134

Анонимен

преди 11 години

Никой млад и образован човек не би гласувал за един диктаторКой интелигентен човек ще гласува за мутри и Калинки?Само деграданти биха гласували за хора,които нямат даже завършен 12-ти клас,едни невежи тарикати

133

Дръндер до 157

преди 11 години

До ТPE3BEH 157Ей трезвения, да отричаш че Бойко завзе власта като мутра за да смаже другите мутри си е чиста лудост, ти нормален ли си?

132

Анонимен

преди 11 години

В северна България са само комунисти и не случайно сте най бедни в Европа,така ви се пада,*** народ бедна държава

131

Гост

преди 11 години

Значи, ако това е вярно (едва ли), народът изгони с ритници една партия от управлението, но на следващите избори ще гласува да се върне на власт??? Еми, ако е така, този народ трябва да бъде ликвидиран, надежда няма никаква!!!

130

До 124

преди 11 години

А, бе ти *** ли си или ти плащат тук да правиш пропаганда?!?Освен ако не си излязъл току що от някоя дупка или пещера, сигурно знаеш как се проведоха президентските избори?То не бяха изнасяне на чували на бременни майки, то не бе директна намеса в ЦИК на депутати от ГЕРБ, то не бяха безобразия, нечувани и невиждани в България до сега ....Нали цяла зала фестивална по едно време им викаше в хор като на мач "Мафия!, Мафия!"...Ще ми задава въпроси... ами от "мишо бирата" насам ГЕРБ само фалшиф

129

Агенция"МВР и Ц

преди 11 години

Това са данни на авторитетнатарната социологическа агенция "МВР и Цветанов"ЕТ!!! *** милиционерски номера!!

128

какво

преди 11 години

значение има колко процента имат герб, бсп или дпс... Кой нормален човек въобще ще гласува за тези... Въобще какви са тия проценти... разпределение между турско-*** пенсионерския електорат ли!? Нормалните хора ги мразят всичките тия, че и останалите абдали!

127

tnt

преди 11 години

До Народен човек-Аз пък заради:Буда,Цоко,Фидосова,Миро земеделския,Велчев,Титан,***,СИК,Босфор тв,Бенатова,Ризова,Кулезич,ДВАМАТА СКУНКСА,професор Вучков и проф.Константинов,ТВ7 и Нова тв,кръга "Котараците",Яне и ред още бандити и *** на властта,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!!!НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

126

Анонимен

преди 11 години

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ,....И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!МАНИПУЛИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ в Бе-ГЕТОТО ,....ДАТИРА ОЩЕ ОТ 1944г.,ДО ДНЕС !ДО СЕГА ,....КОЯ ПОЛИТИЧ. ПАРТИЯ КОЯТО Е ДОШЛА НА ВЛАСТ ,......НЕ Е МАНИПУЛИРАЛА ИЗБОРИТЕ ?

125

Анонимен

преди 11 години

За съжаление си отиваме към гражданска война ......

124

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте си за БСП,*** народ бедна държава,така ви се пада,БСП няма да я избираме тя винаги е била във власта вече 70 години и сега и берете плпдовете

123

Анонимен

преди 11 години

Червените ще бъдат РАЗБИТИ !

122

pimpalicious

преди 11 години

Не му ли писна на Боко с целия този театър? Със Стоичков се изложи, с брифинга на предизборната им кампания се изложи, и сега с тези смешни проучвания от Мира Радева пак се излага... колко наглост и безочие трябва да имаш...колко питам...?

121

Дръндер до 136

преди 11 години

До Манолев 136единственият флейтист с жълта книжка тук си ти който свири на Цецо подлецо! Това което си написал е толкова грозно и неадекватно, че се чудя как можеш да пишеш изобщо!

120

ТPE3BEH

преди 11 години

Чета коментарите и не мога да повярвам на "ушите" си....Управлението на ГЕРБ било "мутренско"...., само БСП....Това може ли да го напише нормален млад човек..?!Допреди да дойде Борисов на власт, мутрите не само че се разхождаха безнаказано и правеха каквото си искаха, но и парадираха със скъпите си коли и перяха парите си в помпозните чалга клубове. Последните 4 години такова нашокване на кофите им приложиха от държавата, че който обвини държавата в мутрящина и полицейщина, не е нормален

119

Пешо

преди 11 години

....е много ясно има ли нармален българин който ика да го управлява ДПС+БСП..а колкото до камъните, на опозицията им се получи, ЕРПта та които те доведох им се отплатиха с вдигане на тока и довеждането до протести...

118

БоСимеонов

преди 11 години

Признавам, че ГЕРБ води. И то с доста повече. По показатели като корупция, обедняване, разсипия, злоба, разруха, некомпетентност и престъпност. Няма как да не им се признае.

117

Анонимен

преди 11 години

143-ти от какво те е страх бе, от лъжите на *** ли?

116

Dadata

преди 11 години

Напишете цифри, за да видя мислите ли когато говорите :)+ 4 мил. ; - 4 мил.ГЕРБ - ? %БСП - ? %ДПС - ?%СДС/ДСБ или там как ще се казва - ?%БГ на гражданите - ?%Атака - ?%РЗС -?%НДСВ - ?%Няма да гласувам ?Има ли други ?Хайде сега е Вашият шанс за малко думи в цифри :)Благодаря ВИ :)

115

Анонимен

преди 11 години

Аз не искам да ни управляват Борисов. Цветанов и Дянков.