58

работещ

преди 13 години

Това, което пишете, сигурно е много вярно, само с 2 поправки - 1) "бивши комунисти" няма, има бивши членове на комунистически партии, но бивши комунисти - не; 2) повече ми се вярва, комунистите (уточнихме се, че бивши няма) да са 99% от членовете на ГЕРБ (не 90%).Не да "задминат комунистите по алчност, популизъм, некомпетентност,кражби и лъжи", а са си просто комунисти - ненаситни грабители, същите като при Югов, Живков, Луканов-Младенов, Желев, Беров, Виденов, Костов, "царя"-***, Станишев.

57

Поредния PR на БКП

преди 13 години

А господин Румен Овчаров да сте го виждали скоро? А знаете ли къде е? Дали не е на вилата си в Алпите? А дали дози *** не открадна от българската държава 1 милиард лева когато беше министър? Тогава защо не подаде оставка и защо днес никой не му търси отговорност?Излишно е да ми отговаряте!

56

БОКО

преди 13 години

Цветанов е сгазил лука и нарушил принципа за честност - сиреч трябва за си ходи от министерския пост.

55

анонимен

преди 13 години

тези ги избрахме ама са същите крадци като предишните.оставка.

54

Анонимен

преди 13 години

KATO ГЛЕДАМ ДРУГИТЕ КОЛКО СА КРАЛИ ,ЦВЕТАНОВ Е ЦВЕТЕ

53

Анонимен

преди 13 години

Раята е върховна в простотията си.. прави сметка на министър с няколко апартамента, а забрави милиардите източени от страната им..Без коментар.

52

Ами сега

преди 13 години

"Като спомена Цветанов обаче, Диков превключи на другата гореща тема от седмицата, обявена от лидера на РЗС Яне Янев - за имотното състояние на силовия вицепремиер. Шефът на Канал 3 използва случая да анонсира записаното от него тричасово интервю с бившия спецагент Алексей Петров и загатна, че скандалът тепърва ще се разраства. "Алексей Петров има документи, от които личи, че апартаментите ще се окажат най-малкият проблем на Цветанов в това, което предстои", обяви Сашо Диков."Агенция Блитц

51

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Не бях влизал близо мецец,сега погледнах само. Ми то промяна няма :)) Другарите ,пак са тук ......... :) Вчера видях твоя Кадилак, в бордо червен металик. 8 цилиндров. Спортния модел,с 2 врати !

50

Българин

преди 13 години

А, аз ти казвам че си много *** и вярваш на този клоун Яне

49

Анонимен

преди 13 години

От банички е спестил човека.

48

Цецко

преди 13 години

Добре Мите, сега като отида на работа и я подавам.

47

Анонимен

преди 13 години

за да получи имоти за милион и кой знае колко пачки скрити нейде дс министъра яко е сгазил обществения интерес, и щом не е с два а шест апартамента лакомията го гони и пак ще продължи противообществената си дейност, ако и уорик го защити както комисионер доган клоунадата български крадливи елитни животни е тотална, о нрави о времена на резил

46

Иван

преди 13 години

Ако някой е против ГЕРБ/ГРОБ/ значи е комунист така ли ?. Познавам лично Яне от 20 год. и ето някои факти !. 1990 год. Яне бе председател на младежката организация на БЗНС, докато Боко тиквата и Цецо крадецо са членове на БКП . Дори тиквата напуска пожарната и МВР защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията майка която обичам безрезервно е по важна от моята служба". И става пазач на диктатора Т.Живков. Е кой е комуниста в случая. Фактите не могат да се променят !

45

citat

преди 13 години

Не разбрах ЦЦ регистрира ли се по ДДС ????А? И ко правим ако не е ???

44

Гошо Тъпото

преди 13 години

Не се хаби....момче,дишай смело в Америка и почивай,не само да....бачкаш.Като се върнеш тук,след 100 години,всичко ще е...о кей;червени ...боклуциняма да има,а само....***.

43

Mitko

преди 13 години

Цецко, е КОРУМПИРАН.Аз като гражданин на Република България , Искам да си подадеш оставката НЕЗАБАВНО.

42

Анти

преди 13 години

Опааа, я къде бил октопода. А цяла година го търсим в грешна посока.

41

Анонимен

преди 13 години

то ясно.........рушветче е мзел ковека. Само едно не мога да разбера. Всички управници, като си обявят имотното състояние се вижда, че те имат имоти доста над заплатите им. Защо никой не пита от къде са им парите. Достатъчно е само да ги обявят и толкова. Гледаш то с влог 100 000 евро - от къде бе джанам

40

бай Ганьо

преди 13 години

"догдето е нашата партия на власт, да те науча тебе какво се вика келепир. Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене..." (Алеко Константинов).Нищо ново под слънцето - за това всеки се бори за власт (за да има КЕЛЕПИР)

39

до STARBUCKS-USA

преди 13 години

Ако някой е против ГЕРБ значи е комунист - така смятатчленовете на ГЕРБ? Да погледнат техните редици - 90% бившикомунисти, ченгета, военни и "бизнесмени", които са с всяка власт!Без собствено мнение. Послушковци и кариеристи. Ще надминат и задминат комунистите по алчност, популизъм, некомпетентност,кражби и лъжи.Ето някои факти: През 1990 год. ББ и ЦвЦв са членове на БКП . Дори ББ напуска пожарната и МВРзащото отказва да се деполитизира с думите:За мен партията-майка която обичам без