15

Bad Company

преди 4 години

Снимка 12....Само болен мозък може да носи плакат на Сталин -човека избил повече руснаци от Хитлер.

14

681

преди 4 години

Честит Ден на Победата 9 май на всички прогресивни българи!

13

f

преди 4 години

И според вас Левски е обесен , така ли?Как ще обесиш успешно апостол, след като апостолите също като Иисус, могат да възкръсват когато си поискат и са безсмъртни? Не са го обесили добре, паднал на земята и помръдвал.. Така му е било угодно да влезе в прикритието си че умрял, след като вече е бил предаден.

12

Анонимен

преди 4 години

Всеки истински българин е признателен на братска Русия за двете освобождения,и силно се надяваме да има и трето...Слава на Русия

11

По-леко с приказките

преди 4 години

Не съм от онези, които поднасят цветя на този ден, не се впрягам и в спорове дали е Ден на победата или на паметта и скръбта. Затова имам право да ви подскажа, че с изрази като "червената шефка" се проявявате не като новинарски сайт, а като нещо друго - вие много добре знаете какво. А иначе хвани Корнелия, та удари с нея Бойко - един дол дренки са.

10

православен патриот

преди 4 години

Поздравления за тези патриоти и ветерани !!!

9

Анонимен

преди 4 години

На снимката: Комунизма умря, но червения фашизъм е жив.

8

бай Иван

преди 4 години

От трън, та на глог! Фашизма не се различава от комунизма.Концлагери и убийства без съд и присъда и при двата урода.Убийците при комунизма ползваха привилегии,че и до днес.Децата им станаха върли " демократи" и ограбиха народа.ш

7

До3 като исто--

преди 4 години

Рик ще ти отговоря : иначе щяха да ни резнат територията колкото им е кеф !

6

Анонимен

преди 4 години

Сборище на национални предатели и червени сектанти с полирани мозъци. Колко *** трябва да си за да празнуваш окупацията на България и силовото налагането на античовешки абсолютно деградантски режим, послушен на кремъските кукловоди начело с най-масовия убиец в историята Сталин?

5

Анонимен

преди 4 години

Без изтеглянето на окупационните войски на фашисткия-болшевишки режим на Кремъл нямаше да има сега обединение на цяла Европа.

4

Анонимен

преди 4 години

На *** сина и в Сащ, тя цветя поставя на паметника на съветската армия, хаха.Цирк.

3

Анонимен

преди 4 години

"Сред тях са и десетки хиляди български антифашисти и воини, ускорили края на Третия райх с героизма си във финалната фаза на войната." -каза КорнелкаА след като десетки хиляди български войници си оставиха костите за победата защо после руснаците ни наредиха позорно на скамейката на "победените"??? А?? Защо плащахме репарации и ни взеха територии след като не сме воювали срещу СССР а точно обратното? А??

2

Време е

преди 4 години

Пак да ни освободят....че тукашната демокрация е леко дефектна.

1

Анонимен

преди 4 години

На снимката: Коронавируса е пред паметника на съветския окупатор !