8

Въпроси

преди 3 години

"Голяма част от хората, които живеят на Балканите, вярват в конспиративните теории около коронавируса и ваксината срещу него. Някои смятат, че вирусът е създаден умишлено, за да унищожи човечеството, други смятат, че чрез ваксините хората се чипират, а това дава гаранция за абсолютна власт." Ани, и ти ли се продаде на евреите? Само ***.лоумник не забелязва, че нещата се направляват от един и същ център. Впрочем в психологията колко лъженаучни теории има? Твърде много са. Но това го пропускаш.

7

Анонимен

преди 3 години

Е, добре че се намери "специалист" да ни каже. А че сме значими е безспорно. По някаква причина Бог е решил да отвори очите точно на този народ.

6

Анонимен

преди 3 години

Хаха по първите коментари си личи че бачкаторите са се обидили хахаха. Не се сърдете бе, вие знаете повече от експертите, нищо че не ви вярват и ви се присмиват.

5

Истината

преди 3 години

Българите вярват във всякакви, ама всякакви конспирации, чудеса, феномени и т.н като естествена последица от нисък интелект плюс калпава образователна система

4

Галин Костов

преди 3 години

В момента в Словения нямаш право да заредиш на бензиностанция ако не си ваксиниран, а в Италия ваксинацията става задължителна за всички държавни служители. Когато някой кажеше през 2020 г. че ще се стигне до това, веднага му се лепваше етикета "плоскоземец" и "любител на теории на конспирациите". Да ама конспирациите взеха че станаха реалност!

3

Нане

преди 3 години

Е само тая пасавретина не се беше изказала по темата...

2

Азимов

преди 3 години

Вярата в "Бог" и изобщо религиозността също има подобна психическа функция. Кара те да се чувстваш значим.

1

ужасена майка

преди 3 години

абе няма да се ваксинираме! стига сте ни кандърдисвали! :)) е нахални сте като конска муха