31

qur4u

преди 11 години

провокаторите са се смесили с протестиращите!

30

Георги

преди 11 години

До АнонименЗащото отскоро си смени националността

29

ТТТ

преди 11 години

Доносник Буда няма ли да умира вече та да се оспокои малко България!

28

Атакист

преди 11 години

до 27Те ако раздаваха по 20 поне, щеше да има на митинга на Атака повече хора, отколкото пред министерски съвет, папагал!

27

lump'in

преди 11 години

До *** и простnyama smisal da ti se obyasnyava, nyama da razberesh.

26

Анонимен

преди 11 години

Раздаваха по 50 лв за участие в митинга на Атака .

25

Атакист

преди 11 години

Тия хорица на протеста ги съжалявам вече. Искат промяна, искат оставка, а не им идва на акъла че *** без кръв няма да подадат оставка. Няма как да подадат заради вялите им викове Оставка..разхождайки се по улиците на София.Ако искате една година си правете следобедни разходки по площадите, *** няма да подадат оставки по този начин. *** разбират само от кръв и бой. Набийте си го в тиквите!

24

до тъп и проЗ

преди 11 години

Ами ако прочетеш малко повече в нета ще разбереш защо! наистиан си *** и ***

23

Анонимен

преди 11 години

Сидеров май си вярва за нещата дето ги приказва ;)...

22

тъп и прост

преди 11 години

Защо в предишните няколко дне обвинихте сегашното правителство ,че е махнало от учебната програма Христо Ботев - а както се разба това е направено от Служебния кабинет ,назначен от Герб!!!

21

varg

преди 11 години

Като недоубити от Raid *** пак изпълзяхте

20

Анонимен

преди 11 години

kak moje siderov da e tolkova nagul edna kamara televizii go razkriha kak si kupuva protestirashti i toi pak nai otpred !!!!!!!!!!!!!!!

19

до тъп и прост

преди 11 години

До *** и простТи си *** и ***, как да ти се обясни?!

18

Богомил Бонев

преди 11 години

"Смятам ГЕРБ за партия на организираната престъпност. Много свестни хора вътре ще се обидят, но това не се отнася за тях. Борисов е един от рекетьорите на 90-те години, срещу които успяхме да отървем държавата през 1997 г." Това оповести преди минути Богомил Бонев на личната си страница във Фейсбук."Протестите искат оставка на това правителство веднага, без значение кой ще дойде на власт. Когато това е мисленето на привърженици на ГЕРБ нещата са ясни. Когато е искане на хора с десни убеждения, които нямат за цел връщането на герберите на власт, нещата опират до къса памет или тотално обърк

17

тъп и прост

преди 11 години

Обяснете защо Пеевски не би трябвало да е шеф на ДАНС???Аз и до ден днешен не схващам защо този човек да не може да бъде такъв.След като премиер може да бъде Сикаджия и доносник от ДС,както и член на БКП - защо по дяволите Пеевски да не може да бъде шеф на ДАНС???!!!

16

до 6

преди 11 години

Не знам с какво се гордееш може би с това, че за 50 лв повече майчински или не знам колко точно(дано да са много) си оформяш мнението за тия хора. Вместо да строят магистрали- да ти дават по 50 лв повече на месец и да се знае...

15

varg

преди 11 години

мръсни гербисти прибирайте се по домовете си

14

до 6

преди 11 години

До *** и простС една дума тоя коментар днеска го чета няколко пъти по форумите. Стига вече копирал едни и същи реплики папагал-комунист.

13

цезар

преди 11 години

Видяхте ли речта на Болен ага.Похарчил е някой лев за автобуси и пица за бедните хора които бяха се събрали.Като им погледнах лицата жал ми стана до къде я докараха България същите ония ,които той подкрепя.

12

681

преди 11 години

Номер 6 и кои са тези които ще се облагодетелстват от майчинските основно ,кой са тези които ще развиват икономиката,пенсионерите...Хората са там заради факта ,че бяха излъгани -това не е експертен кабинет,това не е искането на хората от февруари-бсп-дпс...А за Пеевски да не говорим,нима 5% от тока е по-важно от достойнството...е наистина малко тъпо и простичко е прав си за тебе.