78

Анонимен

преди 6 години

1500 Заплата - интересно кой има такава заплата? може би някой Ай Ти специалист.90 процента от хората имат средна заплата 600-650 лева, а разни шивачки, миньори и т.н. взимат под минималната заплата. Сервитьорите обикновено са на минимална заплата, бакшишите са смешни.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 86Изрично подчертах за собствено жилище.Откъде накъде пък трябва да се бутам в София?Имам си собствена къща и нямам никакво намерение да ходя в софийска панелка.

76

Циник до 88

преди 6 години

Празни - друг път! 3800 бяха ...сега сигурно са повече - а ще ви изпратят и още...

75

Циник до 63

преди 6 години

Айде бе!? И шивачките в италианската фирма с половин година чакали заплата къде са?И що само в теми като тази се пръквате - тези с ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ?Сигурно са други ( милионите) които реват, че работят за жълти ст'инки!

74

Анонимен

преди 6 години

Цените в Лидл - България са по-скъпи от "майчиното" дружество, а се говореше колко ще са евтини. В същото време заплатите в България са в пъти по-ниско от тези в чужбина. Там тези под 5000 евро, просто ги нямат за хора.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен83 - Това със собственото жилище е вярно, ама ако си в София с 1500 заплата и си на наем, ще хич няма да имаш същия стандарт, който ще имаш в Грмания с 3000 евр и собствено жилище. Примерът ти не стааа, брат.

72

Анонимен

преди 6 години

Очевидно че може да се разбият монополите в банковия сектор, да се намалят данъците и народа да преизбира своите управници, а икономиката да цъфти и инвеститорите не само че няма да бягат, но ще идват. Това че ако някой разбие мнополите, ще изгови инвеститорите са врели-некипели - ОРбан го доказва. В моменат се говори за ОРбан-икономика, само за 2017 г е отворил 800 000 работин места. Свел е безработицаат от 38 процента до 3,8 процента. Сравнете с България - има места където тя достига 70 %

71

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбясни ми, как веригите в България, които ги има и в чужбина, където цените са рядко с повече 10-20% по-високи от родните, но ДДС може да е 25%, корпоративния, може да стигне до 30%, зпалатите са по 7-8 пъти по-високи. И не ми обеснявай, че нямало пари в България. Има, но са завъртени в много доббре подбрани кръгове.

70

Анонимен

преди 6 години

До *** За 600 лева работят хора без образование и квалификация.Дори и в провинцията квалифицираните хора работят поне за двойно по-високи заплати.А в България 1500 лв и собствено жилище имат по-висока стойност от 3000 евро в Германия и живот под наем.

69

Циник до 87

преди 6 години

Оуууу...то щото в България си нямате...алахакбаровци..роми....и роми-алахакбаровци....па и не е като да си нямате бежански лагери...афганистанците в Харманли за спорта горят трибагреника и ви показват среден пръст!И ония пазарджишкия молла го пуснахте..А и скоро вече ще сте малцинство

68

Burzum

преди 6 години

На минимална заплата за половин работен ден 12 часа...

67

Анонимен

преди 6 години

Всеки който мисли, че в БГ трябва да се дават 3к заплати ...Да направи фирми и да дава . Дотук много съм видял такива и накрая сами бачкат. От де пари ? Нали трябва и покупателната за да има фирмата пари . То да не е даванка.

66

Анонимен

преди 6 години

Виктор ОРбан одържави сума ти предприятия и смъкна цените на топлофикация и ВиК с 30 процента. Разли банковите монополи. Мнозина го обвиняваха че ще изгони инвеститорите. Днес в Унгария има 175 амерински фирми и 25 японски - големи компании като Мерцедес, Ауди, Мишлен, Бриджстоун. Инфраструктураат им се прави от Китай, които ще я направят до 2030. Имат огромен износ в Русия, нямат външен дълг. В момента УНгарската икономика е колкото на цялата Вишеградка четворка.

65

Циник до 73

преди 6 години

После кой ще ви праща пари?Не тези от емигрантите ( макар те редовно да са повече от всички инвестиции )Говоря за милиардите, които вече "усвоихте" от Евросъюза - *** не вие - а други...по-умни от вас!Явно 600лв.МРЗ вас ви устройва - щом още си натискате парцалите там!

64

Анонимен

преди 6 години

Да видите нали не искате сирийци ...еми и хората не искат вас . То всичко се връща.

63

До т.нар. бизнес

преди 6 години

докато не се научите,че най-ценния капитал на фирмите ви са хората, никой няма да се върне.Не умеете да привличате качествени образовани млади хора,да ги обучавате и развивате според вашите нужди.Търсите перфектния служител,предявявате доста по-високи изисквания от необходимите и накрая като го намерите плащате смешни пари.И защо си мислите че тези хора,които учат и се реализират навън,от голяма носталгия към близките ще се приберат в България

62

Анонимен

преди 6 години

Виктор ОРбан за 6 годиин изплати 15 милиарда външен дълг, изгони МВФ, определи Форнита за национална валута, каза че еврофондовете може да са само бонус;направи УНгария 15 милиона за 12 години, само за миналия мандат е добавил 1 милион към Унгария. На всички майки, които РАБОТЯТ И УЧАТ е отпуснал майчински за 6 години. първите 6 месеца до 75 процента, следващите две години до 59 процента от заплатат, и последните четиир - до 100 евро, но с огромни данъчни облекчения над 25 процента за ток и вод

61

Циник до 71

преди 6 години

И въпреки това - миналата година фискусса ми върна 4 000? - на българите ( не мутрите с фалшивото ДДС какво, и колко връщат? 1 по-дебел!)

60

Анонимен

преди 6 години

До *** Ами тя социалната система на Германия храни тарамбуките.За да се размножават без проблеми.А плащат такива като теб.

59

Циник до 66

преди 6 години

Тъnak - разбирам, че повечето ти се струва фантастика - *** така е - като си дресиран да смяташ мизерията - за стандарт!.Разбра ли?