89

От дядото

преди 6 години

В тази държава всичко се върши потайно. От къде да знаем какво става по върха. След тези срещи може да са решили исляма да бъде официалната религия в България.Борисов го нямаше при патриарсите на България и Русия.

88

Упътване

преди 6 години

Другарю, тоалетната е в Москва... не се изпускай в България!Лек път и със здраве!

87

Режа вени :)

преди 6 години

КГБ-офицер, се жалва, че го е пуснала водката по-рано от предвиденото. Кисела дядка-***, с шарнирен кръст на килимявката. Добре, че са били българите 10-ти век, та да ви донесат Православието.

86

BGN

преди 6 години

Да не признаваш заслугата на царска Русия, която няма нищо общо със СССР, за освобеждението..... сляпа омраза му викам. Хубави лоши, помогнали са.А нашия малоум ник премиера, не ги спомена в речта си, толкоз пудел на западните демокрации!!!!

85

Анонимен

преди 6 години

Самарското знаме е учшито в Манастир на Волга.. И най-много доброволци са от поволжието.. Какви украинци какви , филандци..

84

11

преди 6 години

До Анонимен 86Е това е - чул, недочул - чел недочел. Акъл нула.

83

Анон

преди 6 години

Това попче в качеството на какъв коментира политически теми? Президент ли е, премиер ли, външен министър? Не знае ли че в православния свят църквата е отделена от държавата? То затова национален празник трябва да е някое събитие което си е чисто българско дело. Например 22 Септември. И пак ще си празнуваме 3 Март, но ще избегнем такива ситуации.

82

Ха,ха,ха!

преди 6 години

До АнонименПък толкоз ни беше хубаво при султана. И ни обгрижваха турците, и ни опазиха цели 500 години.Обгрижвали,обгрижвали , колко да са обгрижвали, при толкова малко русофоби явно не са обгрижвали.

81

Анонимен

преди 6 години

"" Руският патриарх си тръгна огорчен към Москва ... ""...............Другарки и другари ... СССР (някой му викат Русия) е в такава ТОТАЛНА, международна изолация че там сега всеки e обиден, цитирам Путин:" с нас никой не иска да разговаря "Едва ли България е виновна за това положение на Русия ...

80

Анонимен

преди 6 години

Като сте ни такива братя къде бяхте 500 години, защо дойдохте чак през 1877г. когато след Априлското въстание е било въпрос на време да се освободим сами? Нека позная - за да се опитвате да ни използвате.

79

clown007

преди 6 години

Руският Патриарх ,да е жив и здрав, се изяви , меко казано ,като говорител на Путин в това свое интрвю. Дали е за бравил какво е писано в Библята - Богу божието , Кесарю кесаровото, или по нашему - всяка жаба да си знае гьола.И не , не сме забравили историята, и точно затова трябва да се споменват и воини от други народности в състава на руската армия , сражавали се в поредната Руско-Турска война.

78

Мижитурки

преди 6 години

А нашите мижитурки нищо не казват... Жалки сте! И да ви ритнат по задниците пак ще мълчите щом за рубли/долари/евро става въпрос.

77

Анонимен

преди 6 години

Какъв му е проблем? Съвсем нормално е да бъдат почетени и падналите войници от други страни!

76

Анонимен

преди 6 години

До 84 Брежнев е Беларус а Горбачов си е руснак Факт бе вата

75

Предложение

преди 6 години

До Анонимен80Предлагам ти да се ометеш колкото може по-бързо от България заедно с Отворено общество ББ ЦЦ ЦЦ останалата колониална *** и Америка за унищожението на България за да не ви ометем ние родолюбивите българи. Повече никога няма да ви каним

74

Анонимен

преди 6 години

Специално за рубладжиите няколко исторически факти:Русия е единствената държава която заявява че на Балканите няма народност българи а има само гърци и сърби ,това става по време на борбата на българите за църковна независимост и след това руската патриаршия налага схизма на българската Екзархия!Русия е против съединението на България като изтегля офицерите си! След първата световна война Русия предлага да няма държава България а да бъде поделена между Гърция и Сърбия! Това са факти четете! Ру

73

ЗАЩО?

преди 6 години

Попе, щом ви бяхме толкове близки и мили защо се сетихте за нас след 5 века?

72

Анонимен

преди 6 години

Преди време разсърдиха Путин, сега огорчен си тръгва и патриархът... Герберите вече прекаляват....

71

Анонимен

преди 6 години

Пра дядовците на путин и този папаз са копали ряпа в някое помешчие по време войната. Нормално е да споменем тия който са се били и загинали ... а това че има и много руснаци е също толкова факт колкото и това че другите националности са повече от тях

70

Анонимен

преди 6 години

Не само си злобен каскет ами си КЬОРАВ,БОРИСОВ БЕШЕ НА ПЛОЩАДА ДО ГУНЬО И също се видЕ с кремълската светиня.Иначе Борисов изтресе тая глупост за "освободителите сърби".