23

Наблюдател

преди 14 години

В социалистическа България лично аз пострадах и бях разследван от ДС затова, че един наистина турчин го нарекох "турчин" без и нотка за обида ... Турците тогава се българееха! Днес турците правят всичко възможно в България на наша територия, да се чувстват като в Турция, която наричат своя родина! И за огромно съжаление го постигат ... Турците в България днес се чувстват отново като поробители на българите, както е било преди повече от 130 години! Всички граждани на Република България, според Конституцията, имат равни права и задължения! Защо ще се дават привилегии на тези, които само преди 20 години се бяха приобщили към българския народ?! Конституцията и законите не дават и не трябва да дават привилегии на никого! Какви права липсват на турчеещите се мюсюлмани в България, та те имат движение за права и свободи?!!! Те имат не само права те имат и привилегии, за разлика от българите, които са подложени на геноцид от собствените си политици и управници! Тогава да дадем (ама ние сме им дали!) привилегии и на ***! Те не са по-малко на брой от турчеещите се! В България живеят много евреи и арменци! Преселиха се и много руснаци! Какво трябва привилегии за всичките?!!!! А защо само за турчеещите се?!!! Защо ли? Защото зад гърба си имат САЩ и Турция!

22

Тъй, тъй...

преди 14 години

Ха-хаааа!като няма пища или пицата е малка - те ви дъвка!

21

vse edno

преди 14 години

ni6to protiv turskoto naselenie, no ve4e i se struva malko prekaleno, v turciq gledat li *** na bg /tam bulgarite su6to sa si dosta/, o6te malko da pusnat i na ivrit, armenski, romski i t.n., puk nie 6te si 4akame posledni 4asa za bulgarskite, kaide stiga ve4e?!

20

Vik

преди 14 години

Това ли е най- важнато? До сега не е правен референдум в БГ и това ли е най- важната тема от 20 години насам? Аман от популизам!!! Определено съм против тези новини на турски език и резултата от допитването е ясен предварително, но ББ явно няма достатъчно политическа воля, а ще използва хитър ход за да може впоследствие да каже- ВИЕ решихте. А рефиренмум з Белене, преди това за АЕЦ- Козлодуй, за ЕС??? Това по- маловажни теми от новините ли са??? ЦИРК!!!

19

iskame

преди 14 години

da,da,da,da,da iskame si novinite.

18

ДО БОРИСОВ И СИДЕРОВ

преди 14 години

АБЕ ГОСПОДА, КОГАТО РЕШИХА ДА ГИ ИЗЛЪЧВАТ НЯКОЙ ПРАВИ ЛИ РЕФЕРЕНДУМ. СМЯТАМ, ЧЕ НАРОЧНО ЗАБАВЯТЕ ПРЕМАХВАНЕТО ИМ.И СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ ДАДАТ 20 МИЛИОНА ЗА РЕФЕРЕНДУМ. ПО ДОБРЕ ГИ ДАЙТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ И ПЕНСИОНЕРИ.

17

Анонимен

преди 14 години

Нормално е новините по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ да са на БЪЛГАРСКИ!

16

Вавилонски

преди 14 години

Искам на турски,***,карадашки,ромски,гагаузки,алевитски,влашки,гръцки,руски,арменски,иврит,сръдски,македонски,албански,румънски помашки ,шопски,заралииски и на всички останали знайни и незнайни езици и наречия....

15

аз

преди 14 години

"Искате ли новини на турски?" Не, не и пак не!!!

14

Димитър

преди 14 години

Абе според мен АЕЦ Козлодуй бе по-голям казус за референдум ! Защо трябва да се прави референдум за Новини на Турски ??? Референдума ще струва колкото бюджета на новините за 10-20 години. Трябва да прочетат конституцията и да ги спират.

13

Анонимен

преди 14 години

да ги махат още утре

12

Мерз

преди 14 години

И аз искам 23 дни почивка ама нали не съм депутат за мен само 8 кирливи дена, ей така тоя двоен аршин много ме дразни ейййй! За едни може а обикновенните хора да го духат нали !!! Те много са се уморили сякаш тия от власта, и без това нищо не са свършили, че и 23 дни почивка, а ние и събота ще упъваме хамута!!!

11

Ужас

преди 14 години

Искаме новини на турски!!! Както искаме и да се вдигат парното с "нищожните" 7-8% на сезон, водата с "приемливите" 20% на година, газта с "наложителните" 17% на година и бензина и нафтата с "неизбежните" 15% на година!!!!! За тока още не е решено, но и той ще се вдига с някакъв "задължителен" %!!!!!Празнувай народе!!!

10

Анонимен

преди 14 години

Когато в турция пуснат новини на бг тогава може :)

9

други са проблемите

преди 14 години

абе някой гледа ли го тоз канал 1 изобщо? гонете тия дето газят законите а не нашите турци дето едва оцеляват и те с тия заплати мизерни! доган ги пре..а а сега и ние да налеем масло в огъня! срамота

8

да разлаем кучетата

преди 14 години

Бе що занимават хората с глупости! Хората са на ръба на физическото оцеляване, уволнения, намаления на заплати, увеличение на всички цени!! На това му се вика "Да разлаем кучетата" - демек да пренасочиме вниманието другаде, ама ние сме ги гледали тоя филм господа управляващи!!

7

az

преди 14 години

kaito iska *** na turski da hodi v turcia da gi gleda

6

колега

преди 14 години

Неееееееееееее!!!

5

yes

преди 14 години

да да да да да да

4

бесен

преди 14 години

а питаха ли ни,когато ги качиха???това беше ванко костов,да??