17

Стига!

преди 13 години

Бе само плашат хората, те нямат пари-къде ще ходят? Да мият чинии и да бършат подове ли? То и Западна европа не примира за нас, повече се връщат. Както го казаха преди мен-високи цени, ниски заплати- с какво да ги гледаме тия деца? Нацията ни застарява като прибавим и това, че наистина хората предпочитат да работят извън България...Повод за размисъл е.

16

Stan

преди 13 години

Трябва да вкарат нови закони..който няма работа и доходите му са под опрделената сума да няма деца или да се ограничат с 1или2 най много. (това да важи само за ромите) ! Трябва да се ограничи това!!

15

Анонимен

преди 13 години

Кои по -точно чужденци купуват имоти в България бе? Знаеш ли, че в Ирландия и Великобритания в момента просперират фирми, които срещу такса отървават ирландци и британци от закупените от тях имоти в България. Никой не иска да живее с ***, братче. Уважавай се колкото искаш. Само като гласуваш следващия път гласувай за някой, който уважава ТЕБ, а не те нарича кофти материал.

14

do 4-ti

преди 13 години

A v Bulgaria ne si li na gosti????? dazhe na po-golqmo gosti ot kadeto i de bilo drugade

13

Анонимен

преди 13 години

Само испанците преди 6-7 години си признаха официално,че благодарение на емигрантите от Източна Европа ръстът на икономиката им е скочил 4 пъти.Пука им на нашите престъпни политици, те са си добре.

12

Анонимен

преди 13 години

Трябва да си много Наивен че нещата ще се оправят.

11

Анонимен

преди 13 години

Като е толкова смотана България , защо всички чуждени купуват тук умоти и бизнеси !Аиде баста - ако ние не се уважаваме , как искаме и другите да ни уважават ! Колкото до ромите - те са паразитиращо общество ..ако няма от къде да вземат помощи ще се преместят другаде...така че не можем да останем 50на 50 ..

10

Салахадин

преди 13 години

Планът Ран-ът си е публикуван още 90-те и какво от това?Един протест за горивата не правим като хората!!М-у другото ай сега да видим за гърчав кон или бито куче ще има ли джагали по 3 год в затвора?Обзалагам се на 316 милиона или "Кремиковци" в замяна!!Аз купувам и "Плама" *** срещу проект отпуска незабавно необходимите милиони!!

9

Анонимен

преди 13 години

Малко са.От 21 години БГ изнася само ток и хора за валута.Хората ,които бягат пращат на роднини валута .те пък я обменят в банката за да преживеят,а банката трупа резерв.Затова в БГ се взимат заплати по 300 лева а се харчат 500.Скоро тук ще е само територия свободна от българи и пълна с ***.Който остане ще е добър матерял.Той ще може да си плаща солено на монополистите и ще си трае.Всички други ще бъдат прогонени.Но празно няма да остане.Не случайно намалиха армията ни.Турците ще дойдат пак:(

8

щастлива баба

преди 13 години

на мен пък вчера ми се роди внуче!

7

Анонимен

преди 13 години

Аз поне хубаво си поживях през комунизма, това ми стига в живота. Най-хубавите ми години бяха през комунизма и студенството ми беше тогава, и това ми стига в този живот. Съжалявам само за младите хора, които ще видят смъртта на България и ще агонизират във варварския капитализъм тук.

6

Адолф

преди 13 години

тоя "експерт" не беше ли същия,който обясняваше че 2050 щяло да има само 800 000 българи??

5

Анонимен

преди 13 години

По всичко личи, че ще останат една група богати българи, които ще си жевеят в разкош и слугите роми в по-голямата си част. Логично е, макар, че не тази "демокрация" очаквахме...Горката България, горките българи...

4

Анонимен

преди 13 години

аиде стига с тези статии където и да отиде човек ...все е като на гости тук трябват по -добри заплати ...всичко друго ще се оправи европеиски цени с африкански заплати - позор

3

Анонимен

преди 13 години

Tova e logi4no ,ne e novina

2

Анонимен

преди 13 години

"Населението на България е намаляло през последните 22 години - от 1988 г. насам, с 1 642 000 души, като тогава българското население е било близо 9 000 000."Абе като сме толкова смотани, та при това краднене на поне едно правителство не му видехме сметката, това си заслужаваме.

1

мале

преди 13 години

трябва да се направи нещо,не може така,най-лошото е,че са неграмотни роми,айде турците-те поне работливи и образовани и си тачат България,ама тази напаст ромите направо ни съсипват.