотир кротко седял и гледал. Боко Тикво е тоя ти го крепи, ама от Европата не го щат щото е откачалник. Незабавна забрана за ДПС и Атака, а психаря Сотир в кауша!

49

Луцифер

преди 13 години

Даваха по Канал 3 някакви нови спасители-циркаджии,да си избират кандидат президент.Боже пази ни от спасители,ако е да и Павел Чернев.

48

ihaa

преди 13 години

има доста неща казани за дпс и са истина материалите са на телевизия скат във vbox7 "новото робство""

47

хъски

преди 13 години

Предизборни пиеси от рода ..."ДОГАН-СИДЕРОВ", ЦЕЛЯТ:...Превръщането на вота наесен от "АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ"--ВЪВ "ЕТНИЧЕСКИ"!!!ЗА ЦЕЛТА СА НАЕТИ ДВЕТЕ НАЙ-УСПЕШНИ ЧЕНГЕТА НА ДС/БКП..ОТ АТАКА И ДПС/ДС!!!!!!!!!!!!!!!! Изцепките пред джамията , отвори място за ПРИКАЗКИ НА ДОГАН--който мълчеше от изборите като пукал!!!!