41

Адолф

преди 13 години

Благодарил му е за НЕНАМЕСАТА!!!

40

...

преди 13 години

Комунистите напълниха форума...Ха-ха!Браво, Бойко! Така трябва!

39

Анонимен

преди 13 години

Права си за елементаризма моме с поста си го доказа напълно

38

Анонимен

преди 13 години

Всички коментари до тук са негативни относно срещата на ББ и Ердоган. Кажете тогава как вие бихте постъпили на мястото на ББ. P.S. Не симпатизирам на ГЕРБ или ББ.

37

Адолф

преди 13 години

Без да го защитавам тоя ***,все пак заглавието ОТНОВО е страшно подвеждащо!Ето един цитат от самата статия:"Той допълни, че такъв въпрос може да се постави, когато Турция завърши преговорите с Евросъюза."...

36

но комент

преди 13 години

Ами отменете го закона за референдумите, господин бойко, та да се свърши.И Конституцията отменете, че и там нещо за референдуми се говори.

35

Анонимен

преди 13 години

Интересна е сега позицията на атка. Хайде Волене изкажи се.

34

Amenhotep

преди 13 години

А факта, че Б.Б. е БЛАГОДАРИЛ на Ердоган за НАМЕСАТА МУ ВЪВ ЕДИН ЧИСТО ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИ въпрос като казуса по Главното мюфтийство е чиста проба НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! ДОЛУ ГЕРБ!

33

Юлия

преди 13 години

Изключително прости (в смисъл елементарни!) изказвания. Вие за дипломация чували ли сте?

32

Анонимен

преди 13 години

2. А германския, италиански и т.н. капитал? България на практика не е суверенна страна от момента на влизането и в ЕС. Що не ревахте тогава?

31

Анонимен

преди 13 години

Кой си мисли, че е Борисов, че да пренебрегва волята на 300 000 човека? Май пожарникаря се самозабрави!

30

Анонимен

преди 13 години

ВМРО се направиха на интересни вече, да видим кой още. 1. Въпроса с Турция в ЕС така или иначе не стои на дневен ред, защото първо те самите не си мърдат пръста да напреднат по условията от години. Те от 50 (или вече 51) години са си кандидати, ама само на приказки. ББ просто се прави на любезен, нишо повче. Това за Турция в ЕС е прах в очите на хората (главно на самите турци, които също истерично бихаотказаи като разберат какво се иска от тях).

29

Amenhotep

преди 13 години

Бойко Борисов - турска *** и национален предател! Боко, ТИКВО, ти не си по-различен от про-турските изедници, които бяха преди теб! За правителството на Герб и за Боко, повече от мен добра дума няма да се чуе! Не че до сега се е чувала, ама това вече наистина прела чашата!

28

Анонимен

преди 13 години

Чакайте бе, хора. Турция е толко далече от ЕС, че има доста да си почака докато изпълни условията. Като изпълни условията и вече може да кандидатства за членство, тогава може да се прави референдум.

27

Иво

преди 13 години

Dnes.bg я напишете нещо за паметника на US летците, бомбардирали ни през 2-та световна който са открили днес в София.Скоро може да очакваме и паметник на великите турци, които са ни клали като прасета 500г.

26

Анонимен

преди 13 години

Абе, дами и господа, другарки и другари, разберете най-накрая, че ние като етнос изчезваме!!!! Това е големият проблем! Ще бъде или не Турция в ЕС няма абсолютно никакво значение...

25

sin4ec

преди 13 години

Абе какво искате от пожарникаря,кво да направи онези са 75 милиона по един шамар да ни обършат на нас ще се паднат по седем.Айде сега да си разваляме дослука с Доган и Първанов.Идат избори................царя се отказа от Негово Величество а може ли някой да ми преведе ГЕРБ,кво е това партия,прах за пране,презерватив ....или масло за двигателя.

24

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

ББ: "Референдум за Турция в ЕС? Не!"Ако народа иска референдум за членството на Турция, НИТО ЕДИН ЧЕРВЕН МИЛИЦИОНЕР, БИЛО ТО И МУТРАФОНА БОЙКО - неможе да определя дали ДА или НЕГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ!!!Ако БОЛНОТО Милиционерско СЪЗНАНИЕ, почне да си въобразява че е и над НАРОДА СИ - НЕКА СИ ВЪРВИ ВЕДНАГА.Нестига, че некадърния милиционер забатачи цялата ни икономика за година и половина управление, ама сега ще се изказва и от името на всички Българи.ЕГАТИ ПСИХАРА, ДА БЕГА НА 4-ти КМ

23

но комент

преди 13 години

Най-ме е яд на Волен Ибрика, дето се дереше по площадите , а сега крепи най- протурското правителство в историята на България!И защо нищо не пише, че бат Бойко обещал на Ердоган дял в АЕЦ"Белене".Защо да се хабят турчулята да строят АЕЦ, като будалите българи ще им дадем нашата си на тепсия и за без пари?

22

re

преди 13 години

Явно няма значение дали си гнусен комунист, турчин от ДПС или *** гербер. Всички се дупят на Анадола. Тъжно за България и нейните честни хора.