54

Анонимен

преди 7 години

Ха. Американците в Русия ще бъдат изплющени от местните меки китки в знак на взаимна радост! Евротолерастите ще вият от удоволствие!

53

Анонимен

преди 7 години

Има информация за американски тюлени по сирийската граница. Май скоро ще влизат. Асад ако не избяга сега да се скрие някъде в Сибир лошо му се пише.

52

Хм

преди 7 години

До ХмКаква е всъщност американската визия за бъдещето на Света?Ами представете си една Русия разпокъсана на десетки парчета с население под 50млн и васално управление.Американски компании са заграбили ресурсите и ги прехвърлят в Китай.Там промишлеността е на практика под US контрол,а властта се ограничава до местно самоуправление.Останалите държави по света са сковани от страх и безпрекословно изпълняват всичко,което им се нареди.Благините текат към САЩ,естественоАко ви харесва такова бъдеще..

51

Нфб

преди 7 години

Р усия няма какво да губи от една война със сащ......дори и победена от сащ ще бъде победител реално...300 от 3000 ракети да поразят сащ и край..ню йорк..лос анжелис..вашингтон..идва времето на Китай.

50

Анонимен

преди 7 години

Чета и се чудя, някакви платени се кефят, че чичо Дончо заврял Путин някъде си. Да си платен да пишел така е разбираемо, но да го мислиш е идиотизъм. И ако започне войната кой ще загуби бе безмозъчни? Америка е много по-развита и има какво да губи. Руснака не е американец, корав и изстрадал е.Във военно отношение са равни.Който удари първи ще умре втори. Нас, *** на НАТО никой няма да удря.Ние сами сме се ударили. Ще ни оставят да ни убие радиацията. А чичо Дончо ще оцелее ли?

49

Циник

преди 7 години

Колкото навремето Сталин се е интересувал от курса на публата - толкова и Путин ще се интересува - повечето пишещи тук си правят гаргара с хипотетичната 3 СВ , и изобщо не си дават сметка за ставащото! Ако атомните гъби разцъфнат някъде(без значение къде) това ще е за последно! После няма да има Уол стрийт ..и стокови борси....а само радиоактивни пепелища!

48

Анонимен

преди 7 години

Тръмп каза, че иска свалянето на Асад. Това беше. Ще го вадят скоро от някоя канавка.

47

Лош пророк

преди 7 години

С всичките си действия от последните години Путин доказа, че не се съобразява нито с ООН, нито със Съвета за сигурност, още по-малко с жалкото квичене и вопли на ЕС относно спазване на международните договори. Едва ли е нужно да изреждаме Афганистан, Чечня, Нагорни Карабах, Южна Осетия (може би сме ги позабравили), а последните действия са още по-категорични - Крим, Донецк, Луганск. Този човек е способен да предизвика Трета световна война започваща от Сирия и да погуби целия свят заради егото си

46

до 48

преди 7 години

Тази лодчица е спусната на вода миналата година! За разлика от дъртите американски таралясници, които се държат на вода единствено на кита, с който са закърпени.

45

до 37 ХЕХ

преди 7 години

Прав си. Като гледах кадрите от таках наречените разрушения то май като да са хвърлили американците няколко лимонки. Те така реваха , че са ударили целите и всичко е раезрушено та след това от там са излетеле самолети и са нанесли удари срещу терористите.

44

САШО+

преди 7 години

Това руско "корабче" ще стреля по позиции в Сирия населено с терористи на ИД, с 10 ракети войната ще приключи в Сирия. Ще има много загуби от американски инструктори обучаващи терористи и скъпо американско оръжие подарявано от САЩ

43

до Пешо

преди 7 години

Пешо ,грешиш .Имаше в Бостън и го направи един чеченец.Не бъди сигурен ,че ИДИЛ не бачка и за Русия.Впрочем исляма бачка само за себе си .Виж и участието на турците в ПСВ.Показателно е .

42

Нфб

преди 7 години

АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ ИНСТРУКТУРИ СА УБИТИ В СИРИЯ...ПЪРВИЯ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ ПАДНА..

41

Анонимен

преди 7 години

Тука някакви *** са си продали майките за пари и само за пари пишат. Други подобни пикльовци пък не са виждали автомат и не могат да разпознаят пагон, но драскат глупости за военна техника. Срам и позор сте грантови оттрепки.

40

ГАДОРЯН

преди 7 години

А колко лесно щеше да е всичко ако руснаците бяха пратили пехота и да избият всичките брадати изчадия! И сега какво се очертава? Най много по погрешка в кавички да бъде свален някой я руски я щатски самолет. И не ми се мисли. Крайно време е бъде потопен някой самолетоносач. Я от руснаци, китайци, иранци. Краварите имат повече неприятели отколкото лакеи. Сега и чичо Реджи ще им бие дуспата. Или някой вярва че Турция след референдума може да бъде съюзник на САЩ. По принцип може, но тогава ще лъснат с все сила двойните стандарти.

39

Анонимен

преди 7 години

Ае ко стана с свръх модерните с300 ли 400 ли на ушанките дето всявали ужас и сваляли от самолет до ракета и тоз ли е въоръжен с същото мощно оръжие ко стана пак

38

факт

преди 7 години

Ако в Света има световна война в България 1 г ще обяви неутралитет ......После ще се води гражданска война,щото ние нямаме никакви сили за каквито и да е действия.Мисля тук всички сме съгласни .

37

anonym

преди 7 години

До /./ахахахахаа много си смешен бе, няква лодчица на 60-70 години ще плаши най-голямата армия в света ахахахаххаха

36

Петър Папазов

преди 7 години

Положението никак не е розово. Ако на някой изперкал генерал му текне да даде съвет на кухоглавия Тръмп да ударят руския кораб войната е готова.А едва ли някой все още си мисли че САЩ не се стремят към война. На тях ИД им е нужна като съюзник. Те затова я създадоха. Някой задавал ли си е въпроса защо след 11септември 2001 в САЩ няма нито един ислямски атентат а по цял свят са толкова на често?

35

Анонимен

преди 7 години

Руският кораб може да е един, обаче под водата щъкат цяла глутница подводници. Най-тихите в света, според признанието на самите щати. Да не се окажат двете фрегати на дъното, пък руснаците да обясняват, че може да са се сблъскали с някой айсберг в Средиземно море:-)