32

Анонимен

преди 13 години

31Пак ли дойде с твоята безнадеждност бе човек:) Явно за теб няма перспектива, но другите я търсят:) Какво ще решат е друга работа:)))))))))))))

31

Фил

преди 13 години

Полицейщина добре ,но има полицай с акъл а не учители по физкултура мислещи се за полицай така че НЕ ГЕРБ полицейщината не кара.

30

Анонимен

преди 13 години

26Въх мале! Как ни уплаши:) Чакай поне за изкараме зимата, а след това визирай изборите:)))

29

Обективен

преди 13 години

и тия дето сте гласували за ГЕРБ и съжалявате кво се жалвате бе.кво очаквахте-България да стане Дания за година ли.*** пълни сте вие, по цял ден циклите на дивана вкъщи безработни и оплакващи се и се чудите пак кой ви е виновен, че сте прости и гладни.по кадърно правителство не е имало до сега в България, миналите разсипници ги видяхме, всички ни сочиха с пръст колко сме прости да им вярваме.Поробители и червена *** събрани в едно,само и само да крадат. посочете ми алтернатива на ГЕРБ де

28

rmajevski

преди 13 години

Ти трябва да си *** като налъм или поне като Цецо Кеца или Боко Тиквата или Тетка Цецка или Лъчо Мозъка или .....ГЕРБ

27

Алфа рисърч

преди 13 години

Проданов, я по-спокойно. Нямаме нужда от платения ти гербаджийски копи/пейс из всички новинарски сайтове.

26

РПГ-7

преди 13 години

Бат`Бойко много хора ти повярвахме когато обеща на хората нов морал в политиката, дори лично ти го гарантираше! Какво се получи - шуробаджанащината и партизанлъка при назначенията достигна своя връх, /К.Илиева е само върха на айсберга/, местните структури на ГЕРБ са действителните бюра по труда в провинцията - една чистачка не може да бъде назначена на държавна работа, ако не е "препоръчана" от местните структури на партията. До кога ще се процедира по тоя начин -"важното е да е наш човек"!

25

до Нас

преди 13 години

Който иска да гласува за Герб - кликнете Палец Горе.Който иска да гласува за БСП+ДПС+БАН+СИНДИКАТИ+***+БЛС=Гоце нека кликне Палец долу.Все пак по-добре Полицейщина отколкото Червените , нали?

24

До 17

преди 13 години

Добре, че си тук, за да ви видят хората акъла!

23

1234

преди 13 години

Според Алфа Рисърч ПП Лидер има 7%Вие сериозно ли бе?!?

22

Анонимен

преди 13 години

Ами сега гласуващите на Избори наивници кой нов Месия ще избират за да ги "оправи" ? Доколкото знаем това не е проблем на негласуващите:) Те във всички случай са коленичили и чакат секирата:)))))))))))

21

~

преди 13 години

ДА РАБОТИШ В СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ Е АЙЛЯШКА РАБОТА, А МАСА ПАРИ СЕ ВЗЕМАТ И НИЩО НЕ ВЪРШИШ, НО ТЕ ПИШАТ ПО ВЕСТНИЦИТЕ. И ТАЗИ ИЗРУСЕНАТА ,КАТО ИЗЛИЗЕ И КАТО КАЗА "ЕРОЗИРА"- БРЯХ, ЧЕ И КВА СЕРИОЗНА!!!ПФ

20

обективен

преди 13 години

само чушки с боб по празниците.и свински паааржоли на килограм.е*е ме за тъпите ни политици, 22 години се оправям сам и така ше си продължа.който разчита много на държавата, е пълен кълвач, време е да почнете да бачкате и да спрете да очаквате държавата да ви нахрани.тва не ви е бай Тошо простия.и не забравяйте-яко паржоли и малко повече секс-стига с тая девственост и форуми :)))))

19

Maraba

преди 13 години

Попитали радио Ереван,защо още Б.Б. не е построил бунище за град София?Отговори:За да не побадне ГЕРБ там.

18

НЕ гласуващ

преди 13 години

Ами сега гласуващите на Избори наивници кой нов Месия ще избират за да ги "оправи" ?

17

Няма да стане

преди 13 години

Синята коалиция няма да се хване с тези лузъри. Ако не друго, сините показаха, че са принципни. Няма как да се хванат с човек, чийто идол в живота е Тодор Живков.

16

аз

преди 13 години

хахахаха,мечтайте:)))))))и като ерозира доверието в герб...в кой тогава расте...в крадеца Костов,евреина Станишев и турците ли?:)))))))))))хахахахахахахатакава ерозия ще ви покажем на следващите избори,че директно ви мятаме в миналото)))))))))))

15

Фил

преди 13 години

Увеличило таратанци аз както и поне 6 -7 познати сме гласували за ГЕРБ и жестоко съжеляваме и няма да се повтоли.

14

Любомирчо

преди 13 години

Страно какви хора са тези 27% Съмнявам се че сред тях има много хора с над основно образование. Дори и всички полицаи не съм сигурен че ги подкрепят

13

Алфа Пръч

преди 13 години

Ще гласувате ли за ГЕРБ ?Да ,палец нагоре.Не,палец надолу !