82

Българина

преди 4 години

Аз пък съм против стената с мексико, тя ще спре диверсификацията на сащ и няма да е толкова мулти култи, както се казва Уайт Пауър се задава!

81

избирател

преди 4 години

Нищо не му разбрах на тоя!!!Сега те ли ще са нашия ГОЛЯМ БРАТ?!Ми аман от братя бе....Умряхме гладни надявайки се на "БРАТЯТА",си......

80

Мислеща

преди 4 години

Има ли още будали, които да вярват на приказките за СВОБОДНИЯ пазар, за СВОБОДНОТО ценообразуване, за СВОБОДНОТО движение на хора и капитали?! Тази либерална измишльотина е за наивници и никога не е имало свобода, а само грозна политика в ущърб на обикновените хора.

79

Анонимен

преди 4 години

Значи когато Русия търси диверсификация и алтернативни трасета за своята газ това е проблем, но когато всяка става заложник на глупостите на Украйна това не е проблем.Путин всяка година е длъжен да хрантути неблагодарните украински з.а.д.ници и да се съобразява с тях.Глупендерите от Вашингтон газ пикаят че построи ли се СП2 Европа и Русия в тясно сътрудничество ще забият последния пирон в ковчега на страната с най-голям дълг в света. Да ви е честито ***, краят ви е близо!

78

Анонимен

преди 4 години

Русофилите газ пикаят,....за какво ни е тогава патока на Путин !?

77

Анонимен

преди 4 години

Фашистите от америка защо казват на държави, които се намират на хиляди километри какво да правят....видяхте ли някоя друга държава да се държи така...и същите ни казват да не сме били расисти, най-расистката държава ще ни дава акъл на нас...няма такава наглост просто

76

K

преди 4 години

Интересно е сега дали ББ ще клекне пред САЩ и пак ще повтори историята с Южен поток или ще се покаже българин, който отстоява национални интереси! Американците правят всичко възможно за да бъдат мразени в България! Вървете си у дома! Не ни учете как да живеем! Не сте ни нито на историята, нито на истинския български дух!

75

ПРОТИВ

преди 4 години

И ние сме против да разпалвате войни в близки до България територии , против сме цялата мигрантска *** която заля Европа ,заради вашите безчинства в Близкия Изток,против сме наглото ви имперско самочувствие и да дърпате конците на нашите политици, против сме моралните ви извращения и ***,така че драги ми американци въобще не ме интересува мнението ви за "Турски поток".От Русия ли ще идва газта или ако ще и от космоса това не е ваша работа. ПИСНА НИ ОТ САЩ!!!

74

Анонимен

преди 4 години

Така... Слугите почнаха тука някви милярди да връткат, да смятат, кога ще има избивка и т.н. иначе за ракия с пиратки не могат икономиса някой лев.

73

Анонимен

преди 4 години

Добре бе къде е логиката да внасяме скъп американски газ ? Това означава, че, ако другия доставчик внася на по-ниска цена той също ще иска да си я продава на същата цена понеже нямаш предимство, ако предлагаш по-ниска.

72

Анонимен

преди 4 години

Ако продължаваме да сме такива гнусни роби на САЩ ще задминем кофти положението на Латинска Америка през 70-80-те години. Тя още не може да се оправи заради намесата на кравирте.Посто те са като термити след тях нищо не расте и няма живот. Трябва промяна в бг политика,нови лица с дрг манталитет,от ново поколение, които гледат бг интерес,а нена мафиотската си група нарачене партия ,ЕС и САЩ.

71

Против

преди 4 години

От САЩ са против Толстой, защото разширява руското влияние. Да се чете само Винету 1, 2 и 3

70

Анонимен

преди 4 години

Американците се интересуват от нашето мнение толкова ,колкото ние се вълнуваме от живота на ***.Ние сме като капка в океана ама си мислим ,че сме някакъв фактор в световната политика !

69

huhu

преди 4 години

Бойко като далновиден управник би трябвало да подкрепи воеено САЩ и да им продаде малко АК и РПГ-та за по милион бройката. Поне ще са сигурни, че стоманата не е рециклирана.

68

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоСтига си се правил на умряла лисица с цел да угаждаш на руските мизерници.

67

Анонимен

преди 4 години

Изясни ли ви се сега защо Путин и Ердоган оставиха Баце да чака в коридора при журналистите?Имат си хората разузнаване, наясно са били с нещата.

66

Анонимен

преди 4 години

На мене руски газ не ми трябва. Къщата изолирах и я отоплявам с термапомпа, а на покрива фотоволтайци от които половината енергия ползвам, а чрез другата половина русофилите ми изплащат инвестицията.Апропо, и американски газ не ми трябва !

65

Ю кортес

преди 4 години

Цената е 1.2 милиарда лева,които според таксите трябва да се изплатят за 40 години,а на практика,никога.Цената е такава,защото реалната е умножена по три плюс първоначално 20% за консултантски услуги.Печеливши са политиците възложители и олигарсите изпълнители.има малко трохи за подизпълнителите и големи загуби за данъкоплатците

64

Анонимен

преди 4 години

САЩ са световни окупатори,искат да владеят целия свят и да се разпреждат със съдбата му.Русия им е най-голямата пречка и ако можеха щяха да я изселят на друга планета.

63

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 37: Откъде тези съчинения? "Идват тука руснаците и започват да прекарват тръбопроводи". Знаеш ли кой строи газопровода от Турски поток през България? Строи го италианска фирма, и то с пари от Саудитска Арабия. А бат'ти Бойко се появи на строежа, и (както се полага на един интелигент с пожарникарско образование), извика на строителите "Бонджорно" на идване и "Ариведерчи" на тръгванеОтклонението на Турски поток е от полза за България и не е от полза за САЩ. Сложна задача за продажници