63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Много държави ще се откажат от скъпите западни стоки и софтуери . ........... и ще се върнат в средните векове :)

62

Анонимен

преди 2 години

О, тази вече директно се намесва в политическите решения на България. Време е наистина да я изгонят от страната.

61

Анонимен

преди 2 години

Не е София, а само малко продажници по върховете, които са взели едни пари и ни излагат. София никога няма да е солидарна със зверствата на украинските псевдогерои!

60

Анонимен

преди 2 години

Аз лично се гордея с решението на Столична община. Това е най-малкото, което можем да направим в подкрепа на героите, които се борят с Империята на злото.

59

Или БСП не гласува ?

преди 2 години

Тази лелка не я ли изгониха вчера ?!

58

Плажния гларус

преди 2 години

Незнам ама украинките са много красиви.Запознах се с доста и са си съвсем нормални.Нещо тая посланичка послъгва.

57

Копейката

преди 2 години

Бункерния дядо преведе парите. Пускам троловете. Плащам 40 рубли на коментар.

56

Изнервен

преди 2 години

Няма нацисти там бе, гнусна съветска крава. А вие сте червени фашисти.

55

Анонимен

преди 2 години

Мър....ши Антибългарски, това лъжа ли е?Забравихте ли? Как българите там бяха тормозени и тероризирани?Няма да забравим! Няма да простим!Българинът инж. Иван Милев жив изгорен в Одесана 2 май 2014 деец на българската общност;БългаринътАлександър Николов мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014;Опожареният Български културен домв Одеса на 2 май 2014 г.;Разкъсаните15 български знаменав Киев на 7 юли 2015 пред посещението на българския президент;Оскверненият преди 3 мартПаметник на българските опълченци 1877-1878в Болград поруганите им имена омазани с украинска жълта и синя боя на 29

54

Анонимен

преди 2 години

Много хубу става. Долара и еврото губи цена в цяла Азия не само спрямо рублата. Софтуера на Майкрософт го заменят с руски а много държави искат да не плащат рекет на Майкрософт . Много държави ще се откажат от скъпите западни стоки и софтуери . Ще има повече конкуренция а запада не може да се справя в конкурентна среда. ЮЕдин долар е 76 рубли ;)

53

Анонимен

преди 2 години

Урсула фон дер Лайен: Напомням - сега е време да започнем преговори за присъединяване на РСМ!

52

Българин

преди 2 години

Тая говори истина повече от Лавров! Вервайте

51

И нейната работа -

преди 2 години

Фашистите викат дръжте фашистите !

50

Анонимен

преди 2 години

Забравихте ли? Как българите там бяха тормозени и тероризирани?Няма да забравим! Няма да простим!Българинът инж. Иван Милев жив изгорен в Одесана 2 май 2014 деец на българската общност;БългаринътАлександър Николов мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014;Опожареният Български културен домв Одеса на 2 май 2014 г.;Разкъсаните15 български знаменав Киев на 7 юли 2015 пред посещението на българския президент;Оскверненият преди 3 мартПаметник на българските опълченци 1877-1878в Болград поруг

49

Анонимен

преди 2 години

Русия никога няма да нападне Украйна.Ха ха ха

48

Анонимен

преди 2 години

Тази лелка кога ще си ходи в предградията на Маска

47

Опаа

преди 2 години

Опаа. Май излиза, че и наште са нацисти така. Или колаборационисти само? Да не следва операция? А какво прави това недоразумение още у нас? Защо не е изгонено? То ни плюе, такива като Янев викат, че дъжд вали. Такива като него да не поканят денацификаторите?!

46

Анонимен

преди 2 години

Да се маха! И без друго не става за нищо!

45

Анонимен

преди 2 години

Тая е патологична лъжкиня, като вожда си в Москва!Тая матрьона трябва да бъде изгонена немедленно от България. П.П Комунизма и фашизма са едно и също нещо, Сталин и комунизма убиха 6 000 000 руснаци в Сибир без съд и присъда, в България след окупацията и от съветската ЧА бяха избити 35 000 българи, цвета на нацията,за да се наложи комунистическа диктатура, която ликвидира България и я направи сателит на Москва.

44

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова, свърши вашата работа, не само в България вие сте в световна изолация и в следващите години нито една банка нито една застрахователна компания не би подкрепила всяко едно ваше дело където и да било, предстоят ви няколко десетилетия по връщането на доверието към вас и вашето манипулативно изказване не допринася към това.